Перла-"Ех Инджи,заприличахме на турски филм"-14

• 54 302
  • 463
  •   1
Отговори
# 330
Споко, ББНяма да ни вкарват в повече филми, детето си е на Мехмет.Залагам си главата

# 331
Като така и така си пада по каки - тази да    беше я взел! Peace А не , онази Мелтем  - тя направо на нищо не прилича  Naughty!

Joy Ми то любовта е непредвидимо нещо..

Момичета, тъжна съм Sad Sad Sad Забелязвам, че нашия човек има склонност към напълняване newsm09 Опасявам се да не заприлича на Стефан Данаилов hahaha

Опазил Бог!  Shocked Всъщност, смята да продължи с манекенството, та ще трябва да отслабне

Споко, ББНяма да ни вкарват в повече филми, детето си е на Мехмет.Залагам си главата
  Не си я залагай, негово е!  Laughing

# 332
http://www.kanald.com.tr/Video/Detail.aspx?id=26&videoId=1654&typ=p
http://www.kanald.com.tr/Video/Detail.aspx?id=26&videoId=1633&typ=p

По заглавието ми се строи интересно и това , но на мен не ми се отварят  Rolling Eyes Къде мога да им метна оче в ютуб може би ?!  Rolling Eyes
Благодаря за клипчетата за Бергюзал и Налит  bouquet

# 333
Е, това е добре! Мерсиииииииииии!

# 334
Лека нощ на всички! Беше ми приятно! Sleeping

# 335
Айде, лека и от мен, че утре ще пътувам #Cussing out #Cussing out #Cussing out и трябва да ставам по тъмно.
Като се прибера вечерта, искам да сте зачесали новата тема!!! Mr. Green Mr. Green

# 336
3Ha4eHue Ha uMeTo My : caMoцuTupaM ce "Къванч Татлъуу=Kıvanç Tatlıtuğ => Kıvanç= гордост, радост, удоволствие ; tatlı= сладък, десерт ; tuğ= 1)Бригаден генерал ; 2) перо; 3)опашка" (oT Tyk - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=414306.msg11946007#msg11946007 )
 Peace

# 337
3Ha4eHue Ha uMeTo My : caMoцuTupaM ce "Къванч Татлъуу=Kıvanç Tatlıtuğ => Kıvanç= гордост, радост, удоволствие ; tatlı= сладък, десерт ; tuğ= 1)Бригаден генерал ; 2) перо; 3)опашка" (oT Tyk - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=414306.msg11946007#msg11946007 )
 Peace

Сладкия ми бригаден генерал  Mr. Green Heart Eyes
Мерси bz   Grinning Прочетох ,че си македонка ... А какво те свързва с Турция и от кога започна да учиш турски ?  Mr. Green Дано не те притесняват въпросите ми Simple Smile

# 338
Приятно пътуване, shoppp!  Grinning

Като гледам напред из сериите, съм му много ядосана на Мехмет!

ББ Хем с жена си, хем ревнува Нихан от колегата, с който излиза!!  #Cussing out #2gunfire

# 339
  • София
Привет момичета , и аз да се запиша тази вечер, че сън няма да ме хване.
От снимките добре се вижда Къванчо доста се е освинил, тази Мелтемката го е огоила добре и май са влезли в една категория. Къванч можем да го поканим във Варна,да изкара един курс за отслабване при д.р Емилова. Да го опъне 20 дни на чай с мед и ябълки, и резултата ще бъде на лице ,много бързо ще влезе във форма Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 340
  • Sofia

Като гледам напред из сериите, съм му много ядосана на Мехмет!

ББ Хем с жена си, хем ревнува Нихан от колегата, с който излиза!!  #Cussing out #2gunfire

Да, така ще е, хич не ги върши хубави нашто момче Naughty, бая ще има да му се поядосваме, май повече отколкото на Инджи през последните няколко серии

А за Съравайвър, нямам думи просто, бясна съм, много ми е тъпо това предаване от самото начало ignore2 ignore2 ignore2

Ама сигурно ли е, че така ще го дават филма?

# 341
Пфф, поне да сменят часовия пояс на излъчване, а не да ни отрязват така гадно. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 342
# 343
ББ Като гледам как тича след Нихан ми идва да го обезобразя!!  #Cussing out

# 344
момичета много интересни неща пишете и ето на кое време стана пак се забравих. Мислех си че тая година няма да има сървайвър но съм грешала. Ама не можаха да измислят някой друг час за него ами ще ни скъсяват сега сериала. Нищо, тъкмо повечко време ще го гледаме ще му се кефим.
bz много се кефя на постовете ти, от къде черпиш толкова много информация незнам. И блога четох, просто много ми хареса твоето виждане към всичко което си описала

Общи условия

Активация на акаунт