Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на потребителите на форума за поведението на героите в сериала?
Какво мисли Къванч за ролята си във филма?
Какви са мненията на потребителите на форума за религиозната принадлежност на актьорите в сериалите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на потребителите на форума за поведението на героите в сериала?
-
Какво мисли Къванч за ролята си във филма?
Къванч споделя, че героят му Мехмед е подобен на неговия характер - спокоен, но когато се ядоса, става страшен. Той следва определени правила в живота и се описва като малко срамежлив. Освен това той изразява лоялността си към човека, с когото е щастлив, като не е човек за една нощ и предпочита да бъде с този, който го прави щастлив.
-
Какви са мненията на потребителите на форума за религиозната принадлежност на актьорите в сериалите?
Потребителите във форума имат различни мнения относно религиозната принадлежност на актьорите в сериалите. Някои хора изразяват съмнения относно чистото турско потекло на актьорите, като смятат, че те са мелези. Други обаче споделят информация, че Къванч е от смесен брак с майка, която не е туркиня и баща със светли очи и сив цвят. Някои коментари също така посочват, че много турци имат светла кожа, руса коса и светли очи, тъй като те са казълбаши и не се считат за типични турци.
-
Какво е мнението на потребителите на форума за поведението на Нихан в сериала?
-
Каква е възрастта на детето във филма?

! Не си поплюва Пънарката , нищо общо с Инджи !

но имаше някой дето беше помолил за ББ и аз го търсех в бтв.бг и бях обещала да го намеря и го бяг намерила и цъкам тука и виждам няколко мнение : "Ооо и аз искам благода" или и аз бих искала"... какъв е смисъла да пишете щтом съм обещала значи....
мислете първо!
В турския вариант има ли нещо такова???