Германия - о, блажена голота! Пръдлива тема N143

• 15 021
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
не са 2 гадини. 6 са.
може да са хормоните на нервносттттта, изстиват ми нещо краката.
сигурна бях бе............обаче тази вечер получих невероятно предложение. ако го приема, все едно съм се омъжила за принца на белия кон.
пита се, е ли да го приема, или да се омъжа. или примерно и двете.
впрочем, предложението го получихме и двамата.................

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 01:50 от matakosmata

# 76
ПАпрявам са с гАдините.  Laughing
Тъкмо да преминете през седмата фатална сигурни, ръка в ръка.

"Гадини, гадини, гадини, гадини, о дълги гадини на дълга борба...
тъй много донесли, тъй много отнесли от моята малка, човешка съдба."

За студените крака все някоя странджанска баба ще ти изплете едни шушони (калцуни). Hug

Туй предложение ще да е от някой шейх с харем. Полигамията дето е разрешена.
Разбира се, че ще приемете и ще му сложиш юлара да не бяга от отговорност. Laughing

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 01:55 от Мамунката

# 77
ще изям ритуално 3 глави чесън и ще чакам послание. или знак някакъв. ако не се уригна в първите десет минути, или пък ако се, но не убия с дъха си наблизо стоящ кон, значи трябва да се омъжа.
да оставим да решат боговете...............
впрочем, ТОЙ вече прие предложението..............

# 78
Брях, много вуду ми звучи туй предложение. Ако аз съм конят, смятай ме за умряла. Това, което обичам ме убива: чесънът - пада ми и без туй ниското кръвно от него.

Той, казваш, прие... А ти? Накъде клониш? И защо предложението обърква женитбата?

# 79
не я обърква. прави я излишна. може би. кой нормален човек се жени на 50, а. освен ако не е напълно изтрещял или непоправим романтик.

ще мисля. и ще чакам знак.

# 80
Здравейте моми4ета!
Имам нужда от сьвета ви. В4ера срещнах един сьстудент, който ще се жени и ни покани в цьрквата. Нямаше много време да се раzправяме, zащото ни дойде спирката. Вьпросьт ми е каква е традицията тук относно подарьците? Предполагам, 4е ще бьдем на церемонията и после на нещо като Sektempfang.

# 81
Мате, newsm78 Хм, сложни 3агадки поставяш ти в ранните сутрешни часове... Ами давай и двете неща, по интересно е така...

Виви, понякога има списък с неща, от които имат нужда младоженците и съответният гост си харесва нещо и "отмята" подаръка в списъка, понякога се събират пари 3а нещо конкретно, а ако пък нито не е ка3ал (важно е и мнението на невестата, мъжете не винаги са в час  Laughing), 3начи може да импрови3ирате.

# 82
  • UK
Матее, що 25ти, аз на 18ти заминавам. Sad

# 83
Едно такова въпросче имам.
Нали вече може да се пътува от БГ към страните в ЕС с лична карта? Международен паспорт не се иска. Нали?
Обаче... ако се пътува с прекачване в страна извън ЕС, паспорт трябва ли? Само прекачване, без престой... София-Цюрих-Щутгард например?

# 84
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Сбъдваща, сега летях през Виена и 2та пъти минавах паспортна проверка. Rolling Eyes
възможно е в Цюрих да искат паспорт...
но според тази статия може и само с лична карта

# 85
Благодаря Ася. Ще взема да питам в авиокомпанията, за най-сигурно.

# 86
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Благодаря Ася. Ще взема да питам в авиокомпанията, за най-сигурно.

май е по-добре на летището Peace

# 87
Паспортна проверка има понеже БГ не е страна на шенген. Но това не означава, че трябва да се пътува с паспорт, може и с ЛК в рамките на ЕС. За Швейцария обаче не знам...  Sad

# 88
Добър ден!

И аз с въпрос: някой пил ли е Kieselerde на Abtei за кожа, коса и нокти? Има ли ефект?

Сбъдваща, каква кола купихте в крайна сметка?

# 89
  • Germany
Оле, хора, мойто дете пак направи плонж по очи  Tired , тъкмо му мина едната рана и се зарадвах и ето го с друга, този път от другата страна  Sad Sad направо не знам, вече ме е страх да излизам с него, незнам всички момчета ли са толкова луди колкото моето.... а аз имам и още едно, което тепърва ще издивява.... какво ли ме чака, започвам да се отчайвам  Rolling Eyes Confused

Общи условия

Активация на акаунт