Бебешки дрехи/аксесоари- втора употреба

• 17 867
  • 197
  •   1
Отговори
# 75
Ползвах и ползвам такива,подарени от сестра ми и близка моя приятелка.
Обувки не вземам,заради специфичната форма,която приема обувка,носена от някого.
От магазин втора ръка не бих взела.

# 76
Да.Давали са ми, сега давам.
И от втора употреба пазарувам.  Peace

# 77
От близка приятелка или роднина бих взела и дала, но от магазин втора употреба- не.

# 78
Бих и съм ползвала и не страдам от абсолютно НИКАКВИ скрупули, за щастие. Peace

И аз така,само дето за обувките съм против и си купувам на децата чисто нови.

# 79
Случвало се е да приема някоя носена дрешка от приятелки, и то защото дрешката е била носена един два пъти! Съвсем запазена!
Не съм купувала нищо от  в магазин втора употреба, не искам и да го правя!
Като си представя как третираните с какво ли не дрехи ще се опрат до кожичката им....... Naughty Независимо, че уж като се изперат добре, нямало проблем! Crossing Arms

# 80
  • Варна

Не съм купувала нищо от  в магазин втора употреба, не искам и да го правя!
Като си представя как третираните с какво ли не дрехи ще се опрат до кожичката им....... Naughty Независимо, че уж като се изперат добре, нямало проблем! Crossing Arms

Нищо не им става на кожичката, проверили сме многократно  Laughing

# 81
Нямам нищо против.Почти всичките неща на беба са от племенницата ми,с което сестра ми, ми спести страхотен разход,за което съм много щастлива!Количката,кошарата,одеалца,чаршафи,2 столчета за кола,корито,шкаф за повиване,гардероб......всичко ми е от нея.Братовчедка ми ми даде помпата си на AVENT.Нови съм купила дрешките,шишетата,повивалник,стерилизатор и тоалетните принадлежности на беба,но ако имаше кой да ми даде дрешки не бих отказала,нямам такива предразсъдъци Peace

# 82
  • София
Аз имам против за обувки, шишета, помпи, бельо, гърнета, отворени памперси, бански, хавлии, чорапи, храни, чайове, гризалки лекарства......защото и такива неща се продават.
Дрешки, колички, проходилки, люлки, играчки, които не се лапат от дете, одеалца и т.н. нямам против....
Бих взела и от близки, бих си купила от продавалника...някоя друга дрешка бих купила и от магазин, но са ми далеч такивата и  реално повече от 2 пъти в година не минавам през такъв...а и рядко нещо ми харесва....повечето са много вехти, петньосани и т.н.

# 83
Разбира се, че бих ползвала всичко на приятели, както и правя. давам всичко на нашата дъщеричка.
Количката ни е втора ръка, легълцето, повечето й дрешки бяха употребявани, играчки, ванички и какво ли още не. всико това е излично да се купува, при положение,ч е можем едни на даруги да си помагаме. Целия ни кръг на приятели са така - взимаме, даваме си. так и трябва да бъде. Вървам,че така е и христианско. Въпреки,ч е живеем в толкова консуматорско общество, можем да запазим тези ценностти.

# 84
Ползвам и нямам скрупули. Е не бих взела всичко .

# 85
  • София
Нищо не бих взела. Нека да е новичко за бебчето  Heart Eyes

# 86
Нямам все още купувани неща 2 ръка или подарени такива. Всичко ново вземаме, но мисля аз да продавам малките дрешки Peace

# 87
  • Бургас
Предпочитам да е с 5-6 дрешки, ако не мога да си позволя повече, отколкото втора употреба! ДА - имам скрупули!

# 88
  • Костинброд
Предпочитам да е с 5-6 дрешки, ако не мога да си позволя повече, отколкото втора употреба! ДА - имам скрупули!
Дори и аз не обличам дрехи втора ръка, не съм фрашкана с пари, и от Илиянци съм си купувала, но поне са нови.
За детето някой път съм взимала, но от много близък човек и то почти чисто нови, но честно казано почти не съм й ги обличала, защото за сега имам възможност да купувам нови.

# 89
Имаме столче за хранене , ел.стерилизатор ,няколко дрешки  и играчки  от продавалника,всичко друго е ново,първо дете ни е и имам голям мерак да й купувам  нови неща,разбира се когато имам възможност.Нямаме приятели,с по-големи деца,които да са ни давали нещо,ако имахме щях да взема,ако е много запазено и ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт