Разменят ли се близнаците Ви

• 1 617
  • 8
  •   1
Отговори
  • TX
Мили родители на еднояйчни близнаци
Реших да пусна тази темичка, защото се зачудих , дали и другите близнаци имат такъв период.
В повечето случаи като съм купувала дрехи съм предпочитала различни поне по цвят В много редки случаи съм вземала еднакви. И самите дечица преди не искаха да са еднакво облечени. Но допреди месец...
... Бяхме на почивка и принцеските ми започнали да се забавляват като лъжкат децата коя, коя е  hahaha На въпроса ми защо го правят те отговориха, че им е забавно как така не могат да ги познаят. Едната си беше ударила крачето и имаше рана и едното момиченце започнало по раната да ги познава, тогава сещате ли се какво стана  - започнаха да обличат по дълги панталонки newsm53
Скоро станаха на 5 и за подарък искаха еднакви дрехи?!?
На Вас случвало ли Ви се е ? И дали ще п продължи дълго?

# 1
Да при мен се е случвало и се случва .... особенно в училище е най - забавно Wink / но всичко е на моменти/

# 2
аз да ви следя, щото не се е случвало никога д аискат еднакви дерехи и даже се сърдят, ако ги объркат

# 3
Много са ми интересни еднояйчните близнаци. Всъщност съм много доволна, че моите са различни - момче и момиче, но ми се ще да знам доколко се усещат един друг еднояйчните.

# 4
Моите момичета /9 г./ скоро осъзнаха, че може да  е много забавно да не ги разпознават, особено когато играят на криеница и децата не могат да познаят кого да "заплюят", въпреки че винаги са с различни дрехи. Един - два пъти са се вдъхновявали да се правят съвсем еднакви - дрехи, прическа и т.н., но по-скоро когато някоя баба или леля започне да им обяснява колко ще е смешно, ако се "разменят".
Всъщност, аз съм забелязала, че има хора, които винаги ги различават /колкото и рядко да ги виждат/ и други, които не могат и не могат да ги познават. За тяхно огромно съжаление, обаче, госпожата им в училище ги разпознава безпогрешно  Laughing и номера с размяната засега трябва да се отложи Laughing

# 5
Ехх като чета, направо се изяждам отвътре, че нямам близнак. Много щеше да е забавно да се разменяме- особено при ходенето за сладолед  Simple Smile.
А най-лошото е , че в рода нямаме близнаци и дори децата ми няма да ме подложат на такова изпитание.
Да знете начин как да си ги поръчам по-еднакви Wink

# 6
Здравейте и от мен!    bouquet   
Много странно, моите момченца са двуяйчни, т.е. се предполага че са различни, но те доста си приличат и освен мен и най-близките роднини , други хора трудно ги различават. 
От 3-4 месеца забелязвам, че като отида да ги взема от градинката те задължително са си разменили дрехите (това което съм облякла сутрин на Гошо, следобед го носи Кристиян) аз не ги обличам еднакво.  Според персонала те си ги сменят сами. А пред мен се е случвало да излъжат кой -кой е .
Кофтито в ситуацията е , че и техни приятелчета не ги разпознават и им викат "близнак" .  Tired

# 7
  • Варна
Здравейте!

Моите близнаци са еднояйчни и са като 2 капки вода. Много ми харесва да ги облека еднакво и те от бебета са свикнали никой да не ги разпознава. И различно да ги облека, пак ги бъркат децата. Само госпожите бяха научили кой-кой е. И двама се научиха да се обръщат на грешното име, а децата в градината им викаха "близнако".
Аз единствено мога да ги объркам, ако вървят пред мен с качулки на главите и не виждам лицата им. Даже и на далече, видя ли лицето знам кой е.
Те самите знаят, че са атрактивни и хората ги забелязват и започват да щуреят. Не са започна ли още да се кефят от това, че са заблудили някого, просто другите са в постоянна заблуда.

# 8
  • TX
Абе
Кофтито в ситуацията е , че и техни приятелчета не ги разпознават и им викат "близнак" .  Tired
и моите много се дразнят за им казват "близначке" вместо да се обръщат към тях по име , ама щом е за идеята да заблуждават май го преглъщат. Явно им е доста забавно да се сменят , защото вече месец го правят.

Общи условия

Активация на акаунт