Петъчна:Ровите ли в колата ,GSM ,чантата , бельото на половинката си?

• 9 989
  • 180
  •   1
Отговори
# 30
Не ровя никъде по никаква причина !
Щастлива съм в незнанието си ! Peace

# 31
Категорично не.  За мен е унизително да го правя, както и когато той сам ми предлага да разгледаме заедно неговия GSM какво има, не желая.
Дори снощи трябваше да извадя нещо от портмонето му и няколко минути търсех, защото нямах идея кое къде е.
Той също не рови в нищо мое и съм сигурна, че не само в мое присъствие, а и отсъствието ми не го прави.

# 32
До тук никой не призна.Браво, ама все си мисля ,че не е толкова убедителна извадката Simple Smile

# 33
  • Страната на чудесата
Как, бе-аз си признах, и пред вас, и пред милото-не за друго, ама да си прикрива старателно следите, че заради една пуста ревност да не си докараме неприятности(че знаеш ли колко много общи неща имаме, освен детето-не ми трябват главоболия Wink)

# 34
  • София
Понякога ровя в гащите му, но само ако са си на него  Mr. Green
В нищо друго негово не ровя!

# 35
Като попрочетеш темите,  98% от изневерите се разкриват чрез ГСМ.  Е, как да рискува човек да погледне.

# 36
  • София
Като попрочетеш темите,  98% от изневерите се разкриват чрез ГСМ.  Е, как да рискува човек да погледне.
Баш така е! Имам горчив опит преди доста време  Naughty Ама пък се оказа ефикасно ровене, щото се беше заинатил и не искаше да си признае  Wink

# 37
Като попрочетеш темите,  98% от изневерите се разкриват чрез ГСМ.  Е, как да рискува човек да погледне.

Внимавай, ако те помолят да ползваш неговия, защото в не знам колко процента от 98-те, става случайно. Затова ровенето е абсолютно вредно Peace

# 38
Не, не рова с цел да намеря нещо. Но ако ми трябва нечий номер не му го нося да го намери и да ми гопродиктува, а сама си го търся. Нямам против и той да го прави, но не с цел навлизане в личното пространство! (той също не рови)  Wink

# 39
Не не ровя,освен ако не искам пари и той сам не ми предложи да си взема от протмонето му.Другото е унизително и бих загубила себеуважението си ако го правя.

# 40
Разменяме често колите, ровя си колкото искам, той чисти или кара да чистят моята и прави каквото прецени. В чантите ми може да бърка винаги, не крия нищо. Телефоните ни също не са запазена територия. Компютрите също.
Ще допълня: имам паролите му и за поща и skype- ползвам ги  Laughing, но никога нищо не е сигурно

Последна редакция: пт, 28 авг 2009, 19:01 от raqraq

# 41
  • Linz
Ровя само в бельото и то само когато когато си го е обул.

# 42
Внимавайте, за да не стане "... разровиш ли го, ще мирише!"
P.S. Гущерът помоли петъчните да са в клю-то... па ще ви окатинарят.

# 43
В бельото всички ровим...но да споделя,много ми се иска да поровя в личния му скайп...но за сега не съм намерила начин Wink,ако някой знае да сподели.Иначе мисля,че всички сме любопитни и ако ни се отдаде възможност,бихме надникнали в забранените територии. Crazy Peace

# 44
В бельото всички ровим...но да споделя,много ми се иска да поровя в личния му скайп...но за сега не съм намерила начин Wink,ако някой знае да сподели.Иначе мисля,че всички сме любопитни и ако ни се отдаде възможност,бихме надникнали в забранените територии. Crazy Peace
Много често незнанието е блаженство... което губим, пъхайки си гагата 'дет не ни е работа.

Общи условия

Активация на акаунт