Август месец вече е тук, Августинчето празнува за трети път!

• 25 613
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Нана да каже - ама не е хубаво да влизаш в "устата" на медиите....

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Не е препоръчително. Понякога само заплахата върши работа  Wink

Ей  hahaha това е общото между нашите две професии - и при нас понякога само заплахата " да се обадя на адвоката си ( юрисконсулта си)" върши доста работа.....

и аз забравих да напиша, че съм "ЗА" срещата ( стига да не е тази неделя от 10-13 или след 18 часа - че са се заредили 2 рд-та). Идея за дата или пък  място? Аз Барбарони 3 го харесвам много - място колкото щеш за всички....

Блан Пепи на колко беше? (10 или 11?) - вярно е малък, дано да намерите вариант - един да го води, друг да го взема 

# 226
  • гр.София
 Май не е зле да си заредя скайпа,Нана Simple Smile
 Пух,на 10 е  (значи могат да ме осъдят Simple Smile) и със сигурност ще има кой да го взима.
 Баща им работи на НЕнормално работно време и едни дни ще го кара (води) в други-не.
 Метрото наистина е супер удобно,но какви работи могат да щъкат в главата на едно дете... Както се е доказал,че е отговорен,така и свърши някоя глупост.

Сега се сещам,как видяхме през зимата в метрото един тийнейджър (ама в в долната възрастова граница) кьор-кютук пиян,не можеше да ходи. А беше много скъпо и добре облечено дете. Направо ooooh!

Като съм се разбъбрила... С. беше много възмутена вчера за лепенката от дупето й  и ми дръпна едно конско после (а аз реших,че дори не е забелязала) -какво,защо и как. Joy Трудно е да го опиша.

За среща-да каже Марулка,примерно. Пък останалите да се нагодим.
 Ако С. тръгне на ДГ очаквам първата събота да е вече болна.

Спинки,моля те,пиши какво става.

# 227
  • София
Май не е зле да си заредя скайпа,Нана Simple Smile
  Ако С. тръгне на ДГ очаквам първата събота да е вече болна.

За първото - крайно време е  Mr. Green

За второто- стига глупости. НЕ е задължително. Стига да не водят болни деца.

# 228
  • София
  С. беше много възмутена вчера за лепенката от дупето й  и ми дръпна едно конско после (а аз реших,че дори не е забелязала) -какво,защо и как. Joy Трудно е да го опиша.

Миташки пък поиска телефона, за да се обади в полицията, защото лелята го боднала по пръста  Joy  ( като му вземаше кръв за изследванията)

# 229
  • гр.София

Миташки пък поиска телефона, за да се обади в полицията, защото лелята го боднала по пръста  Joy  ( като му вземаше кръв за изследванията)
  Joy
 Ей,голяма веселба!Действате ми като балсам.

# 230
  • София

Joy Joy Joy

много готино

# 231
Хай и от мен  Hug

И ние стартираме на градина от 15, ако са си по групите, и по стаите може от 14. И моята душа е свита, направо откачам само при мисълта...Но явно дето детето трябва да се пречупи, така и аз Rolling Eyes
Замислям се и аз нужно ли е да ходи, като се сетя на мен никога не ми е харесвало, а мъжа ми даже веднъж избягал без да разберат учителките.... Crazy
Утре ще са готови изследванията, ще вземам бележка, после ще ида да уточним какво ще трябва точно за градината и така. Излизам отпуска от понеделник, за да ми е по удобно и да съм на разположение по всяко време като ме викнат, дано не се налага обаче  Praynig

Ами това е, спирам че ми възложиха работа  Grinning

Поздрави!

# 232
  • София
Аз пък да кажа, че видях една съфорумка да обядва със симпатичен господин в един ресторант в Лозенец. Да видим ще си признае ли  Mr. Green

# 233
  • София
Аз пък да кажа, че видях една съфорумка да обядва със симпатичен господин в един ресторант в Лозенец. Да видим ще си признае ли  Mr. Green
Без бой, ама така ме отсвири, че не посмях да те викна даже Wink И в тази връзка все забравям да ти кажа, че наскоро бях в твоя офис, ама теб те нямаше Mr. Green

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 14:50 от bubcheto15

# 234
  • София
Аз пък да кажа, че видях една съфорумка да обядва със симпатичен господин в един ресторант в Лозенец. Да видим ще си признае ли  Mr. Green
Без бой, ама така ме отсвири, че не посмях да те викна даже Wink И в тази връзка все забравям да ти кажа, че наскоро бях в твоя офис, ама теб те нямаше Mr. Green

Не съм те отсвирила, не бях сигурна, че е удобно  Wink Затова чаках ти да се обадиш първа  Simple Smile
А аз бях отпуска. Днес ми е първи работен ден  ooooh!

# 235
  • София

Не съм те отсвирила, не бях сигурна, че е удобно  Wink Затова чаках ти да се обадиш първа  Simple Smile
Понеже сме в един район - за следващия път да знаеш, че е удобно. Ама аз преди месец и нещо бях там. Имах среща с една симпатична мацка от Кафе Реклам Mr. GreenОще бях на старата си работа. Да вземем да обядваме някой път, а?

# 236
  • София

Понеже сме в един район - за следващия път да знаеш, че е удобно. Ама аз преди месец и нещо бях там. Имах среща с една симпатична мацка от Кафе Реклам Mr. GreenОще бях на старата си работа. Да вземем да обядваме някой път, а?

Готово, минавам на ЛС.

# 237
  • София

Joy
 Ей,голяма веселба!Действате ми като балсам.

Ето ти още малко Grinning Прибираме сега и аз се хващам да правя пица, разтварям половин кубче мая във вода и се хващам да правя нещо друго докао я чакам. След известно време отивам и си правя тестото, слагам го в тавата, режа си плънката, изсипвам я и пъхам във фурната. Хващам се да разчиствам вече ненужните неща и виждам, че пакетчето от маята е празно и другото половин кубче го няма. Огледах се навсякъде и реших да питам Фют. Отговорът беше - ми ти  беше забравила и аз я пуснах в купата... Twisted Evil С дълбок интерес наблюдавах всичко, което се случваше във фурната, но за мое щастие тестото не напусна тавата и не се отрази на вкуса, та имаше какво да вечерям  Whistling

# 238
  • варненка от София
Мацки, ще се радвам да се видим на софийска почва, вече сърцето ми плаче за Софияяяяяяяяяяя, явно си иман нужда от необходимата софийска доза.

Та като кацнем другата седмица ще пиша каква е програмата и кога мога да се организирам с двете дунди. С младостките мами ще видим на 100 %, няма мърдане, Блюто и тя да се готви, но колкото повече, толкова повече дето се вика  Hug

# 239
Дойде си моето момченце вчера ,но от радост и вълнение не съм писала  Embarassed, ами стана толкова мило че ни мислите  Hug благодаря ви!
Полета му закъсня от Париж с три часа,няма да ви казвам какви мисли ми идваха като гледах че закъснява на летище Пиарсън тук в Торонто,ужас ,но Слава Богу добре е,пътувал е с още 6 деца,играли са си на животни в самолета,забавлявали са,имали са хубаво време и дори е видял ледниците в Алпите, за което и двамата с Иван му завидяхме , сърцето копнее за планина вече...
Донесе ни вафли Морени и ми се видяха най вкусните на света, а дрехите му как ухаят на нормален прах,тук пера с един Тайд, ама е на светлинни години от този в БГ,за жалост в кофти смисъл,само избелва и почти не остава аромат и петната си стоят,трагедия...
Казаха ми че имало Персил в един магазин но $ 28 е килограма  #Crazy

Иначе Ники ми изглежда порасъл,освежен и много ме слуша сега и съм много щастлива!
А Елица се вкопчи още на летището и до сега е като залепена ,спи с него ,яде с него  ,голяма любов са двамата!
Ние купихме на Ники синтезатор Yamaha,полу професионален ,на старо но е като нов и Ники сега е много доволен ,свири си, радва се на играчките си ...живна ми къщата.

Та така.
Чета ви и си мисля колко добре са организирани нещата в Бг, с изключение на абсурда със Спинки всички друго звучи като химера за градините тук,не само че изследвания не им правят но и няма профилактични прегледи.Не ми се мисли за риска който всички поемат.

Днес най сетне се наканих да кандидатствам за кр.карта досега карахме само с дебитна но вече усещам че ми е нужна и такава,има неща които се плащат само с нея.
Сръчках Иван да се стресне да изкара някой $ и сега се е хванал сериозно да работи , дано има и работа за напред.
Уж е сериозен ама да видим,събираме пари да си купим кола,че не се издържа вече,а идва студена и многооо дълга зима и не знам как ще се справим с децата.
И Ники ще ходи сам на училище тази година,просто аз излизам в 7:25 а Иван даже и по рано а той е на училище от 8 и 30 ,което значи че ще трябва да ходи сам,да заключва у нас,не знам как ще е наистина ...
Но смятам че с добра организация всичко ще се нареди! Peace

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 03:47 от MamaMargo

Общи условия

Активация на акаунт