подсъзнанието може всичко 14

• 105 392
  • 462
  •   1
Отговори
# 135
здравейте, момичета  Hug

вчера станах на 33 годинки, приемете скромна почерпка с благодарност за всичко, което съм научила и уча от вас  Hug

не случайно тортата е с пеперуди, бели, точно такава видях вчера на рожденния си ден, за миг размаха криле около главата ми, докато простирах, и отлетя  Heart Eyes

и аз всяка сутрин първо тази темичка поглеждам, усещам, че започвам да натрупвам информация и да изграждам вече своя система от положителни утвърждения... започнах да намирам в сърцето си и все повече прошка към хора от миналото... открих цял нов свят на познания тук и се чувствам комфортно сред вас  Hug  желая ви хубав ден (моите двама разбойници са болни и след малко ще ходим по прегледи, но съм сигурна, че не е нещо сериозно)....

П.П. мъжът ми ми подари за РД гердан от океански яспис  Wink разбрал е с какво ще ме зарадва след като му дудна за кристали от известно време  Laughing

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 09:08 от ray

# 136
  • Варна
Добро утро мили момичета Hug

ray,Честит Рожден ден!Пожелавам ти толкова здраве, че да учудиш медицината! Толкова щастие, че да ти завидят ангелите, толкова любов, че да не може да я запише историята!

Мъжът ти е подарил разкошен подарък Peace Heart Eyes
От сърце ти подарявам,букет от любимите ми цветя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Не е нищо сериозно с децата,ще видиш Peace
Desss
, Hug
kambanka 2304,аз го правя това утвърждение всеки ден Peace

Прекрасен ден на всички  bouquet

# 137
  • GYM
ray  smile3525 bdbaloni
Нека твоите желания бъдат мои пожелания!
Прекрасен ден ви желая  bouquet

# 138
  • София
Честит рожден ден и от мен, ray   bouquet Много щастие и сбъднати мечти!!!  Hug

Започнах да чета "Тибетска книга за живота и смъртта". Мерси на Винцето, че я препоръча  Hug
Отдавна се чудя за нещо - как извисените тибетски монаси знаят с точност момента, в който ще настъпи смъртта им?  newsm78
Те ли решават кога да направят прехода или им се дава това знание от горе?  Rolling Eyes Как мислите?

# 139
Творейки своето ежедневие можем да творим всичко. А, защо не е и смъртта?! Някъде бях чела, че и Петър Дънов е знаел времето на смъртта на физическото си тяло. Всичко е енергия и като проявление на тая енергия избираме, творим и изживяваме.

# 140
  • морето, сините вълни...
Здравейте момичета,

Стана ми интересно как споделяте с други хора? Аз не мога да разкажа на никого.... Или може би не съм намерила човек, който да го усещам на същата вълна, или се страхувам от изумените им погледи.
Възможно ли е защото самата аз не се чувствам комфортно и уверено по темата и затова.... Иначе се старая, макар и доста плахо да пристъпвам. Човек трудно се разделя с навиците и мислите си. Дори и с лошите. Както каза някой преди едва ли не сме ги превърнали в нещо от нас...
Четох и книжката на Кехоу за децата. Не ми е много ясно как правите утвържденията с тях. Това не е ли намеса? Вела, ако може сподели  Praynig
Понеже ежедневно сме в морската, един ден реших да го накарам да направи следното - да си представи че вдишва слънцето и става чист и светъл като него, и да издишва облаците, на нещата които му тежат и разболяват. Малкия се засмя, направи две вдишвания, да не ме обиди и ме гледаше супер изумено...

# 141
  • София
Крен, не мога да кажа, че споделям под път и над път своите възгледи за нещата Wink
Но все по-малко и по-малко почва да ме интересува мнението на  хората за тях  Grinning
В края на краищата, ако някой те гледа изумено или открито ти се подиграва за нещо, това означава, че той самият има някакъв проблем с това, а на човека, на когото се присмива  Hug

# 142
Здравейте момичета, влизам с един въпрос.
Сънувах ужасен сън (случва ми се за втори път). Първия път беше преди около 2 години, но не помня случи ли се нещо по-сериозно тогава. Обаче изпитах нужда да ида да запаля свещичка.
Сега съня беше със същата тематика, но различен. Сънувах, че ми падат зъбите, не ме болеше, просто почерняваха и падаха или се чупеха ако ги докосна с език.
Събудих се подтисната и натоварена, влязох в банята и установих, че спират водата(3-ти пореден ден), още повече се намръщих.
В крайна сметка си направих кафе и излязох на двора да го пия, загледах се в цветната градинка и без да съм търсила специално пред очите ми застана една четирилистна детелинка. Броих няколко пъти листата и наистина си е такава.
Според вас дали се е появила да ми оправи настроението от съня и дали има връзка последователността на събитията.?

# 143
Здравейте момичета, влизам с един въпрос.
Сънувах ужасен сън (случва ми се за втори път). Първия път беше преди около 2 години, но не помня случи ли се нещо по-сериозно тогава. Обаче изпитах нужда да ида да запаля свещичка.
Сега съня беше със същата тематика, но различен. Сънувах, че ми падат зъбите, не ме болеше, просто почерняваха и падаха или се чупеха ако ги докосна с език.
Събудих се подтисната и натоварена, влязох в банята и установих, че спират водата(3-ти пореден ден), още повече се намръщих.
В крайна сметка си направих кафе и излязох на двора да го пия, загледах се в цветната градинка и без да съм търсила специално пред очите ми застана една четирилистна детелинка. Броих няколко пъти листата и наистина си е такава.
Според вас дали се е появила да ми оправи настроението от съня и дали има връзка последователността на събитията.?

И на мен ми се е  случвало подобно нещо да сънувам такъв сън и много се бях наплашила, понеже познати ми казаха, че ако сануваш да ти падат зъби, значи някой ще почине, ако са предни някой много близък, ако са задни зъби - не чак толкова близък. Знам какво е усещането.. Слава богу нищо нес се случи..Мисля че тази четиристна детелинка ти е дошла тъкмо на време, да те освежи, тя винаги носи положително посляние  Hug Hug. най благородно ти завиждам че имаш двор  Heart Eyes кога ли ще дойде момента когато и аз ще се сдобия с такъв  Praynig

Да ви питам случвало ли ви се е да санувате един и същи сън много време, примерно години. На мен да, но от около 2 години може би не съм го санувала  Thinking Но преди го сънувах доста често и все един и същи  Rolling Eyes

# 144
  • София
Да, сънувала съм повтарящ се сън. Като дете, години наред, през различни периоди сънувах, че тичам боса в кална нива или поле. Опитвам се да избягам от конник с меч, ятаган, сабя или нещо подобно Rolling Eyes
Знам, че всеки момент ще ме настигне и се будех от ужас. Сънят винаги беше толкова реалистичен, че сякаш усещах физически студената кал по краката си  Confused
След 14-15-тата си година спрях да го сънувам. Предполагам, че е нещо от минал живот. Но къде става това и кога - идея си нямам  Rolling Eyes

Вярвам на сънищата си. Рядко сънувам, но винаги са ми знак за нещо. Проблемът при мен е, че въпреки че знам, че са знак не винаги успявам да го избегна "нещото" Rolling Eyes

# 145
  • Варна
Крен,аз също не споделям особено.Но когато се видя с някой познат и всички започват,Ох,колко съм зле,В депресия съм,няма пари,постоянно сме болни....и т.н.,тогава им казвам за позитивното мислене,за Кехоу и т.н.И тогава ме гледат Shocked ако задълбая,си представям Wink. мъжо не ме взема много насериозно,но той работи от 7ч до 1ч и почти не се виждаме,комуникираме почти,само по телефона.И му казвам за желанията и другите "наши" неща,а той само се смее ooooh!

Такива сънища,не съм сънувала.Повтарящи имам предвид Peace
vili_2703,определено значи нещо съня ти.А и детелината... Thinking интересно

# 146
mijjjka Странното е че и аз спрях да го сънувам, а преди се слуваше често. Моят пък беше .. една голяма планина нещо като заспал вулкан, под самия вулкан плаж...но много тесен може би 1 метър широк, аз седях там с няква компания от непознати хора и краката ми влизаха във водата  Rolling Eyes Гледката винаги беше страхотна кораби плуващи, имаше и лунапарк наблизо и сякаш някакви сгради във водата.Усещането в мен беше на непознатост, страх и задоволство, сякаш съм оцеляла от нещо и съм на последния бряг в света...  Rolling Eyes Не ми беше страшен съня просто странен и кратък.   newsm78 Това го сънувах години от много малка.. имах и още един сън но предполагам всеки има подобен. .. Сънувам как се люлям на люлка и падам.. Тогава се стряскам и събуждам..

# 147
mijjjka , моят сън от детството е много сходен с твоя -само че ме гони човек  с нож или сабя ,който тича зад мен, а калта и студа ги усещах толкова ясно  ooooh!   Някъде из гоненицата ,падах, а до мен имаше още някой /паднал !/  newsm78 
И аз го изгубих този сън някъде през пубертета  Peace  Praynig

# 148
Крен,аз също не споделям особено.Но когато се видя с някой познат и всички започват,Ох,колко съм зле,В депресия съм,няма пари,постоянно сме болни....и т.н.,тогава им казвам за позитивното мислене,за Кехоу и т.н.И тогава ме гледат Shocked

Аз за това не говоря за тези неща. Така ми е по-добре, а на всичкото отгоре сега сякаш съм попаднала в някаква дупка-дразни ме всичко и всички, не ми се говори с никой... До преди 2-3 дни не бях така, ама изведнъж нещо ми стана. Пробвам се вечер да си казвам на ум утвържденията, ама нещо не се получава. Чувствам се много уморена и веднага заспивам. Не мога да се концентрирам също така.  Дано скоро се оправя, че никак не се харесвам в това състояние.

# 149
Момичета, моля ви да ме приемете сред вас... Hug
Все още съм много плаха и най- вероятно повече ще чета, а по-малко ще пиша, но наистина чувствам, че това е правилната посока.
Една колежка ми даде книгата на Джон Кехоу и аз я прочетох на един дъх. Сега ще си я взема да я имам, защото на моменти изпитвам нужда да си я препрочитам. С радост открих тази темичка във форума.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт