Диатомична пръст

• 572
  • 6
  •   1
Отговори
Някой дали е използвал диатомична пръст и от къде може да се закупи?
Препоръчана ми е от човек, който се занимава с хомеопатия, но не разбрах точно какви свойства притежава?

# 1
От био магазините. От кой град сте? За Пловдив мога да дам точен. Имат и доставка до други градове.

# 2
Вие имате ли впечатление от този продукт? Хомеопатът твърди, че действа за изчистване от токсини, особено след прием на антибиотик.

# 3
Вие имате ли впечатление от този продукт? Хомеопатът твърди, че действа за изчистване от токсини, особено след прием на антибиотик.

Да, така действа. Изчиства токсините в тялото. Както се препоръчва и за коса, кожа, нокти, зъби. Помага за страшно много проблемни неща в тялото. Просто се занимавах с такива продукти преди и диатомичната пръст много се търсеше. Лично не съм я ползвала.

# 4
Използва се за изчистване от токсини от тежки метали и мисля че мухъл, а не от антибиотици. След антибиотици се пият пробиотици. Пробвала съм за тежки метали и помогна малко.

# 5
Може ли да се приема при бременност? Генерално как се приема?

# 6
Може ли да се приема при бременност? Генерално как се приема?

Не, не става за бременни. Има си указания как се приема, на опаковката отзад. Зависи за какво ще го използвате.

Общи условия

Активация на акаунт