подсъзнанието може всичко 14

• 104 639
  • 462
  •   1
Отговори
# 255
  • София
дарена, Слава Богу, че е по-добре...Хомеопатията изисква търпение и понякога влошаванията са доста плашещи, но важно е всичко да завърши добре.
Монда, благодаря за написаното за главоболието. За коя книгана Идън пишеш?
деси, толкова рядко всъщност изразяваме това, което желаем пред най-близките си ...много ти благодаря!
Ray а аз тепърва трябва да преодолявам тъгата от отминаването на лятото, всъщност как ли?

# 256
Здравейте, искам да попитам относно процеса на задаване на желание, че нещо се поомотах. Според Кехоу е добре да се визуализира всеки ден - " един ден пропуск - 4 дни наваксване" . Списъкът с желания пък обратното - добре е да се забравят нещата, които си пожелал. Ангелите също казват да си дадея поръчката еднократно... Къде е истината ?

# 257
  • Добрич
Така, като чувстваш нещата. Интуицията ще ти подскаже. За различните желания изпитвам различна потребност. За някои правя утвърждения а други пускам до Вселената еднократно.

# 258
  • Tам през Атлантическия океан
zoh Grinning
Вела , правилно ти е казала , прави нащата така както ги чустваш  Hug

Нещо кото ще ви хареса - Ethnicolor - Jean Michel Jarre cover Hug

# 259
Благодарско за бързата реакция. Забелязала съм, че при по-големите ( или поне така си мисля) имам нужда от визуализация и утвърждения, за да премахна всички съмнения и страхове. Гледам да визуализирам, така че всеки път да вкарвам , по някой нов елемент.

# 260
  • Русе
Здравейте, искам да попитам относно процеса на задаване на желание, че нещо се поомотах. Според Кехоу е добре да се визуализира всеки ден - " един ден пропуск - 4 дни наваксване" . Списъкът с желания пък обратното - добре е да се забравят нещата, които си пожелал. Ангелите също казват да си дадея поръчката еднократно... Къде е истината ?
При мен нещата никога не се сбъдват, когато мисля за тях и си ги представям, а аз си ги предствям много детайлно. Обратно, много често когато си пожелая нещо и спра да мисля за него, то се реализира

# 261
  • София
При мен нещата никога не се сбъдват, когато мисля за тях и си ги представям, а аз си ги предствям много детайлно. Обратно, много често когато си пожелая нещо и спра да мисля за него, то се реализира

Да, но как успяваш да спреш да мислиш за това, което искаш много силно?От няколко дни имам проблем точно с това- желание, което дълго съм визуализирала, да се"отдръпна" за момент от него. Не успявам, мислите ми се насочват именно към това...Имате ли идея как да подходя?

# 262
За коя книгана Идън пишеш?
за Енергийната медицина

# 263
# 264

zoh...интересното е, че няма правила и една истина. Ти си една вселена, всеки човек е отделна вселена, затова и подходите са различни. Не едни пасва една техника , и  им се получават нещата според тази техника, на други пък им помага друга техника. Ти ще си намериш своето, а то е това,което ти чувстваш , че ти харесва..на самата теб Flutter

Аз например си бях налепила картинки на любими неща, върху коркова дъска . Не мислех всекидневно за желанията...тоест казала съм ги, налепила съм ги в картинки и съм ги пуснала. Понякога обаче съм "имала нужда" да визуализирам в детайли...различно е. Например къщата, която исках , някои вечери съм изпитвала желание да се разходя в нея и визуализирах в детайли. Беше като весела игра с много емоции. Тоест комбинирала съм... Така че , не си слагай  ограничения само с една техника или само един автор.  Peace Чети много различни автори, експериментирай различни техники и накрая ще си харесаш само една или  пък няколко  техники, и ще ги прилагаш. Коя е "твоята" техника/ техники, ще разбереш...ще  усетиш, че като ги правиш, не се насилваш  и ще ти харесва това, което правиш и ще се чувстваш доста развълнувана ... ще ти е  приповдигнато ... и  ето това ще е твоята истина.  Hug

А дали ще следваш Ангелите или техниката на Кехоу, или на Силва, или някоя тибетска практика, или Фън Шуй...няма значение. Всичко работи, стига да вярваш в това!  Hug

Мише, четох Алена и аз като теб мисля, че е много навътре в нещата и вярвам, че е много добра астроложка. Дори се бях абонирала за списанието...но...хмм.  Ами сигурно   от начина по който я" предлагат"  по телевизията...и нещо в стила и на поднасянена... newsm78 Не знам, но ми е трудно да го обясня ...усещане е  и е  вътрешно...  Rolling Eyes
А книгата "Настоящето е само ден " си я купих лятото, но  все още не съм почнала да я чета...може би не и е дошъл момента още...  Laughing

Енита...може би има"вкопчване" в желанието? Може би не му е дошло момента още? Някои желания се сбъдват в кратък срок, а за други се иска години...

Bergkristall.
..благодаря!  Hug На 1-ви октомври къщата е наша...с ключовете!  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 23:40 от ЧервеноВинце

# 265
darena, дано детенце се оправи по-бързо  Praynig

mijjjka, и аз пуснах в търсачката на гугъл "непоискано добро" и съвсем се омотах  Crazy  винце, мерси, добре го е формулирала, обяснявам си някои неща и реакции и други хора, но все още не мога напълно да го проумения  Rolling Eyes

откъде дойдоха навън изведнъж толкова много жълти листа... между другото, много обичам есента, засилва ми чувството за уют у дома...

Ray...какво точно е това, което те обърква в закона за непоисканото добро... тоест кое те притеснява?   Flutter

А за това, че обичаш есента...го усещам по красивия ти аватар...  С приказната есенна фея в гората, отиваща си  с последните падащи есенни кленови листенца около нея...и отстъпваща място на зимата...  Sunglasses

# 266
Молете се в радост и нещастието ще ви заобиколи

Хората се молят, когато са нещастни и вярват, че тази молитва ще ги избави от нещастието. Но тя може само да ги утеши, а не да им помогне да се избавят от нещастието. След молитвата те могат да се успокоят по отношение на своето нещастие – това е действително oпасно. Така наречената психология им помага да привикнат с всевъзможни нещастия.
Ето защо на Изток ще видите хора, които изобщо не се притесняват от нещастията и не полагат никакви усилия да ги преодолеят. Това се случва заради т.н. религиозност: те са се приспособили към всичко и забравят, че животът може да бъде и друг. Те са приели живота какъвто е. Тази нездрава ситуация пречи на еволюцията. Затова: не семолете, когато сте нещастни.
Молете се когато сте щастливи и изпълнени с радост. Тогава молитвата е стъпка към неизвестното и ви помага да се доверите на съществуванието. Молитвата е доверие. Тя е любов към Вселената, дърветата, звездите, планините и всичко, което съществува

# 267
Щастието е пред прага на дома ви

Успехът е гостенин. Той стои пред вратата  и е готов да влезе винаги, но стопанинът го няма. Или спи, или не забелязва нищо, броди или мечтае... Никога не е вкъщи, никога не е тук и сега – той е или в миналото, или в бъдещето.
Пътищата да се загубите са само два: да вървите към миналото или в това, което още не е дошло. Миналото и бъдещето са двата начина да избягате от настоящето. Но щастието познава само едно време – на него са му непознати миналото и бъдещето, то е само в настоящето, от което вие вечно отсъствате. Стопанинът вечно търси щастието в миналото или в бъдещето, но не го открива днес и сега в дома си. Щастието продължава да чука на вратата, но не открива стопанинът, винаги отсъстващ от настоящето
.

От "Библията на Щастието" П. Димитрова...

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 03:02 от ЧервеноВинце

# 268
Притча за Бог и бръснаря

Един човек влязъл в бръснарницата както обикновено правел, за да го избръснат и подстрижат.
Заприказвал се с бръснаря, който го обслужвал. Говорили за разни неща и изведнъж станало дума за Бог.
Бръснарят казал:
- Каквото и да ми говорят, аз не вярвам че съществува Бог.
- Защо? – попитал го клиентът.
- Та нали това и така е ясно. Достатъчно е да излезеш на улицата, за да се убедиш, че няма Бог. Кажете ми, ако Бог съществува, откъде има толкова много болни хора? Откъде са безпризорните деца? Ако той наистина съществуваше не би имало нито страдания, нито болка. Трудно ми е да си представя любящ Бог, който допуска всичко това.
Клиентът се замислил за миг, но решил да си премълчи, за да не влиза в спор. Когато бръснарят си свършил работата, клиентът си тръгнал. Излизайки от бръснарницата той видял на улицата рошав и необръснат човек ( като че ли не се е подстригвал цяла вечност – толкова бил рошав). Тогава клиентът се върнал в бръснарницата и казал на бръснаря:
- Знаете ли какво ще ви кажа? Не съществуват бръснари.
- Как така? – учудил се бръснарят – А нима аз не влизам в сметката? Аз съм бръснар.
- Не! – възкликнал клиентът – Те не съществуват, иначе нямаше да има рошави и необръснати хора, като ето онзи човек, който върви по улицата.
- Но, мили човече, работата не е в бръснарите. Просто хората не идват при мене.
- Точно в това е работата! – потвърдил клиентът. – И аз казвам същото:  Бог има.  Просто хората не го търсят и не отиват при него. Ето защо има в света толкова много болка и страдания
.

# 269
Ти Бог ли си?

Една студена вечер по време на Коледните празници едно малко момченце на шест-седем годинки стоеше пред витрината на голям магазин. Детето нямаше обувки и беше облечено в истински дрипи. Една млада жена, която минаваше наблизо, забеляза детето и прочете копнежа в светлите му сини очи. Тя взе детето за ръка и го заведе в магазина. Вътре му купи нови обувки и цял комплект топли дрехи.
Двамата излязоха на улицата и жената се обърна към детето със следните думи:
- Сега можеш да се прибереш у дома и да се веселиш на празника.
Момченцето вдигна глава към нея и попита:
- Госпожо, ти Бог ли си?
Тя му се усмихна и отвърна:
- Не, синко, аз съм само едно от неговите деца.
Момченцето се замисли малко и рече:
- Знаех си, че сигурно сте роднини
.

Лека нощ  Hug

Общи условия

Активация на акаунт