подсъзнанието може всичко 14

• 104 600
  • 462
  •   1
Отговори
# 270
добро утро  Hug

пожелавам на всички една усмихната седмица...

винце, това, което ме обърква във връзка с непоисканото добро, е, че всъщност откъде знаем, че е непоискано... може човекът,  на който си решила да направиш добро, да се е молил и мечтал за това добро... (ако е много глупав въпросът ми, остави, явно трябва да попочета още   bouquet )

# 271
Ako se e molil  на Вселената, тя ще му го изпрати.
Ако не те е помолил лично теб, не му го давай.

# 272
Липсвахте ми....

Hug

# 273
Да препрочетем:

ПРАВИЛА ЗА ЧОВЕШКИТЕ СЪЩЕСТВА
1.Ще получиш тяло.
Дали ще го харесваш или мразиш, то ще си бъде
твое през цялото време, докато си на тази земя.
2.Ще усвояваш уроци.
Записан си в целодневното неофициално училище
наречено Живот.
Всеки ден ще имаш възможността да усвояваш уроци
в това училище.
Те може да ти харесат, а може и да ти се сторят
неуместни и глупави.
3.Няма грешки има само уроци.
Израстването е процес на проби и грешки :
експериментиране. ,,Провалените"експерименти
също са част от процеса, както и онзи експеримент,
който в края на краищата се оказва ,,успешен".
4.Урокът се повтаря, докато се научи.
Един и същ урок ще ти бъде представян по
различни начини, докато го научиш .
Тогава продължаваш със следващия.
5.Усвояването на уроци няма край.
Няма част от живота, през която да
не се налага да усвояваш уроци. Докато си жив,
винаги има уроци, които трябва да бъдат научени.
6.,,Там" не е по-добре от ,,Тук".
Когато твоето ,,там" стане ,,тук",
ти просто ще откриеш друго ,,там",
което пак ще изглежда по-добре от ,,тук".
7.Другите за теб са само огледала.
Не можеш да обичаш или да мразиш нещо у
някого, освен ако в него не виждаш отразено
това, което обичаш или мразиш у себе си.
8.От теб зависи как ще изживееш живота си.
Разполагаш с всички инструменти и ресурси,
които са ти необходими. Как ще ги използваш,
зависи единствено от теб. Изборът е твой

# 274

И ти на мен . Hug

За непоисканото добро. Въпрос. Човек в трудно положение- трябва да вземе решение по важен въпрос , но понеже не може да излезе от ситуацията така, както той иска изпада в депресия. Изолира се от хората, отдръпва се, мълчи , страда. Понеже съм била в това състояние знам, че в такъв момент имаш нужда от някой, който да дойде и да те резтресе, да ти каже, че те обича, че е до теб и да ти предложи помощта си , дори и да не може да ти помогне  реално, /а само по нашия начин /. Какво го правим този човек?- оставяме го да се оправя сам, защото не е поискал добро от нас или  ....? newsm78

Синът  ми  е добре. Grinning  Благодаря ви на всички. Hug   Амитола  Heart Eyes

хубава седмица на всички. Hug Няма нищо по хубаво от лошото време  Grinning Заредена съм с оптимизъм Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=Zg_MLhr1R9c

# 275
I ot  men няколко неща за егрегора на парите и неговата власт, които скоро прочетох:
Правило за жени:  Не оставяйте никога чантата си на земята,защото по този начин се заземява паричната енергия и се извлича от чантата навън.Парите не отиват там, където липсва  енергията на техния егрегор.
Всички сме чували " не си оставяй чантата на пода", без да знаем причнината за това.

Давайте милостиня, но само по свое желание. Давайте монетите с дясната ръка, повтаряйки мислено:"Ръката на даващия не обеднява".Милостиня под натиск не дава добро нито на даващия, нито на искащия. Милостинята е доброволен дар.

Никога не отказвайте пари, когато ви ги предлагат. Парите, колкото и да са те, не идват при вас  случайно. Може и да не цените това, което сте направили, но важното е ,че то е оценено от друг. отказвайки предложените пари, вие публично заявявате  на Вселената, че не се нуждаете от тях.В резултат инансовото ви състояние се влошава.

Никога не сгъвайте купюрите и не ги носете в джобовете си. Подгънатите и смачкани банкноти губят енергията си, довеждайки финансовите ви дела до пълен хаос. Портфейлът приютява банкнотите и е своеобразна "гаранция", че се отнасяте с уважение към тях. Подреждайте банкнотите по реда на стойностите им.

# 276
monda, много интересна информация  Hug
Това за чантата на земята и аз го знам, но не съм знаела какво всъщност стои зад това...

# 277
Момичета, имам нужда от вашата положителна енергия. От няколко дни ме гони голям карък. В работата един куп неща се объркват и ме изкарват мен виновна, без грешката да е в мен. Имам една колежка, която имам чувството, че й е фикс идея да унижава хората, да изкарва винаги другите виновни и да злослови по адрес на всички. Старая се да не й обръщам внимание, ама капака на всичко беше преди малко, когато за едно объркване на поръчка отново изкара мен виновна. Тъпото е, че аз седях отстрани и я гледах и не можах да кажа нищо. Излезе едва ли не, че си признавам моята вина. Винаги така се получава, да не мога да й кажа нищо, въпреки че в случая вината не е моя, а нейно недоглеждане.
Не знам какво става с мен, сякаш съм по-слаба, отколкото преди, а това ми тежи.....
Извинявайте, че ви занимавам с моите глупости, но наистина имам нужда да споделя.

# 278
Здравейте и от мен  Heart Eyes

Ako se e molil  на Вселената, тя ще му го изпрати. Ако не те е помолил лично теб, не му го давай.

Да, но Вселената може да действа и чрез нас.

Оказва се, че въпросът за "непоисканото добро" наистина не е толкова прост, както изглежда на пръв поглед и еднозначен отговор няма.
Правим ли "непоискано добро" на пешеходец, който пресича неправилно като намаляваме, за да не го сгазим?  Rolling Eyes

И ти на нас!!!  Hug Къде се изгуби?  Grinning

# 279
monda, твоят пост ме накара да си спомня една мисля, че арабска поговорка... не знам защо се сетих за нея ...
"Това, което даваме на просещите приживе, това отнасяме със себе си след смъртта"

Mojito , за злословещите имам една такава практика  Wink
Визуализирам, че съм обгърната от защитна сфера с огледална повърхност, която отразява обратно негативните мисли, насочени към мен, а пропуска всички положителни  Hug

Помоли и ангелите да ти помогнат. На мен те много ми помагат в служебните неща  Blush

...Не знам какво става с мен, сякаш съм по-слаба, отколкото преди, а това ми тежи.....

Това пък изобщо не си го помисляй!  Naughty

# 280
mijjjka, благодаря ти мила.  Това със защитната светлина си го представям много често, ама точно в този момент въобще не се сетих. Стоях като пън и не реагирах въобще. Относно ангелите - все още се уча да разпознавам знаците, но може би ми е необходимо още време, за да започна да ги чувствам. Мислено ги моля за помощ и знак, но май по-настоятелно трябва да действам.  Simple Smile

# 281
Mojito , те и на мен не ми дават конкретни знаци...
Но винаги, когато им кажа - обикновено сутрин, когато си пия кафето или се приготвям за работа - как точно искам да ми мине денят, как да се справя с някоя задача или нещо подобно, става точно така, както съм им казала  Grinning
Пробвай  Wink 

# 282
Мишка, а на глас ли им казваш, защото обикновено аз ги моля на ум.   bouquet

# 283
Мишка, а на глас ли им казваш, защото обикновено аз ги моля на ум.   bouquet

На глас им говоря  Blush
Отначало ми беше странно и на мен самата как така ще им говоря на глас, но се свиква. Сега не ми прави и впечатление - говоря си им и това си е  Laughing

И в Крион четох, че сега в епохата на Новата енергия, е важно да се изричат на глас нещата, които искаме и от които имаме нужда.

Преди е било достатъчно да го правим наум, сега обаче било хубаво да се изрича на глас...

# 284
  • в резерват
Отначало ми беше странно и на мен самата как така ще им говоря на глас, но се свиква. Сега не ми прави и впечатление - говоря си им и това си е  Laughing

Peace

и аз така,   hahaha макар, че точно преди малко се обяснявах в темата за Рейки, как не съм се смахнала след инициациите.....

редакция: току що се сетих за един пример за непоискано добро....

минава камиона, който събира битовите отпадъци и аз решавам на своя глава да почерпя хората, които най-съвестно си вършат работата в най-големите жеги....
Пристига камионът,  и аз им казвам: "момчета, тук съм взела нещо, да ви разхлади и да се почерпите и им подавам едно стекче хубава, изстудена бира, а те така презрително ми изсумтяха "точно такава ли намери да ни вземеш"  Shocked   Embarassed........
 newsm78 а марката бира си е от-най-добрите на пазара.......та от тогава не смея без някой да помоли да си предлагам услугите  Rolling Eyes

виж ако някой каже, извинявай, ама много съм жаден, гладен, нещастен, уморен, нещо ме боли  и т.н. каквото се сетите, с удоволствие  ще помогна. Но ей така, защото аз съм си решила, че някой има нужда от нещо,  вече се въздържам

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 16:21 от Арбанашка кокона

Общи условия

Активация на акаунт