подсъзнанието може всичко 14

• 104 613
  • 462
  •   1
Отговори
# 315
Qnitza , Hug
На всички ни се случва да ни се струпат няколко несгоди наведнъж. И аз в момента съм в това положение, въпреки че се занимавам с "подсъзнателни неща" отдавна  Laughing.
Фу  Confused и аз съм в такъв момент. Crazy ooooh!

Жизнь как зебра. Полоса белая, полоса чёрная......
Whistling

И аз Rolling Eyes
Избягвам да пиша тук, защото знам какво се случва, когато съм в моите хронични депресивни състояния - уж "споделям", а вътрешно се жалвам и се самосъжалявам. Синдромът "горкичката Аз" няма да е моята неизменна болест вече. Naughty Въпреки това ми тегаво и ми иде да  smile3511
Това, което няма да спестя на себе си, а и на вас, е признанието, че се обезверявам. Всеки ден.
Може би защото повечето от желанията ми са прекалено абстрактни, пък все пак живеем в материалистична вселена, където силния изяжда слабия.

И отдавна ми е писнало от черно-бялата гама...имаше един мръсен виц, който завършваше с:"то си има нюанси". Уф, пък при мене що все сиво... Confused

P.S. Ето, видяхте ли - само цвифя Confused

# 316
  • София

И отдавна ми е писнало от черно-бялата гама...имаше един мръсен виц, който завършваше с:"то си има нюанси". Уф, пък при мене що все сиво... Confused

P.S. Ето, видяхте ли - само цвифя Confused

Hug Само искам да ви кажа, че февруари, когато започнах да пиша пак тук бях в същото положение - дупка, всичко вървеше на зле, затворих си три от офисите, които бях градила 10 години и състоянието ми беше на тежка депресия. Днес няколко месеца по-късно мога да кажа, че съм щастлива. Нещата се подреждат както аз ги искам и в моя полза. Желанията ми се сбъдват и то доста бързо. Нещото, което открих за себе си и може би е най-важно в такъв момент е в ЕНЕРГИЯТА. Да приемем съвсем абстрактно, че в астрала има два свята + и - . Когато си в депресия губиш енергията си и моментално започваш да клониш към минус. Минуса привлича само минуси, т.е положението става все по зле... Има хора, които цял живот са зле.. Ако се опиташ да си оправиш енергията на + независимо, че около теб всичко е сиво, изведнъж почват събития с +. Започват да се случват чудеса. Затова в такъв момент по-добре помислете за енергията си и само за това, докато се стабилизирате.

Qnitza - това, че се занимаваме с подсъзнателни неща, не означава, че все още владеем енергията си. Аз също имам дни на загуба на енергия, отрицателни дни, много ми е трудно да се заземявам...  в крайна сметка, не са лесни нещата, но ще се научим как се прави... всичко опира в желанията...

Пак ще препоръчам книгата " Тайните на енергията"

Преди 6 години водих един задълбочен разговор с един човек, уж просветен. Той е мъж - успешен в работата си, нещата се случваха както ги искаше, живееше щастливо и много забавно. И го попитах каква е тайната - и той ми препоръча Медитация, Работа с енергията, Работа с подсъзнанието и НЛП за целите и каза, че успея ли да науча тези неща живота ще ми се промени изцяло... Вече му вярвам Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 01:07 от Lilian_V

# 317
  • У дома
Здравейте и от мен! Аз уж се опитвам да наваксвам с четене, но напоследък и за него нямам време. Исках обаче да споделя как преди няколко дена извадих доларче, за да си платя кафето и изведнъж забелязах на него изречение - Днес е деня, в който ще получа пари!
Ръката ми замръзна, бръкнах и извадих друга банкнота. В последствие го похарчих, защото не виждах много смисъл да го държа.
Дали сбърках или не, времето ще покаже.
Това, което най ме вълнува в момента е, че на 09-09-09 имам рожденник вкъщи, който става тийн и се чудя да психясвам ли заради датата или да го раздавам по-спокойно? Имат ли някакво значение подобни дати, как мислите?

# 318
  • Tам през Атлантическия океан
Добро утро момичета  Hug имам нужда от вашата положителна енергия  Hug

Praynig моля се малкото проблемче кото ми се стовари вчера да намери решение и да ми се махне от главата скоро.
Най-важното е че сме живи, здрави и имам любов и подкрепа до себе си.....Благодаря за което  Grinning
Късметлийка съм че имам прекрасно семейство и разбиращ мъж до себе си .
Наистина живота е като раетата на зебрата  Thinking трябва де се научим да минаваме по-леко през периодите когато сме в "тъмната" страна  Rolling Eyes
......И това ще мине ......

Хубав ден ви желая  Heart Eyes
и ви брагодаря  Hug

п.п. Elizabeth_ това е специално за теб , надявам се да ти хареса ..... HugСтиховета на Д.Дамянов са ми любими ....

uraAtalanta, весел празник и да ти е живо и здраво детенцето  bouquet

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 07:53 от Desss

# 319
  • в резерват
Atalanta, да ти е живо и здраво детето и около него да имаш само положителни емоции  Hug

Desss , до края на деня,  всичко ще се нареди по най-добрият за теб начин smile3503

# 320
Добро утро  Hug

Lilian V, за НЛП само съм чувала и с интерес ще следя и другата тема   bouquet

Atalanta, да ти е жив и здрав рожденникът   bouquet, датата е супер, с моя мъж станахме гаджета на 29.9.1999 г., не знам как точно влияе девятката, но със сигурност носи много положителна енергия  Heart Eyes

# 321
Аtalanta, честит ти рожденник!  bouquet Много усмивки по пътя му желая! Grinning А на теб сили да му помагаш да се научи да се усмихва на живота! Hug

Десс, от мен  Hug Hug Hug!

Елизабет, като ти гледам аватара, май скоро си рожденничка  Wink, и понеже и аз съм с този знак белязана / в добрия смисъл го казвам/ те разбирам добре за начина по който се чувстваш. И аз бях така. Минава да знаеш, а колко бързо ще мине  от теб зависи.  Peace

# 322
  • Костинброд
Добро утро, момичета.

Едва от вчера се захванах с това трудно начинание, но ми се случиха едни неща, които искам да ви ги споделя и да кажете дали си въобразявам, защото силно го искам или действително има нещо.

1. Вчера четох Мисля, че беше в Тайната), че когато ни завладеят лоши мисли, трябва да се сетим за нещо хубаво, примера беше за бебе. Снощи малката като легна да спи и много плака, защото не иска да ходи на детска, аз и казах да не мисли за детската, а и казах да си представя как сме двете на една полянка и береме цветя, шарени и много хубави, взели сме си и одеяло и храна,лежим си на полянката, папкаме....... милото заспа за 2 мин Shocked

2. Вчера се помолих на ангелите, не знам доколко го направих качествено, използвах една от готовите молитви в книгата за ангелите. там пишеше, че ще получа някакъв знак от тях, може и с числа. Сутринта, веднага щом се събудих, ми се наложи най- неочаквано да попълвам документи с дата 09.09.09, ясно ми е, че тази дата днес за всички е еднаква и за това искам да ви питам дали да го приемам като някакъв знак или не? Лично на мен не ми прилича на знак, но честно, много ми е объркано.

Моето дете в детската не иска да спи, явно от притеснение, също така не играе с другите деца. Днес на път за детската играхме на една игра (направих го на игра, защото ако я накарам да повтаря просто така няма да иска)- тя ми казваше думички и аз ги повтарях (много странно, но ми казваше все хубави думички като бебе, мама...), аз пък я карах да повтаря: Вики спинка на обяд; Вики играе с дечицата. И двете фрази ги повтори по 5-6 пъти, искренно се надявам да има ефект, но и малко се съмнявам, все пак 5-6 пъти ми се вижда доста малко.

Извинявайте за дългия пост, но много чувства изпитвам в момента и се отнесох.

Винце, научи ли се да теглиш баница Mr. Green

Току що погледнах, че числото 9, и последователно, и в комбинация с 0 значи най- общо казано благоприятно завършване на някаква фаза.

# 323
  • Добрич
Qnitza, всичко, което ти направи впечатление и го чувстваш като знак, сигурно е такова.

А за утвържденията с дъщеря ти - не бързай и не губи търпение, бъди постоянна и резултата ще дойде. Споделям го от собствен опит. Дъщеря ми /споделяла съм и преди/ е с поставена диагноза бронхиална астма и алергичен ринит. Лекуваме я с хомеопатия от две години. Но преди това повече от година беше на антихистамини, от които имунната и система се срина. Свекърва ми живее на село и в двора има огромен басейн, от който съпругът ми и брат му поливат зеленчуци /те се занимават с това/. Жени беше на около година и половина, когато разви алергия към басейна и затова спряхме да я водим на село за повече от половин час, тъй като правеше пристъпи. От близо година почти всеки ден тя повтаря, че е най- здравата. Миналия месец установихме, че вече басейна не предизвиква у нея пристъпи и съпругът ми я води с него , за да играе през деня на двора. Много съм доволна от резултата. Хомеопатията също ни помага, но трайните алергии не изчезват толкова лесно. Убедена съм, че и утвържденията имат роля за успеха.

Кафе с Канела, добре дошла при нас.

# 324
2. Вчера се помолих на ангелите, не знам доколко го направих качествено, използвах една от готовите молитви в книгата за ангелите.

Яница, би ли сподели за коя книга точно става въпрос? Благодаря.
Аз също се моля на ангелите, даже вчера сутринта ги помолих деня ми да премине леко и наистина беше така. Вчера в офиса имахме една дълга среща /винаги от такива срещи излизам много напрегната/, но вера всичко мина гладко, без нерви и напрежение. Представях си, че цялата съм обгърната от бяла светлина, която пропуска единствено положителната енергия.

# 325
Добър ден ,момичета!

Трябва да ви призная че ви чета с огромна наслада. Това е първата тема, която отварям за деня.  Blush  Heart Eyes

Lilian_V, аз исках да те питам за кой автор става въпрос за Тайните на енергията, искам да си я взема, много интересно ми се стори.
И също така да питам къде може да прочета нещо повече за Вселенския закон за парите, някъде по-напред беше споменат само. В последно време се интересувам от финансовото благополучие.   Blush

Qnitza, всичко което казваш е много интересно. Аз не съм много навътре в нещата, но това може да е знак, че си тръгнала във вярната насока.   Hug

Аtalanta, честит рожденник и от мен! Да ти е жив и здрав.    bouquet Тийнейджърството е труден период, но вие се справяте.   Peace

Desss, Elizabeth_   Hug  Hug  Hug

# 326
  • Костинброд
Каква съм шматка Embarassed         
Честит ти рожденник, Аталанта! Да ти е жив и здрав!

Mojito, става въпрос за Лекуване с ангелите на  Дорийн Виртю.

# 327
Момичета,разбрахте ли,че на 17-ти ще идва Робин Шарма,по повод нещо свързано с банка Пиреос.Мисля,че няма да има семинар или поне не е обявено.

Ако чуете нещо повече пишете. Peace

ЧРД на детето Атланта и от мен!!!!!Жив,здрав и много сбъднати мечти! Hug  bouquet

# 328
Благодарност
Благодарността е едно от най-мощните средства за лечение. Изпълнете се с благодарност за всичко, което ви дарява животът. Ако е необходимо, повикайте в съзнанието си човек или ситуация, които ви изпълват с благодарност. Не забравяйте всеки ден да благодарите за това, че просто сте живи Peace

# 329
  • Добрич
...
И също така да питам къде може да прочета нещо повече за Вселенския закон за парите, някъде по-напред беше споменат само. В последно време се интересувам от финансовото благополучие.   Blush

Тук има нещо, което може би ще ти се стори интересно.

Общи условия

Активация на акаунт