Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 17

• 52 479
  • 802
  •   1
Отговори
# 345
Бингъл ще ме ориентираш ли тази рокличка дали е леко ватирана или е от тънко трико , защото много ми харесва и мисля да я взема за дъщеря ми , но искам да може да я носи поне два -три месеца http://www.matalan.co.uk/fcp/product/fashion-to-buy-online/Infan … erned-tights/5113
И мен ме интересуват размерите ,дали си отговарят.
И аз харесах за малката дрешки от сайта, но никъде не виждам състава на дрешките. Пише ли го някъде?
Офф, видях го. Поправям се.  Embarassed

Може ли сега и аз да помоля някой да ме включи в поръчката му от Маталан. Praynig

Сега допълвам поръчката си към маталан. Тя е заедно с тази от джордже, която пуска дима1. За сега сме само 2 за маталан, с една приятелка. Ако искаш да се включиш и ти изпрати я направо с тази дето ще изпраща дима1.

# 346
Момичета, каня някой да се присъедини за поръчка от Matalan без посредник. Делим си само доставката. Ще пускам след малко, че да не изтърва комплекта, дето съм си харесала.

# 347
Момичета, каня някой да се присъедини за поръчка от Matalan без посредник. Делим си само доставката. Ще пускам след малко, че да не изтърва комплекта, дето съм си харесала.
А колко е доставката?

# 348
със емпреса ли,как ще стане

# 349
Аннаа, нямаш място за лични.
Креми, не с Емпреса. Мои познати ще си идват и ще ми ги донесат.

UK Standard Delivery £3.95

# 350

готово

# 351
Креми, не с Емпреса. Мои познати ще си идват и ще ми ги донесат.

аз веднага да ти пратя моята форма,имам 8 неща,с линкове ли как

# 352
и аз ще пратя

# 353
Бингъл ще ме ориентираш ли тази рокличка дали е леко ватирана или е от тънко трико , защото много ми харесва и мисля да я взема за дъщеря ми , но искам да може да я носи поне два -три месеца http://www.matalan.co.uk/fcp/product/fashion-to-buy-online/Infan … erned-tights/5113
И аз харесах за малката дрешки от сайта, но никъде не виждам състава на дрешките. Пише ли го някъде?
Офф, видях го. Поправям се.  Embarassed

Може ли сега и аз да помоля някой да ме включи в поръчката му от Маталан. Praynig

Сега допълвам поръчката си към маталан. Тя е заедно с тази от джордже, която пуска дима1. За сега сме само 2 за маталан, с една приятелка. Ако искаш да се включиш и ти изпрати я направо с тази дето ще изпраща дима1.
О, и аз ще допълня тогава, щом има и други желаещи за този сайт и участващи в поръчката.
Направо на дима1 ще пратя допълнената форма за поръчка.
А тя кога ще пуска поръчката, останах с впечатление, че ставаше въпрос за снощи? Имам ли време да направя промяна?

# 354
Офф, видях го. Поправям се.  Embarassed

О, и аз ще допълня тогава, щом има и други желаещи за този сайт и участващи в поръчката.
Направо на дима1 ще пратя допълнената форма за поръчка.
А тя кога ще пуска поръчката, останах с впечатление, че ставаше въпрос за снощи? Имам ли време да направя промяна?
Много се извинявам. Има промяна. Аз изпратих моята поръчка от маталан на Бубето. Чакам да ми отговори на ЛС.

# 355
  • Варна
Арабела, ако си готова с Маталан, давай бързо  Heart Eyes

# 356
Да, аз съм пазарувала. Наистина е изгодно и дрехите са хубави. Peace

Някой от посредниците работи ли с тях  Rolling Eyes  Харесах си някои нещица   Twisted Evil

# 357
Готово. Три се отзоваха веднага. Запълнихме квотата  Grinning

# 358
Дима1, до 5-10 минути я пращам  Praynig

# 359
Дима1, имаш ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт