Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 17

• 51 691
  • 802
  •   1
Отговори
# 195
Красииии,  страхотни покупки, а малката манекенка е страхотна! Истински бонбон! Hug

Ето и малко неща от мен, които получих тази сутрин. Номерата на обувките са 12 за голямата и 8-ца за малката. Ако имате въпроси питайте! Peace

http://www.album.bg/villi/images/17240190/102686/

Koлко е стелката на 8-ми номер? И за краче 13,5 колко да поръчам, ако евентуално 8 е голямо?   bouquet

# 196
Вили ,много хубави покупки  Hug А лилавите кожени ботушки от първата снимка http://www.album.bg/villi/images/17240179/102686/ подплатени ли са ? И аз съм поръчала същите и се надявам да стават за студено време.

# 197
  • Sofia
Хайде и аз подредена с въпрос към мама Вили, колко е стелката на лилавите ботушки и имат ли подплата.
Много са хубави ботушките, със здраве да си ги носят куклите.  Grinning

# 198
  • Асеновград
Ама наистина защо има такава разлика между ботушките.Да не би аз да не меря както трябва Embarassed сега сложих една стелка,която е точно 13,5 см в ботушките,и остава съвсем малко място отпред,и то като натисна с пръст,че пухчето затиска малко.После пак ще меря,че ролетката остана в колата и ще пиша пак  Rolling Eyes
Мама Вили,страхотни са нещата,със здраве да си ги носят твоите куклички  Hug

# 199
МамаВили, страхотни неща. Heart Eyes
На сините обувчици и аз бях хвърлила око, но се отказах.
Как ти се виждат , меки, не, как...?

Имам въпрос и по отношение на бельото.
Би ли споделила дали е много тънко и какъв размер си избрала за 3 годишното си момиченце ?
Аз попитах по - напред в темата, но никой не отговори и сега нямам представа дали тяхното бельо е умалено например.
Защото на MC i M&S си отговарят...

Днес получих част от поръчката си през Римини.
Палто и чанта за мен от Некст, женско сако и мъжко яке от ММ Директ.
Невероятно доволна съм да видя, че всичко ни става и качеството е на ниво.Simple Smile
Остана да си чакам ботушите от Кларкс.Simple Smile

Довечера ако имам сили, ще снимам.

# 200
J'adore, ще чакам с нетърпение снимки на покупките. Намери сили моля те  Laughing

# 201
Можете ли да ми препоръчате доставчик /евтин, но все пак надежден/ за доставка от сайта schuhstore.co.uk, и там питах, но не пишат много много в онази тема Sad. Искам и да попитам, при покупка на повече чифтове /от аукцион, нали свършват по различно време/, плащам ли си поотделно доставката на всички чифтове, които съм си поръчала или в крайна сметка чакат някакво време, за да ми се съберат  Laughing. Моля ви кажете, защото утре започват да ми изтичат аукционите  Confused.

# 202
  • Някъде там на юг...
Mama Vili,

може ли стелката на 12 -ката  Praynig Praynig Praynig
Днес поръчах същите, но номер 11. Надявам се да не ни са големи  Praynig

# 203
  • Асеновград
Момичета,измерих ги ей сега пак ботушките-6-ца- отвътре са точно 13,6 см,а отвън стелката (отдолу) е 16 см,значи няма грешка.Може би наистина има доста разлика между номерата. Peace

# 204
Mama Vili, благодаря!
Красииии, аз си мисля, че по-скоро на 7-цата стелката не е 16, а около 15 см. Щом на 8-цата е 16.5, вероятно вървят така - през около сантиметър и половина.
Креми, кафевите ботушки поръчах - http://www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/13/11
Ще ти пиша като дойдат и при двата случая. Ако не й станат, ще си решиш дали все още ги искаш или не.

# 205
Можете ли да ми препоръчате доставчик /евтин, но все пак надежден/ за доставка от сайта schuhstore.co.uk, и там питах, но не пишат много много в онази тема Sad.

Този сайт има директна доставка до БГ, незнам дали знаеш.... Аз съм си поръчвала два път май беше оттам. Пристигат за около две седмици по куриер вкъщи. Доставката тогава поне беше 6 лири за първи чифт и по 3 лири за всеки следващ.

Защо ти е посредник?

# 206
Можете ли да ми препоръчате доставчик /евтин, но все пак надежден/ за доставка от сайта schuhstore.co.uk, и там питах, но не пишат много много в онази тема Sad.

Този сайт има директна доставка до БГ, незнам дали знаеш.... Аз съм си поръчвала два път май беше оттам. Пристигат за около две седмици по куриер вкъщи. Доставката тогава поне беше 6 лири за първи чифт и по 3 лири за всеки следващ.

Защо ти е посредник?

Защото пазарувам от ибейския вариант, а там обувките са предназначени само за УК  Peace
По скоро си търся транспортна фирма, а не посредник. Иначе знам, че доставката от нормалната версия на сайта е 6 паунда. Благодаря все пак, май с Емпреса ще се поръчва, пък дано стигнат нещата  Hug

# 207
Момичета понеже гледам се е заформила голяма чуденка за това кой номер от кафявите ботушки,колко сантиметра е стелката,та реших да ви улесня.Значи имам №7 - подметката е 17,5 почти 18см -демонстрирам http://ioni1.snimka.bg/hobby/next.360515.14593671 Вътре сложих подметката на едни маратонки на малката /пасна идеално от край до край/ и я измерих после точно 15,5 см ето  http://ioni1.snimka.bg/hobby/next.360515.14593677

p.s. извинявам се за качеството снимах с телефон

# 208
Може ли да ви питам за ПейПала задължително ли трябва да сложа името на картодържателя, защото регистрирах картата на майка ми, ама на мое име  ooooh!. Ама те ми я приеха, всичко беше точно. Изписа ми след 2-3 дни да ида до банката да си взема разпечатката. Тя ли трябва да иде или аз? Много мизерно май стана  ooooh!. Дайте ми съвет!

# 209
Може ли да ви питам за ПейПала задължително ли трябва да сложа името на картодържателя, защото регистрирах картата на майка ми, ама на мое име  ooooh!. Ама те ми я приеха, всичко беше точно. Изписа ми след 2-3 дни да ида до банката да си взема разпечатката. Тя ли трябва да иде или аз? Много мизерно май стана  ooooh!. Дайте ми съвет!

Естествено, нали картата е нейна.
А това, което си направила не е много хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт