Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 17

• 51 816
  • 802
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте,

искам да помоля за съвет кой номер дрешки да купя от Next при положение че скоро правим 6м. Знам, че са уголемени, но все пак  Thinking

# 376
МОЛБА !аз пак харесах 1 жилетка в джордж! Rolling Eyes Hug някои точи ли му се в момента на този саит? Heart Eyes Blush
Аз Peace

# 377
Здравейте,

искам да помоля за съвет кой номер дрешки да купя от Next при положение че скоро правим 6м. Знам, че са уголемени, но все пак  Thinking

Като за по плътни дрешки спокойно можеш да поръчаш 6-9 месеца, не по големи. Все пак ще се носят повече и има вероятност 3-6 мес да омалеят бързо.  Peace

# 378
Здравейте,

искам да помоля за съвет кой номер дрешки да купя от Next при положение че скоро правим 6м. Знам, че са уголемени, но все пак  Thinking

Като за по плътни дрешки спокойно можеш да поръчаш 6-9 месеца, не по големи. Все пак ще се носят повече и има вероятност 3-6 мес да омалеят бързо.  Peace

Съдейки по роклята,бодито,жилетката,буйките (особено),които имаме и ако детенцето не е по-едричко бих препоръчала да вземеш спокойно 3-6месеца Peace Но за якенца и по-плътни-наистина 6-9м

Ето снимки от поръчката от M&S,само якенцето е от Некст,подариха ни го вчера и е невероятно просто Heart Eyes
Плетената рокля 13-14год. ми е супер,много хубаво стои,просто не вярвах!
Момичешките дънки не са дебели,много са мекички и красиви,за слабушки са идеални,блузката с кученцето-и тя красота.
За бебшките ботушки(кожени,пухкави отвътре),к-т шапка с ръкавички(има много фина блестяща нишка,много са нежни и меки) и плетената рокличка просто нямам думи Heart Eyes

# 379
Бингъл, поръчаха ми ги с английска карта, че строги мерки срещу чуждо нашествие са предприели тези англичани. Но като ме зариби с рокличката с рошавото елече.... Wink Докато не ми я поръчаха, мира нямах. Сега пак подпали чергата с тези снимки  Simple Smile

# 380
 Mr. Green Много ги е страх от нас hahaha но виж M&S,M&M и някои други как влизат в час Wink

# 381
  • Германия
Някоя от всичките тези посреднически фирми не работят ли с
 www.mandco.com
 newsm78

# 382
Някоя от всичките тези посреднически фирми не работят ли с
 www.mandco.com
 newsm78
"Детство мое" работеха с тях, защото съм поръчвала чрез тях в 1-та си поръчка, но гледам, че вече не е в списъка им.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 10:49 от iva51

# 383
за дрешките от Некст мое мнение поръчай 6-9 месеца, нищо че се уголемени
днес обличах от пролетта на Преслава дънките 3-6 месеца, които са плътни- едва се нацеди в тях  Peace /предполага се, че поне 3-4 месеца ще ги носите, сега почва сезона/
днес и аз направих поръчка от Маталан, пуснах към Фемитрейд

# 384
Ихх, не можах да вляза по-рано и съм изпуснала общата поръчка от Matalan. Cry Дима, пусна ли я вече? Ако не е късно, да се включа и аз.. Освен от тях ще поръчвам и от Next и M&S, ако все още не сте пуснали, да правим обща. Peace

И аз да споделя за размерите.. Винаги поръчвам по-големи, защото ръкави и крачоли винаги могат да се навият, а ако дойдат по-малки няма начин.Wink А и моята щерка върви едра за възрастта си - сега е на година и 2 месеца, а носи дрехи за 18 м. Та, зависи от детето. Peace

# 385
МОЛБА !аз пак харесах 1 жилетка в джордж! Rolling Eyes Hug някои точи ли му се в момента на този саит? Heart Eyes Blush
Аз Peace
Момичета,бих ли могла и аз да се вмъкна с едно якенце Praynig

# 386
Аз Peace
Момичета,бих ли могла и аз да се вмъкна с едно якенце Praynig
Давай на лични линка Peace
Ставаме 3 и мисля да сме до тук,че с повече хора става объркващо,а нямам възможност в момента да се занимавам с това по здравословни причини Embarassed

# 387
  • Варна
Ихх, не можах да вляза по-рано и съм изпуснала общата поръчка от Matalan. Cry Дима, пусна ли я вече? Ако не е късно, да се включа и аз.. Освен от тях ще поръчвам и от Next и M&S, ако все още не сте пуснали, да правим обща. Peace

Пуснах я вече, ама то не пречи да се съберем за нова  Mr. Green Казвайте, ако има желаещи  Heart Eyes

# 388
Моля ви насочете ме към по-евтини есенни обувки за момиченце на 4-5 години.

# 389
Благодаря ви момичета  newsm20  Много сте бързи с отговорите

Да попитам обща поръчка от next кога ще пускате?

Общи условия

Активация на акаунт