Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 17

• 51 784
  • 802
  •   1
Отговори
# 405
Ави, ботушките от кой сайт си ги поръчвала? Rolling Eyes

Розовите са от Некст , а сините от Джордж  Peace

# 406
Благодаря ти Ави!  bouquet

# 407
  • Пловдив
Пуснахте ли общата към George?Включете и мен моля ви-за първи път ми е и незнам д али ще се справя Praynig

# 408
Бингъл, поръчаха ми ги с английска карта, че строги мерки срещу чуждо нашествие са предприели тези англичани. Но като ме зариби с рокличката с рошавото елече.... Wink Докато не ми я поръчаха, мира нямах. Сега пак подпали чергата с тези снимки  Simple Smile
Така и не разбрах може ли от Маталан да се поръча с БГ карта?
А  M&S приемат ли БГ карти при поръчка?

# 409
А  M&S приемат ли БГ карти при поръчка?

За съжаление не може. От Next също. Има още няколко сайта, които дори няма как да си напишеш адреса, защото формата е само за живеещи в UK- с техния стандарт за адрес. Приемат карти, регистрирани на адреса, до който доставят.
От M&S приемат наши карти, но зависи как ще си попълниш данните, зависи и от картата. Зависи и от късмета

# 410
И по точно исках да питам дали от M&S може да се поръча с БГ карта до английски адрес? Същото и за Маталан?

# 411
А  M&S приемат ли БГ карти при поръчка?

За съжаление не може. От Next също. Има още няколко сайта, които дори няма как да си напишеш адреса, защото формата е само за живеещи в UK- с техния стандарт за адрес. Приемат карти, регистрирани на адреса, до който доставят.

Многооо  жалкоооооо  Tired Face Tired Face Tired Face Tired Face Tired Face
Искаше ми се да избигна посредник , но....... Tired

# 412
Ави, дай размер на малките маратонки от Джордж, колко е стелката и подметката? Благодаря   bouquet

# 413
И по точно исках да питам дали от M&S може да се поръча с БГ карта до английски адрес? Същото и за Маталан?
От M&S може да се поръчва,вече с директна доставка до България.Цената на доставката е 12.50 паунда и ако не можеш да поръчаш,можеш спокойно да се включиш в обща поръчка.Така,че ще избегнеш посредника.Има и отделна тема,виж тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=423624.0

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 14:52 от sansil

# 414
Пуснахте ли общата към George?Включете и мен моля ви-за първи път ми е и незнам д али ще се справя Praynig

И аз бих се включила, моля да ме уведомите  Hug

# 415
  • Варна
Ина лемон, asichka_82   bouquet

# 416
ихууу ето я и моята поръчка,много съм доволна!ако имате въпроси питаите!  18-24 и 12-18 са размерите

не уцелих чорапките 6-8,5 е размерът им.ПРОДАВАТ СЕ!както и потничетата,имаме 2 пакета,чорапогащника с цветята,и тази блузка некст 15годинки

# 417
desimiu чорапките за каква възраст са?

# 418
Ави, дай размер на малките маратонки от Джордж, колко е стелката и подметката? Благодаря   bouquet

Подметката е 15 см , стелка 13,5 см.Изкуствена кожа са ,много са лекички и сладурски.

# 419
  • София
desimiu много хубави неща
може ли размер на дънките

Общи условия

Активация на акаунт