Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 17

• 51 612
  • 802
  •   1
Отговори
# 465
Ами май така излиза,но не им пречи да има малко място понеже нагоре ботуша не позволява да се изважда! Wink

# 466
Многооооо ви моля за съдействие. Знам че повчето мами купуват предимно на децата си дрешки, но иска да ми кажете как вървят и номера на женските дрехи в Джордж, защото много си харесах тези дънки http://direct.asda.com/george/women-s-clothing/jeans/skinny/skin … 0,default,pd.html, а не знам кой номер да си взема. По принцип съм 38 френско, медиум на американското и 10 на UK, ама тук има много размери и не знам кой да избера ...  newsm78 А дали са с ника талия?
Интересуват ме и размерите и на полите http://direct.asda.com/george/women-s-clothing/petite/skirts/pet … 2,default,pd.html пак нищо не ми я ясно, питах преди време, ама никой не отговори... Дано сега има някой който да ми помогне  Praynig

Много ви моля за съдействие  Praynig Praynig Praynig

# 467
jabka_28, на Джордж размерите са по английската номерация, т.е. си 10, не разбирам какво не е ясно. Short, regular или long е дължината на дънките, според зависи колко е висок човек. В коментара отдолу една жена е писала, че са с висока талия.
Полата е Petite, т.е. за по-ниски жени.

# 468
днес пристигна поръчката ми от Некст и Маркс и Спенсър  Grinning
desimiu,   благодаря ти за съдействието и коректността! bouquet

едното якенце и ботушките са от Некст,другото яке е от М и С, и двете якета са р-р 12-18мес,определено са уголемени, малката е 80см и са й леко дълги,особено в ръкавките  Mr. Green но пък са разкошни и мекички,препоръчвам ги!

# 469
sunko, ako бялото якенце е от Некст може ли размери?

# 470
да,бялото е от Некст, размери:
д-41см, подм-31см, ръкав-31см (от рамо)

# 471
да,бялото е от Некст, размери:
д-41см, подм-31см, ръкав-31см (от рамо)

Благодаря ти  bouquet
Аз съм поръчала вече 18-24 , дано не е много голямо.Подплатата му отвътре полар ли е ?

# 472
Днес полчуих тези ботушки поръчани на 19.08 през Римини PeaceНямам доставка до англ. адрес.
http://www.clarks.co.uk/find/Department-is-girls/ProductType-is- … oduct-is-20318905
Приказни са Heart EyesНомер C8.

# 473
... Бингъл, кафявото якенце естествена кожа или еко кожа е?
Извинявай,сега видях питането...естествена кожа е Peace

Matia,ботушките и на външен вид,и по описание са супер Peace цвета в сайта реален ли е?Беше обещала разни снимки,туй-онуй Whistling

# 474
Matia, тъкмо и аз съм ги харесала. Чудесен избор. Heart Eyes
Как са отвътре ? Зимни или не ?
Ще се радвам да споделиш.

# 475
Знам,че обещах,но ми правиха операция и не ми беше до това Embarassed
От вчера се чувствам по-добре и ще хвана коконата да я нащракам,че и тя как обича да се снимааа ooooh!
Относно ботушките-аз ги взех за зимата,защото Гортекса не пропуска вода и студ.Отвътре нямат вата- в смисъл пухкава,подплатата е от тази на ромбчетата(дунапренена) Rolling EyesДо средата на ципа има зашито парче кожа,за да не влиза вода от там.С две думи за мен е перфектния ботуш Peace
Хич не ме бива май по обясненията Thinking
Като цвят са мнооого тъмно лилаво Simple Smile
А някой знае ли колко е доставката от Debenhams,че така и не я открих в сайта на Феми... newsm78

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 02:40 от Matia

# 476
  • София
Цитат
А някой знае ли колко е доставката от Debenhams,че така и не я открих в сайта на Феми...

Доставката е 4.50,ето малко кодове,които работят при мен за 10% и безплатна доставка PKSP, SHD1-могат да се използват заедно и са с валидни до 12.09.2009г.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 06:47 от dega

# 477
Някой може ли да ми каже с каква карта мога да поръчам от Debenhams? Помня,че някой беше направил самостоятелна поръчка без посредник.Благодаря предварително  bouquet

# 478
Някой може ли да ми каже с каква карта мога да поръчам от Debenhams? Помня,че някой беше направил самостоятелна поръчка без посредник.Благодаря предварително  bouquet
Ще се радвам ако прави самостоятелна да сподели с мен и ако няма нищо против да ме включи Praynig Peace

# 479
Аз също смятам да поръчам от Debenhams-ще помоля, ако някой е получил дрешки да ме ориентира, отговарят ли на номерата/годините/, че имам една слаба госпожица на 6 и се чудя 5-6 или 7-8 р-р да и поръчам.Нещо не мога да им отворя таблицата със размерите.

Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт