Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 17

• 51 614
  • 802
  •   1
Отговори
# 510
Сега прочетох в сайта на  Фемитреид  че няма да работят с холандските сайтове, но от списъка с магазини са премахнали Debenhames те не бяха ли англииски магазин или се лъжа?

# 511
Имам поръчка чрез Алмуз направена на 1.09, някой знае ли кога ориентировъчно се очакват куриерите в БГ?

Вчера е пристигнал куриер.Следващият им курс ще е неделя.

Aз нямам мейл ,нито ми са се обадили по телефона ,че поръчката ми е пристигнала  Confused Поръчвам за пръв път чрез Алмуз ,защото отзивите за тях бяха ,че са супер бързи , а то стана месец .На мен  не са ми спешни нещата и няма да откажа поръчката , но не знам дали пак ще ги ползвам. Rolling Eyes

# 512
  • при принцесите
Оооо  #Crazy и какви красоти...стига бе момичета, имайте милост - правим ремонт  Money  Joy

Аз бях пуснала голяма обща поръчка от този сайт . Не получихме нищо !!! Имайте го впредвид и не възлагайте големи надежди  Peace
Някои друг да има впечатление за този саит?

Аз Simple Smile. И аз участвах в злополучната поръчка при Танчето, но лятото реших да пробвам Римини и те ми я изпълниха Simple Smile. При това ми казаха, че им го няма този сайт в списъка и досега не са работили с тях, но ще пробват и ако стане - стане Simple Smile. Та стана Peace

# 513
west_end,
малко по-наситен е цветът,отколкото на снимката (аз го определям като цикламен  Crazy ),но е много приятен,мисля,че на сайта цветът се водеше "Pink"  newsm78. отвън е шушлек, нормален, не е лъскав  Wink

в тази връзка, някой ще пуска ли поръчка от http://www.bonprixsecure.com ? има страхотни неща и искам да се включа  Praynig Hug

# 514
здравейТЕ!  мнооого хубава темичка!!!!!!!
влюбих се в много неща на некст, мисля много да поръчвам - с римини, доколкото виждам по отзивите Hug
пл някой да ми отговори:
1. с какъв пощенски адрес се регистрирахте в некст? аз първо не се регистрирах, но ми се изтриха нещата от кошницата ooooh!
2. в крайна сметка не ми стана ясно за какво взимат пари римини: куриер в БГ, 7% от всеки артикул и още нещо ли или е това? има ли смисъл да правим общи поръчки, правите ли общи поръчки?

# 515
влюбих се в много неща на некст, мисля много да поръчвам - с римини, доколкото виждам по отзивите Hug
пл някой да ми отговори:
1. с какъв пощенски адрес се регистрирахте в некст? аз първо не се регистрирах, но ми се изтриха нещата от кошницата ooooh!
2. в крайна сметка не ми стана ясно за какво взимат пари римини: куриер в БГ, 7% от всеки артикул и още нещо ли или е това? има ли смисъл да правим общи поръчки, правите ли общи поръчки?

В Некст не се регистрираш. Просто си пълниш кошницата, за да видиш налични ли са нещата и ги слагаш във форма. Регистрацията на сайта е работа на посредника. Обща поръчка от Некст няма смисъл да правиш, защото доставката до английски адрес ти е безплатна  Peace

# 516
  • София
Сега прочетох в сайта на  Фемитреид  че няма да работят с холандските сайтове, но от списъка с магазини са премахнали Debenhames те не бяха ли англииски магазин или се лъжа?
Вчра направих поръчка от Debenhames чрез Фемитрейд и получих мейл, че е приета и се обработва. Дано да е така Rolling Eyes

# 517
пл някой да ми отговори:

В Некст не се регистрираш. Просто си пълниш кошницата, за да видиш налични ли са нещата и ги слагаш във форма. Регистрацията на сайта е работа на посредника. Обща поръчка от Некст няма смисъл да правиш, защото доставката до английски адрес ти е безплатна  Peace

благодаря    bouquet

# 518
....2. в крайна сметка не ми стана ясно за какво взимат пари римини: куриер в БГ, 7% от всеки артикул и още нещо ли или е това? има ли смисъл да правим общи поръчки, правите ли общи поръчки?[/color]

Плюс 1.5 лири на един килограм стока. Wink

# 519
west_end,
малко по-наситен е цветът,отколкото на снимката (аз го определям като цикламен  Crazy ),но е много приятен,мисля,че на сайта цветът се водеше "Pink"  newsm78. отвън е шушлек, нормален, не е лъскав  Wink

в тази връзка, някой ще пуска ли поръчка от http://www.bonprixsecure.com ? има страхотни неща и искам да се включа  Praynig Hug

И аз искам да се включа,ако има обща поръчка Peace

# 520
здравейте мили, мами, спешно ми трябва помощ - не мога да се ориентирам в номерацията на обувките, искам да поръчам ето тези ботушки http://www.next.co.uk/shopping/children/girlsshoes/3/22
 дъщеря ми е с краче 18 см., носи по нашата номерация 28...април месец й поръчах едни сандалки 12 uk, но й бяха доста големи и се наложи да ги продам, не искам пак да се случи същото, затова моля някой по-компетентен да се включи Praynig
kremi7 , ориентира ли се с номерацията, прочетох, че на  твоята дъщеричка крачето е голямо колкото нашето, ако имаш инфо пиши

p.s. за да не питам пак Embarassed ако някой знае и за краче 13 см. / №21 от българската номерация/ на кой номер отговаря от uk

# 521
А колко е доставката от Бонприкс до адреса на Римини?
В обща поръчка и аз бих се включила/

# 522
  • Сливен
Момичета харесах си едно нещо от найк http://store.nike.com/index.jsp?country=GB&lang_locale=en_GB … 84459/pgid-184461 и ми се иска с някого да си поделим доставката до адрес на римини. Ако някой скоро поръчва от там ще ме включи ли Rolling Eyes
Още едно момиче ми писа за обща поръчка от сайта на найк, има ли и друг желаещ Rolling Eyes

# 523
  • Плевен
west_end,

ееееееее верно има страхотни неща в този сайт. Няма ли доставка до бг?Искам и аз.......

# 524
  • Sofia
Момичета, за колко време получавате поръчки от Фемитрейд? Направих поръчка преди 10 дни, казаха ми че е приета и ще ме уведомят когато нещата с ана uk адреса, но оттогава нищо не съм получава от тях  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт