Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 17

• 51 597
  • 802
  •   1
Отговори
# 525
tania SG мисля да и взема С10,тъй като вече се писа в темата че тези модели,които искаме с теб са уолемени,иначе ако искаш от другите велуренит с пуха вътре трябва ,според мен трябва да са С11,за краче 13см зависи от модела или С5 или С6,по скоро с5,защото на малката е 14см и ще и взема С6 ботушки

# 526
Момичета, за колко време получавате поръчки от Фемитрейд? Направих поръчка преди 10 дни, казаха ми че е приета и ще ме уведомят когато нещата с ана uk адреса, но оттогава нищо не съм получава от тях  Thinking
Зависи от кой саит си поръчала ,от холандските идват по-бавно нещата,аз поръчах от H&M и поръчката дойде за 20 дни.И на мен бяха забравили да пратят уведомителен имеил но аз им писах запитване за статуса на поръчката ми,отговориха ми веднага и даже се извиниха,така че пиши им и ти!

# 527
Цените на H&M в каква валута са? Гледам дънки и пише 39.95, но каквото и да е от евро или паунди ми се струма много  Money

# 528
Цените на H&M в каква валута са? Гледам дънки и пише 39.95, но каквото и да е от евро или паунди ми се струма много  Money
В евро

# 529
В евро
Ухааа не е за мен...  Whistling

# 530
момичетааааа, страхотна новина  Laughing преди малко получих това писмо на имейла от Римини:

Здравейте.
Приемаме поръчки от този сайт:
http://www.bonprixservice.de/uk/agb.html?pAnzWkorb=0&id=1446 … 9&myShopName=
Доставката до английски адрес е 3,50 паунда. Условията за пазаруване
са същите като на останалите сайтове.
Благодарим Ви.

остава да се разберем кой се наема да пусне поръчката, защото явно дотук сме поне 3-4 желаещи.аз досега не съм пускала,не знам дали ще се справя  Embarassed Crazy

# 531
  • София
Ако има обща поръчка от bonprixsecure , бих искала и аз да участвам  bouquet  bouquet  bouquet

# 532
kremi7 , много благодаря за инфото Hug ще поръчам, пък дано наистина ни станат, ако не - здраве да е!

# 533
  • Русе, София
Здравейте, има ли някой за обща поръчка от Matalan. Ако да, бих искала да се включа. Аз ще поръчвам със сигурност, така че ако има някой може да ми пише на лични. Аз съм от София.

# 534
Обиколка 36 UK при сутиените,на колко БГ отговаря Rolling Eyes
Нося 80D-какво да си поръчам? Thinking
Благодаря предварително   bouquet

# 535
Обиколка 36 UK при сутиените,на колко БГ отговаря Rolling Eyes
Нося 80D-какво да си поръчам? Thinking

36D
 Simple Smile

# 536
Ето малко снимки от мен.Това получих ,благодарение на бингъл  bouquet(която ме включи в поръчката си от M&S)!
http://sansil.snimka.bg/other/pokupki-uk.382765.14622954

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 00:04 от sansil

# 537
От маталан чрез кой посредник мога да поръчам и колко е доставката от английйски адрес?  bouquet

# 538
  • Русе, София
А някой може ли да ме посъветва - дъщеря ми е на 3 години и девет месеца, но е дребничка и слаба - около 96-97 см. Размер 2-3 или 3-4 да поръчам - интересува ме за дрешки от Matalan.

# 539
някой поръчвал с Фемитрейд може ли да ми каже колко излиза куриера им до София до вкъщи Praynig
Дебенамс имат намаление 25% от което мисля да се възползвам - за 4 дни е , някой иска ли да се комбинираме?

аз съм си приготвила няколко неща да поръчам от тях, ако искаш може да се комбинираме Peace

Матиа, страхотни обувки си поръчала на малката от Кларкс - би ли ми измерила стелката, тъй като съм ги харесала същите за мойта госпожица, но се колебая между 9 и 10 за краче в момента 16,7 см. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт