Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 17

• 51 599
  • 802
  •   1
Отговори
# 495
Имам поръчка чрез Алмуз направена на 1.09, някой знае ли кога ориентировъчно се очакват куриерите в БГ?

И аз това питам ,моята поръчка е от 12.08, скоро става месец  Rolling Eyes

Матиа , много са хубави ботушките  Hug

Ави отвътре е меко и дебело поларче, якето определено е за люта зима, не за есента Wink
Идеално, точно такова ми трябва .Благодаря   bouquet

# 496
Взех  си поръчки от 30.09 и 2.09  Mr. Green  Party
За дрешките от George мога да кажа, че по големите размери не са уголемени - отговарят точно. Като качество са пИрфектни за тез пари  Laughing
Имам още от Амазон, Некст, Фрегранс директ и Маркс и спенсър.
Много съм доволна тоз път, ще пусна по-късно и снимки.

# 497
Имам поръчка чрез Алмуз направена на 1.09, някой знае ли кога ориентировъчно се очакват куриерите в БГ?
И аз това питам ,моята поръчка е от 12.08, скоро става месец  Rolling Eyes
аз днес получих мейл от алмуз, нещата са пристигнали в бг. преведох парите и най- вероятно утре ще са при мен. порьчката ми е от 23. 08.

# 498
  • Сливен
Момичета харесах си едно нещо от найк http://store.nike.com/index.jsp?country=GB&lang_locale=en_GB … 84459/pgid-184461 и ми се иска с някого да си поделим доставката до адрес на римини. Ако някой скоро поръчва от там ще ме включи ли Rolling Eyes

# 499
аз като прочетох ,че имате мейли от римини си проверих пощата,и аз иамам,моята поръчка също е тук,от 26.08 е,ама утре ако преведа дали ще я получа в събота,сега се прибирам,ако знаех докато бях навън щях да я свърша тази работа

# 500
silvi@ искам да те попитам ти ли беше поръчала тези ботушки С10,може ли стелката,ч е и аз искам да поръчам на голямата и се чудя м/у С10 лили С11
http://www.next.co.uk/shopping/children/girlsshoes/3/20

# 501
  • София жк Бъкстон
Здравейте,
имам нужда от малко помощ. Опитах се да си поръчам нещо от сайта на Некст, но не ми прие поръчката заради картата. Не бях прочела, че с БГ карта нестава  и сега парите ми са блокирани и не мога да си ги изтегля. Ако някой е имал подобен проблем може ли да ми помогне. От некст ми казват че са ми отблокирали парите на 31.08, а в банката са все още блокирани.

# 502
  • София
някой поръчвал с Фемитрейд може ли да ми каже колко излиза куриера им до София до вкъщи Praynig

Дебенамс имат намаление 25% от което мисля да се възползвам - за 4 дни е , някой иска ли да се комбинираме?

# 503
silvi@ искам да те попитам ти ли беше поръчала тези ботушки С10,може ли стелката,ч е и аз искам да поръчам на голямата и се чудя м/у С10 лили С11
http://www.next.co.uk/shopping/children/girlsshoes/3/20
да, тези порьчах, но в друг цвят. на номер 10 стелката е 20 см.

# 504
стелката или подметката е 20см,че те отговарят на 30номер,даже 31,моята щерка е с краче 18см,ще пуснеш ли пак линк от снимките ти,ако е удобно разбира се

# 505
стелката е 20 см. подметкага 20,5 см.
нямам снимки, изтрих ги. на подметката пише uk 10, eur 27.

# 506
Дебенамс имат намаление 25% от което мисля да се възползвам - за 4 дни е , някой иска ли да се комбинираме?
И аз го видях намалението, обаче дали ще успеем да се възползваме?
Не съм поръчвала чрез Фемитрейд, но на сайта им пише, че приемат поръчките в понеделник, вторник и сряда и обработват получените заявки в четвъртък, петък и събота.
Т.е. мисълта ми е, ако утре се пусне заявката, дали ще я обработят до събота или ще остане за другата седмица?

# 507
  • София
И аз го видях намалението, обаче дали ще успеем да се възползваме?
Не съм поръчвала чрез Фемитрейд, но на сайта им пише, че приемат поръчките в понеделник, вторник и сряда и обработват получените заявки в четвъртък, петък и събота.
Т.е. мисълта ми е, ако утре се пусне заявката, дали ще я обработят до събота или ще остане за другата седмица?

О, права си, вярно е  че така им пише на сайта, ми здраве да е, следващия път дано да  хванем намалението Grinning

# 508
днес пристигна поръчката ми от Некст и Маркс и Спенсър  Grinning

едното якенце и ботушките са от Некст,другото яке е от М и С, и двете якета са р-р 12-18мес,определено са уголемени, малката е 80см и са й леко дълги,особено в ръкавките  Mr. Green но пък са разкошни и мекички,препоръчвам ги!

Розовото якенце на M&S нали не е ярко и лъскаво?

# 509

Вчера е пристигнал куриер.Следващият им курс ще е неделя.
ПП Поръчката ми от 11 август пак не дойде и с вчерашния курс.Писна ми вече и я отказах. #Cussing outЩяла да дойде след 2 седмици. Дъщеря ми няма какво да носи в по-хладно време.Сега ще трябва да й купя някой неща от БГ и ще поръчвам от Римини.С тях поне не съм имала такива проблеми.Яд ме е,че още в началото не поръчах от тях.

Общи условия

Активация на акаунт