Отговори
# 60
  • Велико Търново
animated,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!
поздрави Камелия

По въпросите на Madam Stasita Crazy
Ако,бях на твое място щях смело да отрежа каквото ме дразни по главата на бебето PeaceТук майките из парка не режат косите до годината,защото нам какво щяло да се случи на бебето.

По въпроса за дрехите понеже на мен ми е второ и нямам никакви намерения да раждам трето  Mr. Green правя следното.Марковите дрехи продавам,някои пак маркови подарявам на бебето на една приятелка то е на 7 месеца,а разни подаръци,камизолки,ританки и всякакви такива,с които не бих си облякла моите деца отиват при на една позната ромка децата.

# 61
  • София
Привет и от нас със Сънчо. Поне тази нощ беше такъв - яде вечерта в 21.30, и след това в 7.45  Shocked Щях да падна, като видях. Отделно аз бях цялата мокра отпред. Странното е, че посред нощ се беше май събудил, но аз докато се взема в ръце и стана, заспа пак. Чак се притесних да не би да му има нещо  Simple Smile Всъщност би било добре, ако си спинка така хубаво, ама се съмнявам да ни стане система...
Снощи послушахме Мадона от вкъщи  Mr. Green, нали сме в района на стадиона... По уличките не можеше да се разминеш от коли, търсещи места за паркиране. Имаше отвсякъде - Пловдив, Пазарджик, Бургас, Видин, Ямбол...
Честит рожден ден, animated! Да си много щастлива и здрава мама!

# 62
animated
Madam Stasita,нашата кака се роди с мнооого голяма коса,която растеше нагоре-като чичко тревичко Mr. Green
На мен ми беше много сладка,но мъжът ми настояваше за прическа и.....я ОфЪкА Laughing
Нищо не и стана.... Peace

# 63
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН animated

Нека това бъде последната година на пожелания и първата на сбъднати желания

# 64
  • София
Цитат
Ако,бях на твое място щях смело да отрежа каквото ме дразни по главата на бебето Тук майките из парка не режат косите до годината,защото нам какво щяло да се случи на бебето
Аз знам,защо! Joy Joy Joy

Това е едно бабешко поверие,особено ако имаш момченце.Не трябва да се подстригваш ако си бременна с момче или да му режеш косата,защото по този начин му режеш пишката Crazy

П.П. Още ли се събирате в Южния и Борисовата.Искам някой ден да дойда,ама не зависи от мен.
Миналата седмица реших да ви направя изненада в Южния.Натоварихме се в колата и малко преди Орлов мост малкият като започна да се дере,рев.А даже няма и къде да отбия с колата.Направих един обратен завой на стадиона и потеглих към Младост.А Евгени се дере,като за световно,успях да отбия на спирката на Орлов мост изкарах го от колата,той реве,а аз по-силно от него.Цялата се изпотих,докато спра с колата някъде и го взема.Ужас.
Вече имам фобия да пътувам сама с него в колата,пътя си ли да гледам,него ли да друсам.

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 14:10 от Madam Stasita

# 65
Анимейтед ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН много щастлива и обичана мама и съпруга да бъдеш!!!

Момичета с това лигавене и реване нощем и тези палци и ръце в устата много ми мирише нс сърбящи венчета.
Аз поне за Ксандър си мисля че го дразнят долните зъбки вече. Побеляли са му венците.
Казаха ми че тези прахчета много помагат но пак от Англия да му се невиди.
http://www.expresschemist.co.uk/product_2029_ashton-and-parsons- … -powders-20x.html

Изсипват се на езичето и готово.Билкови са без химия в тях.
Смятам да поръчам 4-3 кутии че докато избията толкова зъби ще е чудо.
Вече проверих в Продавалника , няма.

За дрешките на мен ми дадоха много дрешки с уговорката да ги върна като ни умалеят. Поне мойте приятелки така си менкат.
Мисля че е най-добре.

# 66
  • София
Pansoral  също е на билкова основа(около 3лв.е).Иначе повечето съдържат локален анестетик лидокаин Калгел.Вярно е,че имат по-бърз ефект,но ми се струва доста раничко "сблъсъка" с лидокаина.
За Генгигел бебе съм малко резервирана,т.кат. цената не оправдава качеството си.

# 67
На мен пък дентинокса ми вършеше чудесна работа с Алекс. Спирам аз с тез анлииски помади, че детето  кат опитен заек стана. Ако не действа пак нещо от тук ще взема, не съм чела по въпроса за зъбите и не знам какви са иновациите  Rolling Eyes  Боли го, не боли милото, ще се гушкаме и ще се утешаваме. И това ще мине, друго ще дойде   bouquet

Честит Рожден ден на animated! Бъди много щастлива!

# 68
  • Елин Пелин
здравейте! Благодаря за пожеланията! Сиска ще предам поздравите при първа възможност Simple Smile  
Аз не съм писала от много теми но всяка вечер си ви чета. баткото ни е много болнав това лято и сме лудница вкъщи. иначе растем, все още сме само на кърма и поне да Януари се надявам на нищо друго.затварям си сега домашни пюренца за да съм спокойна че знам какво ще яде мишката като му дойде времето.
 Гледам колко са  пораснали всички бебоци и много им се радвам. моето бебе порасна много бързо, при вас така ли е? не усетих кога се изнизаха 3 месеца и много ме е страх че ще порастне и тя като батко си ,а аз няма да съм разбрала кога  smile3555
е за сега толкова че е голям рев вкъщи в момента и баткото и бебата ривът smile3514 целувки на всички бебоци от нас!:loveekiss: Таня какво става с оченцата на Лилито? отдавна не си писала, специално целувки и за нея и дано сте по добре вече  bouquet

# 69
Цоп и ние тук. Минолта, невероятна си. Бебоците ни са като от шедьовър на Пикасо.   bouquet  bouquet  bouquet И всички толкова са пораснали.  Hug
Аз все пак си намерих връзка и няма да отсъствам дълго.  Laughing Но и за един ден пак сте изписали мноого Grinning
Ние вече сме на морето и днес бебе Сиана направи първия си плаж и къпане Grinning По-късно ще кача снимки ако на някой му се гледа. Като за първи път мисля, че доста и хареса, но тя и на плажа си е правена Grinning Grinning Grinning
Относно хапването и ние ядем около 120-130 през 4 часа.
Честити обички на Евелин. Като принцеска Simple Smile
А за косите- ние сме си доста плешивички, а освен това и руси  Grinning

На мен днес ми дойдоха гостите от Червен бряг и ми е малко тъжно. Това си е окончателния край на моето първо кърмене. Дано втория път е по-успешно.
Ще ви помоля да извините моето нахалство, но пак ще попитам за резултатите при вас от БЦЖ, че при нас липсва и май ще се наложи манту Sad
Пращаме ви морски прегръдки, голямо слънце (за местата, в които вали)и  много усмихнати бебчета Hug

# 70
  • гр.Стара Загора
Честит Рожден Ден  animated !!!
Желая ти мнага здраве и семейно щастие и двете ти дечица да те даряват с много усмивки и обич  Heart Eyes newsm51

Ние днес излизахме преди обяд за пюрета и сега Еви спи ,като се събуди ще ходим за подарък на свекито че довечера сме на рожден ден  smile3506Малко не ми се ходи че ще са 100 човека ама няма начин  Crossing Arms

Приятен ден

# 71
  • София
   Малачика резултата от БЦЖ се определя чак седмия месец има време дотогава. На Николета аз нищо не напипвах и не се виждаше, но лекарката ни я прегледа, каза че напипва леко топче и че това е достатъчно. Така че не се плаши отсега.

# 72
Леле момичета колко съм отвеяна покрай тази работа. Иначе Торта правих днес и чакам синковеца да се прибере Whistling а пък забравих да ви почерпя за мойте именници Blush.. Александър /синковеца/ и Александър/мъжа/ .. Честито и на всички които носят името Алекси, Александра, Александрина, Александрия, Цанка, Цанко  и на всикчи останали който имат повод да прзануват.
Да ви е сладко

# 73
Здравейте мамчета  Hug
MINOLTICHKA , lovekissголямо благодаря от мен и Влади темичката е страхотна,а за колажа нямам думи  coolcool
Честит рожден ден animated,много здраве,щастие и късмет!
Честит имен ден на всички именячки и именяци,здраве,щастие ,късмет и всичко да ви е наред   bouquetАз не съм писала отдавна,но нали майка ми ни беше на гости и с нея по цял ден обикаляхме.Но не съм пропуснала нищо,четях си ви всеки ден  Peace
Влади и той е от неискащите да ядат,аз много се притесних,но педи каза че е период който отминавал!Да видим какво ще ни кажат в четвъртък на консултацията,че ние сме така вече 3-та седмица!
За дрешките аз си пооставям някои любими(за второ smile3503),а другите ще подарявам!
Венците и при нас се чешат нон стоп http://may2009.snimka.bg/baby/vladi-na-mama-plami213.393306.14254106 къде така къде с ръце в устето.Но така ще е вече  yes да са ни здрави децата останалото са бели кахъри,както казват бабите!
Да не забравя,Росита честити обеци на Еви!Ха сега как ще я спасяваш от ергените като е толкова красива незнам  smile3534
Е сега е време да поспя малко smile3524 Влади излезе с баба си  newsm74
Лека  и спокойна вечер на всички   love001

# 74
MINOLTICHKAnewsm51 newsm51 страхотна темичка, без думи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт