Отговори
# 195
  • София/Варна
pepe, девойката ти е прелестна, има невероятни очи. А бат' Ого се израдва най-много на снимките на морето и каза, че искал пак Simple Smile.

лято!, не ти е натренирано съпружието - моя дори вече сам проверява и сроковете на годност Wink.

Аз съм много доволна от срещичката днес в Южния, и бай Огнян доволен Simple Smile. Извинявам се още веднъж на Раличка и Катринка за бандитското му поведение, ама нещо не ме бива като родител-диктатор. Иначе имам лека мускулна треска, което значи, че все още ми е останал някой и друг мускул изпод тлъстинките Wink.

# 196
Момичета благодаря , че споделихте за захранването....има светлина в тунела Simple Smile

lianka, стискам палци да се оправят нещата при вас!!! Hug
Dari, този крем Atoderm за какво го търсиш? Питам, че и ние имаме проблеми със сухи петна по крачетата и мажа с Excipial.
Burberry браво на теб! Само колко сте големи? Прати някоя снимка да ви видим  Heart Eyes
oli4ka мерси за поста!  Hug

# 197
  • София/Варна
Честит имен ден на всички, които носят имената Симеон, Симона и техните производни!

# 198
Честит имен ден на всички, които носят имената Симеон, Симона и техните производни!

Честит Имен Ден и от мен!

KayRenn много добре е обяснила за захранването. Аз също мисля да започнем с зеленчукови пюренца- картоф, морков и тиква. Не съм привърженик на започването на захранването с каша, пък и нали сме шошита и е по-добре със зеленчуци. От там насетне обаче ми е тъмна индия. Не съм сигурна дали след зеленчуковите да продължа с кашите или с плодовите пюренца. Иначе съм мераклийка сама да си правя пюретата и кашите, даже обмислям да си купя мелачка за кафе да смилам зрънцата. Но до тогава има много време и не се знае на какъв акъл ще съм Joy

# 199
Ауу, тиквено пюре, и то безсолно, неподправено и лигаво, няма сила на земята, която СЕГА би ме заставила да ям такива ужаси, по-скоро бих отлетяла далеч  smile3535
Добре, че миличките не помнят с какво ги посрещаме в първите им месеци на тази земя.   chef

# 200
Ауу, тиквено пюре, и то безсолно, неподправено и лигаво, няма сила на земята, която СЕГА би ме заставила да ям такива ужаси, по-скоро бих отлетяла далеч  smile3535
Добре, че миличките не помнят с какво ги посрещаме в първите им месеци на тази земя.   chef
А  аз обожавам прясно изцеден сок от тиква- безсолен и неподправен! Не можах да се въздържа Joy

# 201
  • София/Варна
Ауу, тиквено пюре, и то безсолно, неподправено и лигаво, няма сила на земята, която СЕГА би ме заставила да ям такива ужаси, по-скоро бих отлетяла далеч  smile3535
Добре, че миличките не помнят с какво ги посрещаме в първите им месеци на тази земя.   chef
Варената тиква има естествена сладост, която е много приятна за детето. Освен това тиквата оправя запичането, което картофите и морковите предизвикват.
Аз много се радвам, че тиквата се води зеленчук и няма опасност от алергия.

# 202
Добър вечер или добро утро по никое време.  Crazy Я сега аз да яхна метлата  afwitch

И да се оплача - на прегледа днес докторката както го оглеждаше оттук-оттам, и на бърза ръка му позабели пишката! Защо не питат тия хора и каква ́и е работа на нея да пипа там, не знам! Малкият не усети, но после видях, че май е поразранено мястото... Сега и това да го мисля  smile3515

При опита ми с двама младежи, като знам как започват да се бунтуват кат ги пипнеш в тази част на тялото - дори и за да ги измиеш... Ми е малко странно. Квай тъз ръка - тиранична, дет с един замах тъй ша окипази детето?!?!?!? #Crazy И как тъй, пампата на бебето ми ще е отворена, и някой ще го пипа там и аз няма да разбера какво прави?!?!?!?  smile3540   Аз лично с баткото бях пробвала. Ама се отказах. Дръпвах до толкова че да се почисти добре мястото при дневния тоалет. Сега детето на 8, само ми се похвали с помоща на тати, как са се погрижили за тази процедура. Е защо да мъча мъничето.

Ауу, тиквено пюре, и то безсолно, неподправено и лигаво, няма сила на земята, която СЕГА би ме заставила да ям такива ужаси, по-скоро бих отлетяла далеч  smile3535
Добре, че миличките не помнят с какво ги посрещаме в първите им месеци на тази земя.   chef

И аз обичам тиква. А за малкото съкровище по- добре "лигава" тиква отколкото Зрънчо - масова гледка в количките на подрастващите.
Онзи ден взимам синковеца от тренировка и гледам една мама с младеж, колкото широк, толкова висок. Лошо няма - детето тренира. Хубаво ама тъкмо излиза от тренировка е познайте мама какво му даде да си хапне. Чипсче! Ама от най големите торби!!! Еми не! Ей такива родители са за бой с камшик. Това дете няма и 15 години, а вече най-вероятно има здравословни проблеми. И после с какво самочуствие ще расте това дете, като знаете колко "мили" са на тази възраст другарчетата.
Аз съм твърдо за спорта и здравословната храна и така възпитавам големия. Така ще бъде и малкото!

Лелеее ква тема задълбах по никое време.   Mr. Green Аммм туй то, ама писна на зрителите!  Crossing Arms

Нали няма да се караме сега, че не ми се правят две теми smile3532 Нищо лично, просто си изказвам мнението!

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 06:06 от MINOLTICHKA

# 203
  • Велико Търново
Добро утро!
Минолтичка,ако ми направиш трета специално за мен нЕма да се караме Mr. Green

На моя приятелка детето/момиче/ сега ще е в 7 клас и тежи над 100кг.Няма какво да говоря по-вече,защото най-вече не е единичен случай.На друга също моя приятелка детето е към 70 кг. а ще е в 6 клас.И казва какво като съм дебела,аз съм рядко хубава и имам магазини.Родителите имат,но тва е положението Зюмбюла.
За мен културата на хранене е много важна.Аз съм предразположена към напълняване и като малка бях "дебеличка" и много добре знам какви усилия ми е коствало и какви тренировки в залата за да изглеждам добре.Аз например по-вече от 20 години не ям супи и яхнии,ама никакви освен таратор Mr. Green и се бях зарекла,че детето ми ще се храни здравословно.Пет пари не давам,че 15-тях деца пред блока ядат Зайо-Байо с лук,чипс,кубети или някой друг боклук особено в 19.30-20.00.Майките ми казват"Ама Божито гледа" аз отговарям "И Катя кара поръчков джип,ама аз ходя пеш или с такси".За храненето с две думи съм непреклонна.Брех,ама пак много изписах Crazy

Дари,Божидара като беше на 10месеца бузите и от студа бяха станали страшни-нацепени,абе малък ужас.Тогава случайно видях една приятелка дерматолог и тя ми аза да си купя кремчето на А-дерма за лице.Точно от 2 намазвания и нямаше следа от нацепеното.
Според мен каквото и да купиш от тези марки няма да сбъркаш.Аз съм ползвала за мен крема на Биодерма,но на другата марка не съм.Похвално е как ме изчиташ Mr. Green HugВдигнА ми акциите,днес нЕма се говори с мен CrazyЕй сега ще потърся снимка на крема за лице,преди две години го бях снимала за някаква потребителка и ще пусна снимката.

Madam Stasita,днес като заспят сестрите ще се опитам да сложа летния вариант на количката и ще пусна снимки или ще се опитам да ти обясня кое и на къде става.Сакън да не загубиш младежа Hug

Така хубав ден,че нали знаете за оная моя добра приятелка дете ме чака  Mr. Green

# 204
  • гр.Стара Загора
Добро утро !
А така рано рано за закуска какви теми сте завихрили  hahaha Joy hahahaНяма нищо лошо в това де и напълно подкрепям постовете  newsm10 Моята комшийка е с 9-месечно бебе и го тъпче със зрънчо и още хиляда такива боклуци за да си чешел венците и да се учел да гризе със зъбите си няма що за логика и най-вече защото детето му е постоянно пълна устата мълчи  ooooh!
И на Евелин на 3-4 места й се е напукала кожичката дори е като малка екзема но вчера педито като я гледа каза че не е екземи или лишаи ами сухота на кожата и й изписа някаква мазило но забравих как се казва  CrazyСега като излезним ще го купя че вчера 1лв. не ми стигна  Joy и ще ви пиша по-късно за него.
Хубав ден и много усмивки

# 205
  • София/Варна
Брютрю!
Хм, интересно как бебето ще си чеше венците със Зрънчо  newsm78 Wink.
След като ми откриха заболяване следствие от лошите храни, здравословното хранене стана моя втора природа. Много се радвам, че при бай Огнян имам успех при възпитанието на рационално хранене. Надявам се свекърите да не ми опропастят труда (Оги нямаше година, когато му подариха за Коледа шоколад, шоколадово яйце и вафли  #Crazy)

# 206
Добро утро ! Малеееееееееееееееее кви сте приказливи рано сутрин  Crazy . По темата с затлъстелите дечица, нали тече някаква кампания Морков или чипс . Днешните деца се интересуват само от компютри , ядат в Макдоналдс и тем подобни , никакъв спорт и то после що са дебели .

# 207
  • Русе
Добро утро!

Хайде кафенцето от нас днес, че много сериозно сте започнали от сутринта  Grinning.

pepe, девойката ти е прелестна, има невероятни очи. А бат' Ого се израдва най-много на снимките на морето и каза, че искал пак Simple Smile.

Благодаря за милите думи! Знае Ого на какво да се радва, и аз искам пак  Laughing!
Завиждам благородно на Минолтичка за възможността за сутрешни разходки по плажа.

Интересна тема за храненето сте подхванали. Доста притеснително е, че все повече деца и младежи с наднормено тегло се виждат по улиците. Добре, че уж забраняват по училищните лавки да се продават подобни боклучави храни. Дано го направят наистина де, че май от доста време само се говори, а контрол няма  Confused.

Хубав ден!

# 208
  • София
Чета ви за килограмите,на мен са ми болна тема.И ,колкото зависи от мен ще се постарая да дам добра култура на хранене на детето си.Като малка бях изключително слаба,и после си пддържах 58кг,но 2-3 месеца преди да забременея ударих кантара на 76кг,а до края на бременността 103 Shocked,и до ден днешен,не мога да си го обясня как позволих това да се случи!
Сега не кърмя и съм почнала строга диета,но адски трудно се свалят,в момента пак съм 76кг,ама това не са "моите" килограми.
Сиска ще съм ти много благодарна,защото верно ще го загубя моя син по пътя  bouquet

# 209
Я, че интересно станало, обсъждате ваксини, захранване, караници...
Аз всичко почти чета, ама докато се наканя да пиша... ето, отдавна беше, някой пита за слинга и аз въодушевено се засилих да отговоря, щото съм подготвена. Ама нали за да е както трябва, със снимки, и писах чак след две теми  Rolling Eyes. В такива случаи се сещам за приказката за Циндил-Пиндил и Джаста-Праста, ще ви я разкажа още в тази тема, ако не я знаете.

Burberry, нашите момчета май са набори съвсем ама ти водиш класацията отвсякъде - днес бяхме на консултация и Виконт Дрисконт на 66 см. е само 7700. Ако не пълнеше памперса 2 пъти на ден обилно и няколко съпътстващо можеше и повече да е с това ядене на 2 часа. А периода с ревовете и дърпането от гърда беше преди около седмица - и понеже не е от тези, дето съвсем ще откажат да се хранят, си възстанови и двете нощни хранения, че една вечер яде през два часа, което никогаШ не е било. Вече два дни обаче хапва пак само по веднъж нощем, току виж и него отказал Rolling Eyes

Madam Stasita, аз стоте кила не можах да ги стигна, макар че почти ми се искаше, ей така, да кажа че съм била 100 кила, ама ги докарах само до 94. Сега съм 83 и е ужас, трябва да измисля стратегия за отслабване. Лошото е, че съм слконна към пълнеене и тестените и шоколада са ми голяма слабост, но ще трябва да проявя воля, така не се жиее просто.

А за децата и чипсовете - отсега се чудя как ще го предпазвам - може би изобщо не трябва да опитва докато е под мой надзор, щото ако му хареса по-късно в училище сам ще се снабдява. От личен опит знам, че е доста трудно (на мен все ми се ядат вафлички Embarassed)

За захранването нищо още не съм чела, така че се радвам на информацията. А тиква и аз мразя но явно е полезна и ще е добре да му давам, да се доодрисконти Mr. Green
Pepe, и аз съм фен на твоята госпожица, а морските снимки направо ме амбицирАха да оздравявам светкавично, че планираме в събота да се запътим към Царството Нептуново.
Щото май съм пипнала някой вирус, имам лека температура и всичко ме боли - така от неделя вечерта.

По този повод отложихме ваксината и педиатърката изписа за Сами вит.Ц - половин ампула и Осцилукокцинум профилактично.
И тук имам Въпрос  Thinking
Чудя се в какво количество вода да разтворя Осцилококцинума и как да му го дам - той не пие охотно вода, та си мисля че най добре ще е в малко вода с лъжичка. Някой давал ли от това чудо?

Общи условия

Активация на акаунт