Ако не ти е казала - трябва да се поддържа постигнатото през следващите 2-3 дни, като се забелва докъдето стига, иначе може да срастне отново.Ако е разранено - или смрадлика, или риванол.
Молба към мамите, които заминават (или вече са) на море - искам да ми пратите всичките по една виртуална раковинка да си ги слушам, че тази година море нанай.
Догодина. Сега само Рибарица с бебока.
Охо ето наспа се май-ще бягам да правя шишето,щото спа цели 4 часа и глада ще е голям.
), не е шега работа и стойте далеко от мен.
))))))) Но ще свалям,като му дойде времето. Засега разчитам на ангелско - майчино излъчване като имунизация срещу просташки намеци за фигурата ми от хора, които нито са раждали, нито са гладували с цел идеално тегло.

Идва ми точно на време, че точно днес на консултацията, лекарката на Кати ми препоръча да почваме захранването. Е, аз мисля още малко да се ослушам и да реша окончателно, че сме изцяло на кърма и мислех към 6-тия месец да захранвам.
, и за захранването четох, ама сигурно няма да запомня, ще препрочитам пак, като му дойде времето.
Но пък е безкраен купон и веселба. 

,понякога не се допрочитаме,но това е съвсем нормално,когато сме се събрали толкова много жени.
,здравейте мацки!
че Галя е на Панагюрище, може и да няма нет там.
От кое моренце са, че може би ми е познато.Всички снимки и бебчовци са прекрасни, какви са ни големички, като ги сравнявам с предишните.Времето ужасно бърза, а аз искам да запечатам всяка усмивка на бебчо и гледам разтапяшо се
Пу-пу-пу
.Все някакви спорове и борба водя 

Услужлива, както винаги.