Почитатели на Майкъл Джексън 9 - The Life Of The Party

• 26 434
  • 764
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, вижте какво намерих Wink

А къде ги намери?

# 256

Обаче изгони прекалено много хора от тази тема (свестни хора!) с грубия си речник, криейки го зад претенцията да се правиш на рядко срещана личност, изключително откровена и прозорлива.
И след като си решила за себе си – не ми отговаряй. Но не ми казвай дали аз да пиша или не.
.

Изтрих онова, което не се отнася за мен и отново кажи къде видя "не пиши в темата"? Казах, че няма нужда ми отговаряш.

Така ли, заради грубият ми речник и претенциите да се правя на уникална изгоних свестните и хора?! Аурора, аз съм уникална, аз нямам претенции, знам го! Аз съм уникална за хората, които ме обичат,и това ми е достатъчно. Извинявам се на всички свестни хора, които според Аурора са си тръгнали, заради мен.не знаех, че толкова е сериозно влиянието ми тук, не знаех, че писането ми струва толкова скъпо, че да се откажат свестните , заради такива като мен.

И, ако ти виждаш нещо нормално в Мадона, моля те не ме карай аз да се чувствам луда , че не виждам така, както ти. За всеки критериите за нормалност за различни.

Предполагам вече виждаш екранното ми име като guest, този път няма да има нужда молби да се връщам. За 1 час ще забравим всичко.  Моля, свястните нека заповядат, звяра си отива.

http://www.youtube.com/watch?v=8rblFyVvuCY  Тя ще пее на погребението на 3.09.

# 257
Стига де, момичета! Няколко човека се опитаха да разведрят темата - не и не!
MJ, пиши или не пиши в темата, всеки човек си има мнение.
Аврора, стига си се поддавала на провокации!
Светленце, уааааууу... Искам и аз такъв пръстен! Колко ли струва?  Money
Сладкишка, много ми е сладък от този му период - на първата снимка.  Heart Eyes

# 258
Светленце, уааааууу... Искам и аз такъв пръстен! Колко ли струва?  Money
Сладкишка, много ми е сладък от този му период - на първата снимка.  Heart Eyes

А тук как го намираш  Wink

На 3.09. освен Арета Франклин ще присъства и Даяна Рос  Sad
Каква полза вече  smile3518

# 259
  • На брега на реката
Е, сега , к`ва стана тя? В темата за Майкъл, се скарахме за Мадона.....  smile3506

Момичета, не си заслужава! Понякога се казват повече неща, отколкото бихме искали да изречем и малката снежна топка става лавина.

smile3505 Да помълчим един ден и утре да дойдем пак? Живота е толкова странно нещо - безкрайност от невероятни обрати, че не бива и секунда да хабим в маловажните неща.

Да се съсредоточим само в хубавите емоции, които ни правят щастливи и живи.  Heart Eyes

# 260
Е иска ли питане?  Heart Eyes  Grinning

# 261
Разбирам, че искате да си излеете гнева или каквото чувствате там, но

МНОГО ВИ МОЛЯ ТОЯ ЦИРК ДА СПРЕ, ДА СПРЕТЕ ДА ГОВОРИТЕ ЗА МАДОНА, РЕЙ ЧАРЛЗ, УИТНИ ХЮСТЪН И НЕ-ЗНАМ-СИ-КОЙ И ДА ГИ СРАВНЯВАТЕ С МАЙКЪЛ, ДА СЕ ОПИТВАТЕ ПО ФОРУМСКИ ДА СЕ ИЗКАРВАТЕ НАД НЕЩАТА И ТАКА НАТАТЪК, АКО ПОНЕ МАЛКО УВАЖАВАТЕ ЧОВЕКА ОТ СЛЕДНАТА СНИМКА ПО-ДОЛУ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

КОЙТО ИСКА НЕКА ПИШЕ В ТЕМАТА, КОЙТО НЕ ИСКА, ДА НЕ ПИШЕ!

# 262
Имаше една думичка,чието значение все още не познаваме - толерантност! Всеки има право на мнение стига то да не обижда другия. Не е нужно в повечето случаи да използваш епитети за да си груб. Жалко е наистина, но това сме хората за съжаление. Аз лично харесвам Мадона, заради борбения дух, който несъмнено притежава. Не разбирам и не одобрявам някои от нещата,които прави,но смелостта да провокира е достойна за уважение. Да не говорим,че нямам право да я съдя...та аз познавам продукта Мадона, но не и човека зад него. Виж, Майкъл е друго нещо. Майкъл е любов, живот,нежност. Майкъл не бива да го разбираш, трябва само да можеш да го усещаш и това те обогатява. Това според мен е и в основата на тази огромна тъга,която повече от два месеца след загубата му не минава. Кой сега ще ни дарява с това усещане за любов и доброта?Кой?!

# 263
  • На брега на реката
   Фльор     pironi

Joy

# 264
Добре,де!
Аз мога и така да изказвам отношение Simple Smile Heart EyesНе е ли сладък с тези 2 чифта очила? hahahaПонякога ме разбива Joy Joy Joy Или го предпочитате на втората? Нещо е много избеснял.Тръпки ме побиват.

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 11:28 от liliyyy

# 265
И на двете е супер. И различен  Hug

# 266
  • Бургас
Светленце, уааааууу... Искам и аз такъв пръстен! Колко ли струва?  Money
Сладкишка, много ми е сладък от този му период - на първата снимка.  Heart Eyes
Save the children на Bulgari струва 290$ - http://www.men-access.com/support-childrens-education-bulgari-sp … write-the-future/
Другите два са по 20$, но намерих и други видове на други цени Simple Smile http://jewelry.shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1 … ng&_sacat=281

# 267
  • Под тепетата
Добре,де!
Аз мога и така да изказвам отношение Simple Smile Heart EyesНе е ли сладък с тези 2 чифта очила? hahahaПонякога ме разбива Joy Joy Joy Или го предпочитате на втората? Нещо е много избеснял.Тръпки ме побиват.

Ейййй Лили,"изби рибата" отново с тези двечките и наистина особенно втората-приемам го "уау" Peace

А тези бижута са направо страхотни и аз искаааам Heart Eyes

# 268
Добре,де!

Я, той можел и да се ядосва  Heart Eyes
Кой знае малките слънца какви бели са забъркали, че да ядосат така тате  Peace

# 269
  • Под тепетата
Детенцето до Майкъл Омер ли е?
Честно да ви кажа още ме вълнува дали му е син.Има ли нови публикации по тази тема?

Общи условия

Активация на акаунт