Почитатели на Майкъл Джексън 9 - The Life Of The Party

• 26 434
  • 764
  •   1
Отговори
# 360
Slaveto75 , добре дошла Hug
Natalii, отново блестяща  Peace
Решила съм да си принтирам рисунки на Майкъл /които той е рисувал/ и да си сложа в рамки.

Незнам полудявам ли, какво ли, но колкото повече наближава 3 септември, толкова по-зле се чувствам. Сега сякаш Майкъл е "сред нас", а след като го...не мога да го напиша даже вече няма да е  newsm45

# 361
  • Под тепетата
Сладкишка Hug Той винаги ще е сред нас,а телом отдавна го няма.Всеки докато го носи в сърцето си Майкъл ще е с него. Peace
Натали,страхотна си,възхищавам се на таланта ти.

# 362
Здравейте момичета Hug най-сетне се прибирам от дву седмична почивка и седнах да ви изчета.Първо много съжалвам че не успях да присъсвам на нито едно от събиранията ви. Сега се чувствам малко виновна че единственото което направих за РД-то Му беше да запаля една свещичка в Рислкия манастир(там ме свари почивката с нашите) и да си поплача... EmbarassedЩеше да ми е много приятно да се запознаем.Иначе през целите две седмици не можах да спра болката...през цялата почивка с нас имаше две малки лабрадорчета и се сетих  колко Майкъл обичаше животните, всяка вечер заспивах с мисълта за него...както и да е... Радвам се че е имало толкова много хора който са го почели на 29.08.Обичам ви и се радвамче най-накрая съм сред вас  Hug Praynig Тея 2 седмици ми се сториха ужасно дълго без да има на кои да споделя какво чувствам  Cry Wink

# 363
Момичета, вижте това интервю и кажете какво мислите после
http://www.youtube.com/watch?v=a96A5jRcIhQ
http://www.youtube.com/watch?v=yAb7ehHldTg&feature=related

Peace Peace

# 364
Eто така не бях го виждала Heart Eyes

# 365
Момичета, вижте това интервю и кажете какво мислите после
http://www.youtube.com/watch?v=a96A5jRcIhQ
http://www.youtube.com/watch?v=yAb7ehHldTg&feature=related

Peace Peace

За мен истинските отношения в това семейство винаги са били загадка...

СладкишкаHug

# 366
# 367
  • Под тепетата

щастливка

# 368
  • MJF
Никой от нас не е от семейството му. аз изводи и коментари за семейството не правя. Само те си знаят взаимоотношенията. На тяхно място и аз бих си пазила личното пространство на семейството пускайки различни мнения при различни интервюта. Не бих позволила на медии да ми влязат в личното пространство.

ей влизам тук , гледам какви клипове , рисунки творите и както си слушам профм  Cry Sad Simple Smile и пак.Големи емоции.
Не ни оставят и датите. Сега следва 3-ти.

# 369
В Соло е билоооооо размазващо-благородна завист Heart Eyes
Било си е точно Майкълска атмосфера Peace

Да...точно такова беше Heart Eyes
Искам пааааааааааааааак! Laughing Laughing Laughing

# 370

ами хайде пак де Peace

# 371

ами хайде пак де Peace

Ами хайде де! Mr. Green
обаче ако ние не си го направим, няма кой да ни го направи, нали така Laughing

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 19:13 от cappuchina

# 372
Ето и нещо разкошно от мен.   Heart Eyes
Извинявам се предварително, ако е пускано!

http://www.youtube.com/watch?v=gyE-NVxqnMc&feature=PlayList& … m=PL&index=63

Тази песен е направо страхотна.

# 373

Лили   Hug внасяш много чувства и емоции в темата, 
Вики  Hugза тихата ти любов
Натали  Hug прекрасни рисунки за един прекрасен човек
Елси: Hug за това, че се опита да ни направиш по-добри
MJ: правиш нещата шарени, имаме нужда от това
Moon Walk: благодаря ти, че има хора като теб
[Фльор:: Hug Hug  Hugза всичко
Всички останали: Hug За това, че сте тук и тази тема е жива /ей, толкова емотикони и болдове не бях слагала никога|/.

Аз те прочетох  Hug

# 374
rasar и аз  Flutter Чета всичко,но май не навреме и докато се включа след 5 часа с отговор,темата отдавна минала в друга посока  Wink
Аз ще искам и другите 2 части и втората на Манила и изобщо каквото имаш/зная,че е нахално,ама искам да имам всичкоооо  Crazy/  Praynig

Хора голяма мазохистка съм ,то наистина станало много тягостно...уж една беше идеята а то станало да не може да се гледа  Cry

Сладкишка,недей,миличка  Hug Той след 25-ти е дори много повече с нас отколкото преди това....и така и ще бъде - в сърцата ни с мноооого,много любов.Аз не смятам да го пусна от точно това,най - лично и съкровенно място  Heart Eyes 3-ти ще мине,ще дойде следващия 25-ти и следващия...важното е,че той вече е далеко от цялата мръсотия,болка и човешка злост.Прегръдки  Hug Сега съм силна до следващия ми пристъп  Cry  Hug
А и мисля,че отдавна трябваше да се случи това и да го оставят най - накрая да почива в мир.Нали това искаме и за това се молим - да го оставят най - после да намери покой  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт