Почитатели на Майкъл Джексън 9 - The Life Of The Party

• 26 434
  • 764
  •   1
Отговори
# 420

Ами всички останали лекари през годините  и всички , който са го наранявали ... Но както се пее в една песен "  Всичко се връща"
А преди малко открих това стихче и реших да го споделя, сигурна съм че ще ви хареса

Michael,
I wrote your name in the sky but the wind blew it away.
I wrote your name in the sand but the waves washed it away.
So I wrote your name in my heart and forever it will stay.

# 421
Здравейте момичета!Не знам дали някой ще си плати за убийството на Майкъл,но съм сигурна,че от Божието наказание няма да избяга! Cry Cry Cry
Вече и в къщи не могат да ме понасят,като ме гледат такава унила.А мъжа ми казва,че ако той беше умрял нямаше да страдам толкова,колкото страдам сега за Майкъл.Егати и разбирането! newsm61 Да се пукаш по шевовете от яд!

# 422
kate7oo,освободи си кутията за лични съобщения! Wink

# 423
  • В Голямото село
Хм, ако съдът го прибере на топло този нещастник, всъщност ще му направи голяааама услуга - защото иначе феновете жив ще го разкъсат... каквото и заслужава...  Rage

Съжалявам, че пълня темата с негативизъм, дайте да обърнем платната... колкото и да ни се крещи...   Confused

PEACE
Peace

# 424
  • В Голямото село
Вече и в къщи не могат да ме понасят,като ме гледат такава унила.А мъжа ми казва,че ако той беше умрял нямаше да страдам толкова,колкото страдам сега за Майкъл.Егати и разбирането! newsm61 Да се пукаш по шевовете от яд!

Хаха, и мъжо има същата теория  Laughing... Не се ядосвай - мъже... ревнуват  Mr. Green
dani_sl, страхотно стихче...  Hug

# 425
И на парчета да го разкъсат доктора-на мен болката в сърцето НЯМА ДА МИ МИНЕ! box #Sniper Rage Peace

# 426
Хора незнам какво да правя чувствам се ужасно зле от 25 юни насам, постояно плача и откачам не съм спряла да мисля за МАЙКЪЛ, отчуждих се от всички може и да ме мислите за някоя луда но немога да си го избия от главата, направо ми омръзна само отвреме навреме забравям обаче всяко нещо ми напомня за него и пак почвам да плача ,  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 427

И на парчета да го разкъсат доктора-на мен болката в сърцето НЯМА ДА МИ МИНЕ! box #Sniper Rage Peace

Но стреляш здраво,а?Има престъпление,нужно е и наказание.Аз се възмущавах,че ще го осъдят на 3-4 годинки,а брат ми каза:"Те ще го убият.Нещо,някъде ще му се случи"

А тук просто е божествен! Прекрасен... newsm76

# 428
Снощи гледах Inside Michael Jackson Trial/някой пусна линкове...И пак отгоре ми се изсипа цялата болка и ужас .Не съм спала - не можах да спра сълзите.Дъската,на която Парис беше написала"Обичам те много,тате..." Ужас  Cry И тези хора се наричат човеци?И тази майка - майка  ooooh! И днес са си живи и здрави и най - вече въпросния Гавин,на който точно Тази благородна и чиста душа,която сега се рее някъде там му даде живот.Днес влизам да чета -
Аби,този текст ми разкъса сърцето  Cry
Калина - това клипче отново върна отвращението и болката и точно мислех чо за човек трябва да си,за да посегнеш на Майкъл - лекар,журналист,дете,за чийто живот се е погрижил,майка,чието дете е приел като своя отговорност и грижа...Господи  Cry Cry Cry
Лили и тази информация вече официално изнесена...
Това вече наистина е не само болезнено,а и съсипващо  smile3518 newsm45
То няма достатъчно изразителни емотиконки...
Господи,дано наистина поне да е при теб и да му дадеш спокойствие за душата  Praynig Praynig Praynig

За теб,слънчице !Че не можахме да опазим единственото цвете сред всичките плевели!!!
Mомичета,за всички ви  Hug Hug Hug

# 429

Но стреляш здраво,а?Има престъпление,нужно е и наказание.Аз се възмущавах,че ще го осъдят на 3-4 годинки,а брат ми каза:"Те ще го убият.Нещо,някъде ще му се случи"

А тук просто е божествен! Прекрасен... newsm76
 Съгласявам се! Tired Tired Tired Peace  П.П.Момичета пак ме сви сърцето,стомаха и цялата предница.....и за това ще избягам от вас!ПОЗДРАВ:http://vbox7.com/play:5929aad4

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 14:25 от leidi_08

# 430
  • Под тепетата

Поклон пред теб и таланта ти,миличък,много те обичаме Майкъл и се надяваме да си на по-хубаво място при ангелите!

# 431
Извинявам се да не прозвуча.. гадно.. ама не твърдяхте ли, че Майкъл си е виновен, а не доктора?..  Confused

# 432
  • Под тепетата
Извинявам се да не прозвуча.. гадно.. ама не твърдяхте ли, че Майкъл си е виновен, а не доктора?..  Confused

Не си гадна,но той е проявил небрежност през същата нощ,според информациите,които всички изчетохме.Явно май става въпрос за предозиране точно по небрежност,кой го знае къде се е запилял през това време! #Cussing out

# 433
Фльор....не дръж на тези неща!    Шегувам се разбира се! Peace Peace Peace

# 434

Ох,тая тема исках да разчоплим,но не сега...След време.Ще ти обесня тогава.Всичко е...Боже,ако съм вярвала,че може да стигне до това по този начин ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт