На море в Гърция - 2

• 156 367
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
  • Стара Загора
Гривните се купуват от аптеката и са около 5 или 6 лв. защита от 4 до 6 седмици дават, но ние ги ползвахме 4 дни.

# 586
  • София
Извън кожата си съм #Cussing out Мъжът ми отива да вземе ваучерите днес и му сервират приятната новина, че ТУИ били направили "грешка" и в Ейджън няма места, съответно ни предлагат някакъв друг хотел, по-ниска категория, на ол инклузив. Отзиви в трипадвайзора за хотела - средна работа. Освен това не искаме ол инклузив, по дяволите. Бясна съм! Как може няколко дни преди тръгване да ни сервират подобно нещо?!
И на всичкото отгоре, на сайта на турист сервиз са си изтрили телефона, явно за да не им вдигат скандали Twisted Evil Оставили са само факс. Е, кажете ми, това какво е?

Редактирам: Свързах се с Турист Сервиз. Очаквам оферта за друг хотел от същата категория. Толкова съм бясна, че ми излиза пара от ушите!

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 12:31 от belinda

# 587
  • София
belinda, стискам палци да не се наложи да изживееш същото , което изживях аз миналото лято. тогава като плюнчих документи и разговарях с адвокати разбрах, че ако сменят нещо то то трябва да предложат същото - и като звезди, и като изхранване, и като разстояние до морето ако щеш или по-добро и то могат да го сменят ако има достатъчно време до самата почивка. при вас май няма толкова време. вариант връщане на парите не се ли обсъжда или вие не искате ?
най-тъпото в случая е начинът, по който ви "уведомяват" - ето ви ваучерите, ама за друг хотел  Sick

п.с. аз миналата година на онез хубостници им блокирах сметките в разгара на сезона, ама преди това си взех капарото  Mr. Green

# 588
  • София
Предложиха ми друг петзвезден хотел, на Ситония. Уви, пак посредствени отзиви в нета...Абе не ми се ходи вече, да ви кажа Sad За парите - ще ни ги върнат, ако искаме, ама не е там работата, аз пари не искам, искам почивка...Отпуска съм пуснала, настроила съм се, егати...И време нямам вече за друга резервация. Абе пълна дрисня!

# 589
Предложиха ми друг петзвезден хотел, на Ситония. Уви, пак посредствени отзиви в нета...Абе не ми се ходи вече, да ви кажа Sad За парите - ще ни ги върнат, ако искаме, ама не е там работата, аз пари не искам, искам почивка...Отпуска съм пуснала, настроила съм се, егати...И време нямам вече за друга резервация. Абе пълна дрисня!
кой хотел на Ситония ви предлагат ....кажи, може някой тук да е бил  newsm78

# 590
  • София
Хотел Meliton, www.portocarras.com
Нещо не ме вдъхновява...
Много ми е тъжно Sad

# 591
Хотел Meliton, www.portocarras.com
Нещо не ме вдъхновява...
Мен също, но защото не обичам големи хотели  newsm78 но пък съм ходила 2-3 пъти на марината и ми допада базата и района наоколо  Peace в самия хотел не съм влизала  Thinking
Имам и приятели, които ходят там нееднократно и не съм ги чула да се оплакват  thumbsup напротив ...така, че незнам какво да кажа...дано някой с лични впечатления да се включи  Wink

# 592
  • София
Не знам какво става тази година...Отказахме се от Италия, за да идем с приятели в Гърция, сега и Гърция пропадна, в България го дават лошо време...Ми да взема да си прекъсна и отпуската и майната му, пфууууу Close

# 593
  • София
Белинда стискам палци всичко да се нареди!И вярвам,че ще е така!  Hug

# 594
  • София
Не знам какво става тази година...Отказахме се от Италия, за да идем с приятели в Гърция, сега и Гърция пропадна, в България го дават лошо време...Ми да взема да си прекъсна и отпуската и майната му, пфууууу Close
кога Ве лошо в БГ ние в неделя заминаваме  Confused Cry Sad

# 595
  • София
Ми от понеделник го дават дъждове, маци Sad И температури 20 и нещо. Не знам подробности, аз нали в Гърция щях да ходя, та не съм задълбочавала, но това чух по новините Confused

# 596
Белинда, и аз не обичам големи хотели, но този втория доста повече ми харесва.
А това, че тук го дават дъждове, не значи, че и там ще вали.
Някой чул ли е прогноза специално за Гърция?

# 597
  • София
За тук, за тук го дават дъждовно, не за Гърция!!!

# 598
  • София
Белинда, и аз не обичам големи хотели, но този втория доста повече ми харесва.
А това, че тук го дават дъждове, не значи, че и там ще вали.
Някой чул ли е прогноза специално за Гърция?
Прогнозата може да се види тук https:// [url=https://www.accuweather.com]www.accuweather.com [url]

# 599
  • София
Белинда, моите кумуве почиват 2-3 години подред в Порто Карас, но не знам в кой хотел, по-късно ще питам и ще ти кажа. Мисля, че бяха повече от доволни, комплекса е доста голям, нещо като Сани ризорт на Касандра, по-голям е от Aegean при всички положения, доста е луксозен. Лично на мен от Сани и Аегеан втория повече ми харесва, може би защото е по-малък и спокоен.

Общи условия

Активация на акаунт