АПРИЛки кажете, видяхте ли вече малкото човече?! - 4

• 11 411
  • 313
  •   1
Отговори
# 135
И аз да се запиша:
bobito0785, 24 години, Стара Загора, първа бременност, термина ми е на 21 април 2010
От една седмица си имаме мъжки сърдечен ритъм  smile3504

# 136
Хе хе това за мъжкия сърдечен ритъм ми хареса.
Щом така сте решили, пожелавам ви от сърце да си имате мъничък мъж у дома април месец.

Поздрави и целувки!!!

# 137
  • София
 Mr. Green на мен в първа бременност все ми казваха, че ще е момче но на 3D и 4D много ясно си се виждаше жената в мен  Laughing сега ,чакам октомври за да отида пак на такъв ехограв , че на обикновения му нямам вЕра  Wink ,но пожелавам и аз  на bobito0785 мъж в къщата , а за себе си к'во Бог даде
ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ

# 138
  • София
Честито и от мен на мамите чули сърчице  Two Hearts 

Вяраа аз лекувам главоболие с кока кола. Не знам дали защото е студена, газирана или поради кофеина в нея, но ме освежава и възстановява удивително бързо. Искам да кажа обаче, че аз рядко пия кола т.е. организма ми не е привикнал към нея.

reniris, червеното вино от лекар ли ти е препоръчано?  Shocked Доколкото аз знам през 1-те 3 месеца не е желателно да се пие никакъв алкохол. След като мине този период казват, че е полезно да се пие по чаша вино, но не всяка вечер  Wink

# 139
  • София

reniris, червеното вино от лекар ли ти е препоръчано?  Shocked Доколкото аз знам през 1-те 3 месеца не е желателно да се пие никакъв алкохол. След като мине този период казват, че е полезно да се пие по чаша вино, но не всяка вечер  Wink

да от лекаря ,ноооооо в 8 и  9м. - и всяка вечер аз го пиех  със сок касис иначе не мога  Blush

# 140
Честито на чулите сърчице   bouquet  bouquet  bouquet
Аз взех да се съмнявам (незнам защо) ама в коя седмица чухте сърчице, не точно се съмнявам ми и аз незнам оффф до края на септември само глупости са ми в главата  Rolling Eyes
На мен ми мина главатаааааааааа  newsm44 пих един парацетамол, обаче кво разтройство имам  Embarassed Embarassed направооо и пак съм нещо наобратно  newsm12 нали запек е симтома не обратното, е то може да съм яла нещо де.

# 141
  • Варна
Вярааа това ще да е от храна твоето ходене до тоалетната имам позната бременна ама вече в понапредналите месеци и тя имаше диария от храна е. Главата си е от бременността. Сърчицето го чух в края на 7г.с. т.е. преди три седмици Simple Smile) а след още две трябва да си му видя и крачетата и ръчичките и да се мята, макар че в момента усещам че се мята в корема ми но многоооо дълбоко

# 142
  • София
аз ходих в началото на 6  седмица и понеже не дадох да ме гледат с вагинален ехограв а през корема ми каза че не чува сърчицето още но вижда една торба  Mr. Green т. е един плод ( че се притеснявах да не са две бебета ) - Сега съм на частно на 3 .09. и ще пиша резултата
п.п. още от първия път ме почнаха обаче с кръв и урина

# 143
  • Бургас
Браво на вас много сте изписали ,немога да смогна цял ден да ви изчета. Laughing
Да си кажа и аз за първата страничка Златомира 22г. втора бременост термин около 18.04.2010г. Peace
Вяраа и аз съм доста разхлабена напоследък, да не хапна нещо и в тоалетната.С първата бременост и мен много ме болеше главата чак съм повръщала от болка ,много ми помагаше парацетамола и газирана вода.
Аз още не съм си записала час за гинеколог да чуем сърчицето на бебчето ама утре вече ще се обадя.
Като стана дума за ехограф 3D и 4D тези мами който смятат да ходят по кое време от бременоста ще го направят? Thinking
Звездичка моя син е роден на 1.02.2008г. странно че не сме се засичали в февруарската тема.
sladkish4e извинявай за въпроса ,но ти в коя седмица си ,че симптомите на гадене са ти отшумяли вече (завиждам ти най-благородно)?На мен продължава да ми е все така лошо ,а и като се сетя че предният път бях така до средата на 4-я месец и ми става лошо.

# 144
Da определено е от храна разтройството.
А за сърчицето аз мин сряда(тази която сега мина) го чух, а си мислех че е рано , гледа ме с някакъв коремен ехограф и съответно имаше явно и доплеров ли къв уред е там за да се чуе  newsm78 незнам и ми каза след месец да ида пак. Аз ви питам вас защото съм малко с недоверие тук, въпреки че този е много добър (за тук е голяма работа) професор е човека ама квото да си говорим друго е на др език и да не можеш да се обясниш като хората и незнаеш нищо за специалисти и т.н. но се надявам всичко да е ОК.

# 145
  • София

Като стана дума за ехограф 3D и 4D тези мами който смятат да ходят по кое време от бременоста ще го направят? Thinking

в  11-14 СЕДМИЦА 

# 146
  • Бургас
reniriz    не е ли рано?Предният път ходих до София в м.ц Фемина и там ми бяха казали че трябва да е м/у 17 -20 седмица  Rolling Eyes
А само един път ли ще ходите?

# 147
Честито и от мен на всички мами чули сърчица  Heart
Честито и на малкато Йоанка да е жива и здрава и много усмивки  birthday
А за тези ехографи 3D и 4D незнам дали в Плевен има трябва да се поинтересувам  Thinking
Вече втори ден се чувствам много зле, мечтая за момента в който няма да ми е лошо и да ми се гади и с носталгия си спомням първото ми бременеене - песен, бях жизнена, енергична до последно на работа, пътувания. Сега физиономията ми е все тая  Sick
Хубава вечер  Flowers Bouquet

# 148
  • София
reniriz    не е ли рано?Предният път ходих до София в м.ц Фемина и там ми бяха казали че трябва да е м/у 17 -20 седмица  Rolling Eyes
А само един път ли ще ходите?
това е втория път
по принцип три пъти се ходи

# 149
  • Бургас
Аха и аз си мислих че има нещо такова Rolling Eyes ама аз ще ходя само м/у 17-20сед. ,че много далеч ми идва София да ходя и за 3-те пъти.А тук в Б-с специалисти на 3D НЯМАМЕ.
Неличка дано този период минава по бързо и при теб.

Общи условия

Активация на акаунт