С коси от златни есенни листа към ПАЗАРДЖИК пристъпва есента

• 29 622
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ехееей,какви ги нищите....на кой какво може да му се случи.... Mr. Green Знаете ли?! Който каквото си търси-това му се случва. Но много е важно как израстват децата ни и колко са отговорни спрямо възрастта си.
Говоря по принцип. Винаги е имало и ще има момичета и момчета които си търсят свалката пък и не само нея...сексът за една вечер...и така.....
Да не се увличам много... Mr. Green
Ние приключихме сезона тук. Морето е изключително бурно,но и много красиво. Вечер като легнем го чуваме как бучи. Невероятно чувство.
Прибераме се утре към София. Аз ще съм в Пазарджик във вторник или сряда....нямам търпение.

Ванчо,
как беше на село?

# 106
  • Пазарджик
Изкарах ме чудесно но жалко че беше за кратко.За тази година приключихме с разходките,твърде рано но обстоятелствата са такива. Hug

# 107
Ние да се похвалим. До вчера Камелия нямаше и пориви да се изправя. Тази сутрин като скокна в кошарата, седя права поне 5 минути и не ще и не ще да седне. Като я хванах, хоп на килима, като тръгна това дете, стъпва та стъпва, държи ме само за пръстите, въобще не я подпирам Rolling Eyes До края на деня даже искаше да ми пуска едната ръка, ама видя, че й е доста раничко Mr. Green.... Като се сетя Али как я крепихме два месеца под мишниците докато тръгне стабилно ooooh!......

И вече се жали - "мамммооооо" Laughing

# 108
Tъъъъй да се включа и аз в доскусията за мъжки и женски майки  Mr. Green

РАЗЛИКА ИМА...и няма по-голям страх от този,  Praynig който женската майка изпитва когато мисли и чака детето си ..
Цитат
Не може да се каже, че мъжките майки са по-различни, при условие, че нямат понятие какво е да гледаш момичета , както и обратното.
  Имено защото гледат различни деца, са и различни като майки...

След малко ще кажа повече по-темата..

а за това:
Цитат
Който каквото си търси-това му се случва.
Не съм съгласна  Naughty
Много често като момиче ми се е случвало прибирайки, се да ми лепят разни...даже и бремена с Ники мои се е случвало да кажеш, че съм ги провокирала..) Преди месец един познат на 50г. се прибира към 21ч. и минава покрай ДСК . Зад него вървят 3 момчета на видима възраст 17-19г. и ис говорят Naughty, че от тези "мангали" им е писнало...виждат го ..че върви пред тях (а човека НЕ е от ромски произход)  и започват да се заяждат с него - "абе мангал..******" следват псувни... Той само им е казал - момчета вървете си по пътя, сбъркали сте...те още по агресивно..добре че в този момент сина му му звъни да види къде, е че го чака на Тортата, и чува по терлефона кавгата...Бил с компания..сприпнал се към баща си (онези тримката вече му скачали) ...
На бащата нищо му, тримката малко ступани от сина и негов приятел, и тримата прибрани от полицията за една нощ...Обаче кажете ми..как си го е просел, а?  Naughty

п.с. след малко ще продължа..

# 109
Гери, ама хайде де... Чакам продължението, защото ми стана много интересно по темата. И понеже съм само женска майка за сега Crazy не съм компетентна все още.
Макар че всяко дете си е дете и не виждам с какво да са по-различни женска от мъжка. Винаги ти трепери сърцето за всяко нещо, което се случва с детето ти.

# 110
Разликите според мен са съществени тогава, когато вече децата си поемат по своя си път. Момчето среща друга жена - не мама - и тогава често се отчуждава. Може би самите ние като жени така сме устроени - разделяй и владей. Не става дума за всички, но е често това.

# 111
Нещо отдавна доказано - Мъжете често търсят жени, които приличат на майките им (не само физически). Така че, мъжки майки, имайте едно наум как се държите с малките си мъже, да не ви докарат някоя ку`ка вкъщи Mr. Greenх(последното в кръга на шегата разбира се)
Учудвам се на себе си как още мога да се шегувам. Напоследък малко минавам в черната граница, гледам да не съм заядлива, но ще ми простите, ако някой се обиди, не е съзнателно. Tired

# 112
Марито забравих си мисълта  Mr. Green

Нинка как си ти? Нищо не казваш...ходи ли и за второ-трето мнение?Има ли диагноза?...- ако не ти се говори, извинявай  Hug

# 113
Разликите според мен са съществени тогава, когато вече децата си поемат по своя си път. Момчето среща друга жена - не мама - и тогава често се отчуждава. Може би самите ние като жени така сме устроени - разделяй и владей. Не става дума за всички, но е често това.

Да Яна, това имах предвид,  въобще нямах предвид кой какво и за какво може да му се случи.
Гери, може би ти най добре ще обясниш въпроса ми, първо защото ми разбираш българския, а и си майка на момче и момиче и знаеш каква е разликата.
Ще се опитам да обясня пак малко, ще отидем във Велинград (при майката на Петър) ако аз искам, ще купим подарък който аз ще избера, ако не го бутна "гушни мама за довиждане" няма да се сети, обича майка си много, но....... колко ще и го покаже най вече зависи от мен. Това е разликата между мъжката майка и майка която родила момиче, защото колкото и да ме яд понякога на моята, аз я гушкам и я целувам, звъня и често и когато трябва да избираме с кой ще отидем на море на всички е ясно кой ще е това. Така че не ми казвайте че е едно и също.

# 114
По този пример, който даваш, голямата ми щерка е момче. Mr. Green Шегувам се.... Разбрах какво искаш да кажеш. По принцип е така.....

Мъжът ми например обаче рядко общува с майка си. Трябваха му години да ми сподели, че това го изнервя и му досажда. Не в лошия смисъл, разбира се. Тя просто се тревожи.
На позната мъжа й пък е толкова "вързан" за майка си, че е постоянен обект на закачки..... Като каже един мъж "Нека питаме мама"....всички му се смеят. Жена ако го каже обаче, не е смешно...... Защо е така? Не е честно.

На мене ми се струва, че това идва още от най-ранното мъжко детство - "Недей, мамо, да плачеш, ти си мъж" ...... и тем подобни глупости.  Просто много майки (гледам ги по градинките) потискат момчетата си..... Плачът не е ли израз на чувство.....

Аз бях първият човек в живота на 40-годишния ми мъж, който го е видял да плаче Tired На мен това не ми се струва нормално

# 115
Добро утро!
Хайде на закуска!

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 09:46 от г-жа Стихийно бедствие

# 116
ма каква е тази тежкаааа закуска беее...ти това ли закусваш  Thinking  или искаш само ние да сме дИбели  Mr. Green

Цитат
Какво мислите тези които имат мъжка рожба, дали това че и ние някога ще ставаме свекърви ни помага днес в отношенията със жената която все още в душата си пази спомените за "малкото момче на мама", въпреки че той вече със сиви коси.

На мен не ми помага...знам къде са нейните грешки, знам и моите в отношение си с нея...зная и че понякога когато е права, аз пак безсмислено се дразня...и това че ще бъда свекърва и аз-  ХИЧ, ама ХИЧ..не ми помага в отношенията с нея - разбирам я....но не я оправдавам, въпреки че ЗНАМ че ще бъда абсолютно същата, ако не и по-лоша  Mr. Green  , а тя е от добрите свекърви  Grinning
Проблема при нас е, че много, ама много си приличаме - нали сме и на една дата раждани  Mr. Green ...та сме си копия..и аз си знам, че на нейните години ще приличам на нея, всъщност снаха ми ще трябва да е много щастлива, ако приличам на мойта свекърва..имайки предвид, какво зло съм аз  Mr. Green

Иначе разлиаката аз още преди няколко теми ви я написах.
Когато се роди Никол (до последно незнаех,че ще е момиче, въпреки че усешах де) и първите ми мисли за нея бяха: "и тя ще се мъчи"..може би тези мисли бяха подбудени от неколко дневното трудно раждане..незнам..
Когато се роди Йордан, и ми го дадоха..и аз го галя по главичката и си мисля: "коя ли ще те тормози"  #2gunfire

Та основната разлика е в това : дъщерите се опитваме и искаме да ги предпазим, закриляме, да не повтарят нашите грешки, да избегнат нашите болки, ако можем да ги затворим в кула, та никой да не ги НАРАНИ ...а за синовете си - сме готови да се "бием" , по - агресивно закрилящи сме Twisted Evil

И...и двамата съм и ги лигавя еднакво- в смиъл Дани, като е момче, незначи,че по -малко го целувам и галя, за да не се размеквал  Naughty ...засега няма разлика в отглеждането им,  сигурна съм, че ще има..но по нататък...

п.с.
Честит Рожден ден на Ването на половинката   bouquet
Честит Имен ден на Марито на половинката   bouquet

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 16:14 от mother-of-pearlS

# 117
  • Между два свята...
Честит имен ден на всички празнуващи!

# 118
  • Пазарджик
ЧЕСТИТ КРЪСТОВ ДЕН.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 12:42 от vancho1963

# 119
Ехееей,какви ги нищите....на кой какво може да му се случи.... Mr. Green Знаете ли?! Който каквото си търси-това му се случва.

Аааа,дано! Отколко много време си пожелавам печалба от тото - то,че до Тибет да мога да ида,ама ей на,още си чакам.  Mr. Green

Има ли именници днес измежду нас във форума?!  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 13:12 от Есенна ...

Общи условия

Активация на акаунт