С коси от златни есенни листа към ПАЗАРДЖИК пристъпва есента

• 29 746
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
ТЕД_   442740 ; 445173

Мечтание, много хубаво е написано...и абсолютно аналогично с мисленето ни за живота ни след раждането и след смъртта..

Аз по-късно ще споделя моето виждане за
Цитат
Какво за вас е господ,какво очаквате от него,и какво му давате в замяна на очакванията си и въобще...?

# 286

[/quote]дава ми че са закрити тези телефони newsm78 #Crazy

# 287
  • Пазарджик
Привет!И тъй като днес е Световен ден на учителя
Честит Празник момичета на всички вас които сте с тази професия!Бъдете живи и здрави и продължавайте да обичате професията си!  bouquet

# 288
Хелоу и от мене от Александровска. С едно момиченце мой набор сме сами в стая. И тя е с две момиченца. Доста по-стресирана е от мене, това донякъде ме мобилизира Embarassed (как сама си направих комплимент за възрастта Mr. Green hahaha)
Общо взето сме изпушили и двете.......
Относно Бога, винаги съм вярвала в него (а сега за мой срам правя всякакви пазарлъци с него, само и само всичко да е наред Confused Embarassed
Не мога да се съглася с едно нещо . Защо като говориш на Бог е молитва, а като Бог ти говори е шизофрения newsm78

# 289
Нинка,кураж! Стискам ти палци и те прегръщам! Hug Hug Hug

Защо като говориш на Бог е молитва, а като Бог ти говори е шизофрения newsm78

А това искрено ме разсмя. Laughing

# 290
Нинка, днес видях Цецо разхождаше малката..тя вече за пръстче ходи, пу, пу

Радвам се, че си се мобилизирала  Hug
Прегръщам те и аз  Hug

# 291
Не мога да не го споделя..във връзка с един въпрос по-горе
Цитат
.............Гледаните с нежност новородени са много красиви. Виждала съм в очите им отразена мъдра стара душа, макар и в това току-що създадено от Бога мъничко телце.

В операционната чух следната истинска история: След раждането на втория син на една двойка, техният четиригодишен син поискал да остане насаме с бебето. Те не били много съгласни, защото мислели, че причината е братска ревност. Но детето продължавало да настоява.

Най-сетне го оставили за малко насаме с бебето,  подслушвайки тихо зад вратата, те чули четиригодишния си син да пита бебето следното:  “Моля те, кажи ми как изглежда Бог? Започвам да забравям”.

# 292
  • Пазарджик
Привет момичета!
Нинка Hugстискам палци всичко да мине на ред.
Относно Бог винаги съм вярвала в него и продължавам да вярвам-Бог значи Любов.
Хубав ден на всички! Hug Hug Hug

# 293
Гери, трогна ме с тази история. Всъщност вярвам, че има голяма доза истина в това

# 294
  • Nearby
За мен Бог съм Аз (колкото и егоистично да звучи).
Във времето се научих да вярвам на себе си,да се обръщам към вътрешното си Аз и да се поглеждам отстрани.... (как го обясних самооо  ooooh! )

# 295
Декемврийче, не звучи егоистично. Напротив. Със сигурност не го обясни  Mr. Green, но мисля, че имаш предвид, че Бог е в теб и ти си в Него. Явно си израсла като мене с максимата "Помогни си сам, за да ти помага и Бога". Така мисля поне.

# 296
  • Пазарджик
Добро утро!

Лек и прохладен ден!
 Hug Hug Hug

# 297
Здравейте момичета HugГери страхотна история  Peace Имам позната която много вярва в тези неща тя ми каза че когато сина и бил на четири годинки веднъж най случайно го попитала Кой си ти? а той и казал Аз съм твоят баща А баща и бил починал преди десет години
Момичета стискайте ми палци закъснява ми седем дни а ме е страх да направя тест да не се разочаровам че е отрицателен Исками се този път да е бебче Peace

# 298
Наистина е хубава историята.

Мечтание, стискам палци, дано видиш две чертички съвсем скоро! Praynig Peace

# 299
  • Nearby
Мечтание,ще стискам всичките си палци да се усмихнеш скоро на двете чертички  Hug

Слънчев ден от мен

Общи условия

Активация на акаунт