С коси от златни есенни листа към ПАЗАРДЖИК пристъпва есента

• 29 493
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Добър ден!

Айде починете малко от работа, от мисли, от тревоги... Hug

# 631
Наде, бъди жива и здрава и много обичана и желана bouquet
Честита месечинка на Дани! Heart Eyes

# 632
Ember, тишина, красота и величие... Heart Eyes

# 633
щото ме попита, затова ти отговарям  Mr. Green
Цитат
или наистина хич ме няма в българския ама нищичко не разбрах от написаното.
няма те в българския  smile3521 
...или по скоро в поетичния, цветен, пъстър, български език използван от творчески личности..които успяват да открият красотата , уникалността и съвършенството дори и в едно есенно листо....  smile3525
Цитат
поне чувство за хумор имаш, за разлика от мен
и това е така   smile3534

п.с. по-късно ше отговоря на предизвикателството на Една ...  bouquet

# 634
  • Nearby
Надинка,честит рожден ден (с малко закъснение   bouquet )
Честито и на Стефко,да е жив и драв,весел и доволен Simple Smile
Честито и на имениците,с гооляяямо закъснение  Blush

Аз малко се загубих и не можах да се обясня по въпроса за интелигентността,но като цяло си мисля,че не е образовението това,което ти дава правото да се наречеш интелигентен.

Освен това,на мен много ми допада езика на Една,близък ми е  Hug.И като начин на мислене и като начин на изказване..
Хубав, макар и погледнат през дъждовните капки, ден на всички

# 635
За мене стилът на Една е като капка животворна водичка,отвлича ме поне за миг.....
И да върна жеста. Днес ми излезе хемороид #Cussing out ама си е топче, колкото нокът на палец. Одеве викам на майка ми, (щото ме видя, че се зарових в нета да чета за хемороидите)- "Спокойно , майко, имам няколко дни , преди да се разболея от нещо друго" Sad
Тя - "Защо?" Rolling Eyes  АЗ - "Ами като ми мине хемороида" Confused

# 636
Предлагам - когато повод за усмивка и празник имаме,когато искаме да споделим усещане,да го правим в - стих,песен,картина,дума добра от душа,които докосват ни и до нас ще достигнат - виртуалните събеседници и приятели.Уморено ми е от захар и захарни изделия.

Гери,кажи с коя песничка Дани приспиваш,как обича и знае да се налага още отсега - ето това,мен би ме накарало да споделя празника ви,вместо тортата.

Приемам предложението ти  smile3525

Дани, с песен не го приспивам..най-бързо и лесно заспива той, под ударите на сърцето ми, прегърнат и винаги на лявата ми ръка... Heart Eyes
..или пък така  breastfeeding
Малкия ми мъж , измести големия от ложето семейно  Mr. Green ..и сега двамата се ширим с него...и по-лесно и за мен е ,а и за него да се обслужва breastfeeding

Песните ги пеем, обикновено когато сменяме памперса или се преобличаме ...и тогава пада голямата игра.. dance  Grinning
Много обича..и да му пея..и кака му да му прави маймунджулъци..а той голичък да си седи newsm62 ....и когато смее се с глас..слънцето отново изгрява  Two Hearts

А песничките , които харесва...всяка седмица различна е  Laughing 
Тази седмица сме на... Thinking
"...ооот днееес имааам нооовиии пааантааалоонкиии,
в джобчетооо миии дрънкааат сееемкиии и бонбооонкиии...."

(да е жива и здрава баба, която не спираше да ни ги пее и на нас със сестра ми и на Ники.. Heart Eyes )ин

Ако питаш..как изкарахме деветата му месечинка...с термометър, сновене м/у ваничката и леглото, сапунисване, рев, помпичка за нослето, пак рев,  Weary  добре че днес вече е по-добре..но от пусти рев глас не му остана...

..ето малко от играта ни..от преди месец е почти...но всеки ден в къщи е същата "пълна лудница" , за която благодарна съм на Господ  Praynig
http://nikol16.multiply.com/video/item/7

# 637
  • Между два свята...
Добро утро!

Честито на именниците - Мина, Виктор и Викентий http://zadoma.rozali.com/praznici/p6440.html

# 638
  Утро,добро и слънчево, и от мен.  bouquet

Мирна,много секси "щипалка" го раздаваш  Heart Eyes

Гери,благодаря за подкрепата относно предложението ми,правиш го по най истинния начин,още много епизоди да имате в сериала "Пълна лудница"  newsm51

Декемврийче,Нинко  Two Hearts Flowers Bouquet

А за страховете ни да си побъбрим,желаещи намират ли се ?! - http://vbox7.com/play:a228ffb9

Слънчев лъч,поседнал на прозореца ни днес има,да го пуснем в мислите си. sun

# 639
  • София
Здравейте,
аз съм пазарджишка майка, живееща в София , затова не пиша често тук.
Имам нужда от помощта ви - ще си бъдем в Пазарджик за почивните дни и искам да отидем на ресторант или клуб.
Не зная къде има хубави, бихте ли ме ориентирали?
Иска ми се "по-така" ресторант (като за годишнина) или хубава кръчма, но музиката да не е Поп-фолк.
Също вариант е рок-клуб, нямам идея има ли и къде се намира.
Ще ви бъда безкрайно благодарна!

# 640
За хубава вечеря в приятна обстановка и тиха музика препоръчвам ресторант Манастира! Simple Smile

# 641
  • София
За хубава вечеря в приятна обстановка и тиха музика препоръчвам ресторант Манастира! Simple Smile
Къде е? Това ли е http://www.bezplatno.net/catalog-listing-26124-Restorant_Manastira.html

# 642
# 643
  • София
Да дошпитам - клуб "Пломбата" дали работи?

# 644
Някъде отвориха пиано бар, ама къде, да ми помогнат...Около Примаверата е

Общи условия

Активация на акаунт