С коси от златни есенни листа към ПАЗАРДЖИК пристъпва есента

• 29 484
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Да това е!

# 646
Някъде отвориха пиано бар, ама къде, да ми помогнат...Около Примаверата е

Пиано барът е срещу адвокатурата.
"Пломбата" е под стоматологията.
Надявам се, че и двете заведения работят. Peace

# 647
За ресторант препоръчвам Промо новият на Примаверата .Музиката и в двата е точно такава каквато търсиш.

# 648
  • София
За ресторант препоръчвам Промо новият на Примаверата .Музиката и в двата е точно такава каквато търсиш.
Къде се намира?

# 649
  • Nearby
Работи, работи "Пломбата"   Simple Smile

# 650
Къде се намира?
[/
quot
На центъра в двора на синегогата.

# 651
Къде се намира?
На центъра в двора на синегогата.

# 652
За годишнина е много подходящ пиано бара  Peace

Намира се с/у адвокатурата, след ZAPPA, посока обратна на Грдаската градина, мисля че преди е било... newsm78 клуб на ВМРО ли...точно в последната сграда, по едни стълби надолу,

# 653
smile3511

Бясна съм.........................!!!!!!!!!!!!!!!
 #Cussing out  Преди 45 дни исках направление от личната за невролог / пусто плексита се беше обадил/, сега ми се налага спешно направление за гинеколог и тя ми заявява, че трябва да чакам 3 месеца от вземането на предишното направление. Иначе прегледа днес при гинеколожката си платих 17лв. като поп.
Ей досега вдигат "Св. Екатерина" във въздуха !!!!!   #2gunfire
Абе плащам си осигуровките, какви са тези норми, какви са тези ограничения. Предстоят ми скъпи хормонални изследвания, предстои ми спешно оперативна намеса - и аз без направление - щото нямала !!!!!!!    smile3514

# 654
Смехулка, какво ти е? Shocked Shocked Shocked
Няма право да ти откаже, дори да няма, имат си варианти да си изискат.

# 655
smehulka ,за д-р Колчакова ли става въпрос?
Защото в Св.Екатерина тя го върти подобни номреца ooooh!

# 656
Чакай, чакай.... Три месеца отстояние между отделните направления, или от един и същ тип? Rolling Eyes

# 657
Не, за д-р Петкова. Хем с нея се познаваме от деца...... не че нещо де, ама вижда, че съм на зор!!!!!!!
Различни направления са - преди 45 дни взех за невролог, сега искам - за гинеколог.
Да - трябва сега да чакам още месец и половина и тогава ще ми даде....а до тогава може да съм пукнала!!!!  #Cussing out

Да се жалвам ли в здравна каса ?!  newsm78

# 658
Смехулка, незнам за теб, но за мен д-р Петкова е един от най-прекрасните ЛЕКАРИ, които познавам. Не е лошо първо да се осведомиш как стоят нещата наистина и дали не си пезпричинно я обидила и обвинила. Само искам да ти кажа, че тя е лекарят,който си е плащал, защото е давал повече направления, отколкото има право! Защитавам я с двете си ръце - не ми е приятелка, познавам я само като мое и на мъжа ми джи пи и е прекрасен човек!!!

# 659
Аз  не съм казала нищо лошо за д-р Петкова като човек и специалист.

Просто роптая с/у идиотската система с направленията........ а там всеки знае какви са далаверите.
Значи ми разясни тя, човек за годината имало да ползва около 5-6 бр. направления / как са го изчислили не зная/.
Ок - аз миналата година като съм ползвала само 2...... къде са отишли останалите?
Ясно е, че не всеки си използва "ограниченият" брой, нали.........? Тогава защо сега да не мога да получа ?
Абе лудницата е пълна - ами да търся сега на заем пак пари.......

Общи условия

Активация на акаунт