С коси от златни есенни листа към ПАЗАРДЖИК пристъпва есента

• 29 467
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Ооооооо, ако ми откаже някой направления, ще го навра не знам къде Twisted Evil #Cussing out #Cussing out
Аз покрай болницата колко взимах...... Всъщност само се зачудих защо ми отказа лекаря за напр.за алерголог newsm78
Ама я като се замисля......той ми даде за уролог, после за хирург.....ама има няма два месеца между тях Crossing Arms Ще го поразпитам, да не се окаже , че съм платила 40 лв за алерголог на тоя, дето духа.

На тебе какво ти е? Или не ти се говори

# 661
Смехулка, извинявай, ама ти направо си я обвини, че ти "заявява, че не може да ти даде" или " не че нещо ама се познаваме от деца". Е това кво общо има като не зависи от нея..... Сори, надявам се да се оправиш и да нямаш никакви здравословни проблеми, но все пак докторите не са ни виновни винаги Crazy

# 662
Честит рожден ден, Гери!  bouquet
Желая ти здраве, щастие, късмет и любов!

# 663
Гери,ЧРД!Желая ти много здраве и щастие!  bouquet

# 664
  • Пазарджик
Честит Рожден Ден Гери!

С пожелание за много здраве е семейно щасти! Hug

# 665
Честито на Гери !!!!!!

# 666
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕРИ!
БЪДИ ОБИЧАНА И ОБИЧАЩА МАЙКА И СЪПРУГА И МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ С ТВОИТЕ СМИСЪЛЧЕТА Mr. Green  bouquet

# 667
Честит рожден ден Гери!

Пожелавам ти много здраве, семейно щастие и късмет! Весел празник!

# 668
Честит рожден ден, Гери!

# 669
ЧРД, Гери! ДА си жива и здрава, обичана, влюбена, глезена, усмихната и винаги да ти е цветно и весело на душата!

ЧРД и на Надинка! ЗДраве,любов, вяра и щастие ти желая!Браво на малкото момченце!
Смехулка, аз за първи път чувам подобно изказване относно направленията.Ако ти е нужно за същия специалист, се изчаква 45 дни от датата на която е издадено предишното направление.При теб случая е друг, не може да ти откаже, още повече че сме средата на месеца. Друг вариант-може да говори с въпросната невроложка да ти издаде направление за гинеколог или ти да я помолиш. Ти не си молила за десет направления, а само за две. Ако искаш се обади на 080014800-национален телефон за консултации на ЗК.
Аз пък бях в болница, пневмония със спазъм...важното, че вече съм в къщи при малкото съкровище. Продължавам антибиотици още 3 дни и спирам. И се зобам с разни витамини, имуномодулатори.
ХУбав ден!

# 670
Честит  рожден ден, Гери!

# 671
  • Nearby
Гери,честит рожден ден!  Hug

# 672
  Мамо на Смисълчета,честит ти ден рожден!   bouquet   bouquet   bouquet

за теб - http://www.vbox7.com/play:2cfd355d

свещичките седемнадесет върху тортата си днес,успя ли с дъх един да угасиш ...? Heart Eyes

# 673
  • Между два свята...
Честит рожден ден, Гери!

# 674
Здравейте,някой да знае къде мога да се запиша на народни танци в нашия град и кога са репетициите.Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт