Добре дошъл, Борис! (Априлки 2006 дочакаха Морко)

• 28 056
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Данче, досега аз отлагах снимката, че на много места на бременни отказват да правят. Дори и тази, за да я направя се наложи да взема писмено разрешение от АГ и зъболекар, че е наложително. Изчаквах да вляза в 7мия месец и тогава да правя, ако се наложи. Сегашния лекар в дентален хирург и в центъра, в който работи предлагат и лазерно лечение. След като обсъдихме положението ми ми обясни, че на този етап не се налага използването на лазер. Имам възпаление от отворените с месеци канали... Голям съм Калитко... Но дано поне да се оправя.
Благодаря все пак!  Hug

# 661
Оооо, Рени, честит Имен Ден и на теб! Използвам последните минути на деня  Grinning Да си много щастлива!
Как не се сетих, честит Имен ден и на Миленчето!Да е усмихната и мнооого здрава!  bouquet

Аз забравих да почерпя по-солидно виртуално, но както сме болни гостите ни подминаха, та не усетих много от празника си, иначе всяка година са едни пиршества с роднини и приятели! Дано ми е последния Имен Ден така между капките! Praynig

Малко излезнахме днес, но подарък така и не си харесах, само Саш намаза с обувки, защото той и без това го бе закъсал на тема крачкуни, та сега съм спокойна, че има с какво да ходи...на работа Joy Между другото си купи и едни Даймънд, тази марка само я бяхме чували, ама ещо цената ни фрапира /22 лв с някакво намаление/, кожени newsm78, и решихме, че каквито и да са, за планина и палатка са утепали се, а и за хубав сняг са спер, поне на вид.
Аз се флюбих в едни пътъци на Тамарис. Танче, те при вас са май по-известни,а?

Черепахче, мерси ти, че ме спомена! Hug Ами как бе, Ангелинка съм! Wink

Данче, дано само с това ви се размине и бързо шефчо да оздравява, а утре да ви е много приятно на концерта!!!

Раче, много съжалявам, че те боли!Бързо, бързо да ти минава!!!!

# 662
  • София
Ей, Аги, Честит Имен Ден на патерица!   bouquet Следващите ти празници да ти бъдат винаги в здрава обстановка!  Heart Eyes

Ние имахме т.е. аз имах безсънна нощ заради една мишка. За пореден път се убеждавам, че за всичко трябва да разчитам само и единствено на себе си, затова сега закусваме и смятам да накупя и изтребя половината мишо племе.

Раче, мислех, че не е проблем да се снима 1 зъб на бременна... Щом вече си в ръцете на добър специалист скоро и ще можеш да спиш спокойно, стискам палци  Praynig

# 663
Честит имен ден на патерица на всички именници! Да сте живи и здрави!

Ние сме в грипна ваканция и няма ученици. Учителите също ги разпускаме от сряда до петък. Само администрацията ще работим като трудолюбиви мравки - с намален работен ден. Аз, разбира се, не бях разбрала и днес кацнах 1 час по-рано на работа. Сега наваксвам с форума и си тренирам БДС кирилицата - трудно е, чувствам се като кокошка, вторачена в клавиатурата и издирвам буквите една по една.

Янче, имаме си баба, кога няма мачове? Ти ли пиеш мечо грозде? Аз съм пила и помага много - прекъсна ми циститната серия, в която бях влязла и не съм имала вече близо 7 години.

Раче, дано се оправиш (няма ли да ти работят зъбите или сега не може?)!

Данката се отемператури вчера, днес не е на ясла, но не мога да кажа, че е зле, само е малко по-поспалив. Даже и нощта си спа много спокойно, чак успя почти да ме заблуди, че е свалил температурата. Май е грипясал. Иво засега е добре и го пратихме на градина.

И да ви се похваля, накупих си дрехи от Пловдив - в Метро са пуснали страхотни якета и кожени ръкавици, много симпатични чехли за големи и деца (детските са с ластик отзад да не се изхлузват) и детски пантофки.  Открихме освен това фирмения магазин на Капчица, имат страхотни зимни модели тази година и купихме ботушки и на двамата. Много съм доволна от продавачката, че не само ни изтърпя геройски да опипаме и преподредим магазина и да я накараме да ни изкара около 100 чифта обувки за мерене, ами и ни се радваше през цялото време. Освен това се оказа, че има и модели за големи, не със същата марка, но ги шият на същото място. Изглеждаха доста добре. Магазинът е на Иван Вазов, срещу Първа градска.

# 664
Честито на патерица и от мен на всички именници   bouquet.

Раче, много неприятно. За снимката не се притеснявай, нали и мен ме снимаха и то гръбнак в началото на бременността, та се консултирах много тогава, една снимка не е никакъв проблем, а пък зъбните са с още по-малко облъчване. Не ти ли метнаха оловна жилетка? Стискам палци скоро да минат напълно болките.

Шлябада ,аз пък мога само на БДС да пиша и то доста бързо без да гледам, не знам защо едно време учехме машинопис като избираем предмет в училище и взех изпита с 200 удара в минута . Но те разбирам , аз на латиницата издирвам буквите с часове.

И на мен много ми се иска да си накупя дрешки, но имам да свалям 15 кг и тогава. Сега не само , че не съм мръднала, но съм качила два кг  Sad

Давайте идеи за клуб, аз много не ги знам , защото си ходя само в кварталния. Много ми похвалиха един нов, но не мога да се сетя как се казва, днес ще питам.

# 665
Мерси много за пожеланията  Hug

Ох, Раче, ужас. Съчувствам ти искренно. Аз научих едно нещо: Щом един зъб не дава мир, щом е омъртвен, е по-добре да се вади. Все пак има риск от перфорация към синузите, и тогава става съвсем страшно. Аз сега чакам да ми се възстановява костта, другия месец съм на контролна снимка. Дано, ДАНО те отпускат болките  Praynig

Всички болни бързо да се оправят, а другите - да не се разболяват!  Naughty

# 666
Тинче, клуб, но къде? В центъра ли?
При нас има един стар - нов Simple Smile Смехурко се казва, хубав е, а и персонала колкото пъти минавам ми прави добро впечтление - отговарят на въпроси, ентусиазирани ми изглеждат. Наема е 80 лв за 2 часа и няма никакви ограничения колко ще са децата и какво ще поръчваш друго. Но ние май и се падаме на неудобно място, знам ли...
 На Тони купихме за втора зима апрески, малко по-различен модел са тази година и да ви кажа за 35 лв са си екстра, така мисля. Водят се Shu Kids, като си представя преди години в ЦУМ за какви цени говорехме на тази фирма...  КиК са им представители за БГ. Но ние купуваме от едно магазинче на Красна поляна, което май се води като аутлетче.

Има една реклама на Тео бебе, този Оги като го видя и направо.... Crazy  Heart Eyes Вие впечатлявате ли се от такива реклами? Като му видя крачетата, като на моите двамата са, като бяха малки бебоци, направо е въшебен този Оги  Grinning

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 10:41 от Чаено момиче

# 667
  • София
Аги, боже, съвсем не съобразих, че си Ангелина! Срааам Embarassed! Да си жива и здрава!

У нас сменят вертикалните щрангове и съм в траур - разбиват ми плочки! #Crazy

Клуб за коледното парти ли?

# 668
За ИД подарихме на Милена тази игра: http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.gp.br01.14.01.03/1207972  Голяма забава е! Вчера я играхме 7 или 8 пъти  Crazy Препоръчвам!  Peace

# 669
Танче, изглежда много весела играта. Peace
Вени, споко бе, аз се притесних, че повечето  тук ме подминават, викам си какво ли написах, че ме отритнаха така....
Май клуб за РД , ама за коледното верно, че е добре да помислим.

19-ти е съботен ден, може би е подходящ?
Има ли желаещи?

# 670
  • 2 етажа над тавана
Хайде и аз със закъснение да честитя на всичките ни именници - бъдете здрави, щастливи и много усмихнати!!! Hug  bouquet

Не ми остава време да пиша, ама изобщо - в работата - лудница, вкъщи -двойно по-голяма, взех да изперквам вече.

Маги вече е здравичка, от днес пак е на градина, стискам палци и се моля да не е пак само за седмица, ами да вземе най-накрая да изкара един пълен месец Tired Въвели са засилен контрол в градината по отношение на кашлящи и подсмърчащи деца, та се надявам да не прихване нещо пак.

2 седмици си стоя тя вкъщи и направо така я хваща лигата, че просто става по-зле и от малко ревящо бебе.

Аз също поизкарах нещо на крак, щото кой ти дава време да се разболявам - всички други може да се натръшкат, да лежат и да им прислугвам, за мен няма кой един чай да направи. Ама карай, детето да е здраво и да не ми тъпче по главата, другото дето се вика са бели кахъри.

Видях, че доста болнички има - бързо им пожелавам да преборват бацилите.

Раче,мила, съчувствам ти за зъбните несгоди, дано и ти скоро си отдъхнеш от тях.

За коледно парти нямам против, само не знам колко е уместно предвид грипната епидемия да е на 19 ноември.  И хайде наистина този път да е някъде по към центъра, че малко далеч ми идват иначе клубовете.  Praynig

В събота успях да купя коледния подарък на Маги- кухня,та дрънка http://katinatoys.com/catalog/popup_image.php?pID=68 , която умело замаскирахме на скришно място, та да не я открие детето.

Играта с морковите, която Татянка е показала, я виждах и тук, мисля в Хиполенд за около 25лв. Но не съм на 100 процента сигурна.

Много хаотично пиша, но и мисълта ми е такава.
Затова ви оставям, че пак да работя.

Лека, безвирусна седмица на всички Hug

# 671
  • София
Бабълка, как за ноември, за декември трябва да е! 19 декември е имала предвид Аги!
Танче, а каква е целта на играта?

# 672
  • 2 етажа над тавана
Вени, това  че съм помислила за ноември е показателно колко съм отвеяна тия дни ooooh!

# 673
  • София
Аги, аз пък първо за теб се сетих че си именчка в темата, но поздравих общо, че влезнах много късно. Peace

Коледното парти го очаквам с нетърпение. Предполагам, че се има предвид 19 декември. Ние не пътуваме наникъде и стига да сме здрави сме на линия. За клуб-нямам претенции къде ще е.

# 674
А за Нова година организирате ли нещо - със семейство, с приятели...!? Thinking

На такава вълна сме, но цените са... #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт