Добре дошъл, Борис! (Априлки 2006 дочакаха Морко)

• 28 067
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Привет!
Съжалявам много да прочета за толкова много болнички Sad.ПОЖЕЛАВАМ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ Heart Eyes
Аги и аз така с моята ЛЛ тук. Определено съм по адекватна в лечението на сина си от нея! Стигнах до там, сама/ спитанки от други инхалиращи/ да дозирам лекарството му за инхалации/ че направи сериозен пристъп мин.седмица/, че тя си нямаше понятие, а единствената пулмоложка в града беше болнични 3 седимци!!!А и отново беше готово да му изпише АБ, а аз го опривх за 24 часа САМО с инхалации.Това е 5 пореден АБ, изписан му от нея и недаван от мен.
Кате, браво мацка!  bouquetДобре че не сме колежки, че щях да стана досущ като тортичката ти Embarassed.Отивам да черпя идеи от блогчето ти. Hug
Честити ходещи краченца на Влади Heart Eyes.Да го водят все по верни пътища Peace.

# 646
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИ, ГОЛЕМИ И ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ ПРАЗНУВАЩИ!
В ЗДРАВЕ И ОБИЧ ДА НОСЯТ КРАСИВИТЕ СИ ИМЕНА!

Рени /именничка ли си!?/, честито ти проходило момченце!  bouquet

# 647

Честит Имен Ден, на Райчето! Да е здрава и усмихната!!! Да е щастливичка и прекрасното й име да носи късмет! Grinning

Раче, Честит Имен Ден! Hug Да си мътиш със спокойствие и да имате прекрасна мома на финала! Много хубави емоции ти желая, биг мама с биг сърце!!!! Hug Hug Hug

Честит празник на всички, които днес празнуват! На тези, които съм пропуснала сега им пожелавам двойно повече радости и късмет, от здраве да не се отървете!

# 648
Честит имен ден на всички празнуващи. Да са много здрави и щастливи.

И аз да почерпя за наш Пламен Simple Smile

# 649
Кате, и Пламен ли днес празнува?Честит Имен Ден тогава! Да е здрав, здрав, здрав! Hug Страшна кулинарка-сладкарка си! Peace

# 650
Честит имен ден на всички именници! Май и Милена е днес (Архангел Михаил?)  Thinking

Болните да се оправят много бързо  Hug

# 651
  • София
Честит празник на всички Райни и Миленка, ако имаме други празнуващи и ина тях!
ЧРД на Пламен, да е жив и здрав!

# 652
  • София
Охооо, много именници сме имали днес?!
Честит Имен Ден на Раичка и Пламен, на Миленка, на Рени - ако има и на Рачето, защото незнам защо имам имен ден!  Mr. Green Прекрасни малки и големи деца и приятелки - да сте много здрави и щастливи!  Hug

И ние сме в болните редици, на къде без нас  Mr. Green Засега, да чукам на дърво положението е под контрол - Станимир кашля от вчера, носа му е запушен и дясното оче - червено. Ходихме до дежурния кабинет в поликлиниката, бях се въоръжила с голямо търпение, защото очаквах да е голяма таръпана, оказа се, че въпреки многото чакащи хора мед. сестра, която приемаше болните въдворяваше железен ред. Имахме и късмет да попаднеме при добрата педиатърка (наша съседка, възрастна жена, но с голям опит), оказа се - зачервено гърло, чисти гърдички, изписани капки за очето и нослето, сиропче и тн. Имаме препоръката да не го пускам утре на ДГ и смятам да я спазя, за да имам възможност да му давам лекарствата и да не го доразболея. Утре ми предстои ходене за болничен, силно се надявам и тогава да проработи днешния ми късмет, а вечерта - сме на концерт!
Така, че, живот и здраве, често ще пиша тази седмица.

П.П. До коя страница ще пише в тази тема?

# 653
Честит Имен Ден на Рая, Пламен, Миленка, Рени, Раче и всички други празнуващи! С пожелания за здраве, здраве и пак здраве! Наздраве  Grinning!

Рени, честито прохождане на Влади!

# 654
  • София
Честит Имен Ден на малките и големите ни именници! Нека красивите ви имена ви носят много здраве, щастие и късмет!

Рени, честито ти проходило Влади! Heart Eyes

На всички болнички пожелавам бързо възстановяване!  Praynig Hug Praynig

Да ви се оплача: от май месец ме мъчи един зъб. Лекуваха го с месеци, но като го затворят само след седмица се налагаше да се свали пломбата. Преди 8 денонощия започна моя кошмар. Зъбът бе оставен отворен след последното сваляне на пломбата преди повече от 2 месеца. Изведнъж започнаха страшни болки в челюстта. Започнах с промивки на каналите, но болката не утихна. След 6 безсънни нощи се принудих да направя снимка, от която се видя, че костта ми е изтъняла доста и се налага да пия Рудожил в някой момент... Смених зъболекаря, защото вече се бе изчерпал откъм идеи какво да ме прави. Новият доктор констатира възпаление на каналите и се започна едно чистене на канали - изправи ми се косата... Лошото е, че лечението ще е дълго, а болките не утихват. Вече 8 нощи не съм спала, хубавото е, че през деня не ме боли толкова и успявам да поспя... Днес ми предписаха Аугментин, заради неспиращата болка, а гинеколожката ми разреши да вземам при силни болки и Аналгин. Парацетамолът хич не ми помага. Действието му започва 50 мин след като го изпия и действа не повече от час... Всяка вечер откачам от болки в челюстта и главата, а от снощи и в ухото.
Дано тази вечер след като ви се оплаках и след втория прием на Аугментина да поспя като бял човек. Praynig

Пак забравих какво друго щях да пиша...   smile3537

# 655
Добър вечер!
Честит празник на малките ни и големи именици : На Рая и Милена, на Пламен и Емо и Ема, на Рачето и Рени, може би и на Аги! Да сте здрави и  усмихнати!
Тинче, ами според мен трябва да се ориентираме вече за коледно парти! Да започваме с предложенията за клуб Peace
Татянка, мерси за съвета с мечото грозде, включих го и него!
Бубка, мерси:) Преведох го в сбит вариант.
Иначе Симона е здрава  Praynig , само че вчера пак се метна на площадката и този път пострада устата, тоест венеца над предните горни зъби. Вчера беше голямо страдание, защото си е лакома, а не можеше да хапне нищо. Но днес е добре и похапва манджички.
На болничките пожелания за бързо оздравяване!
Раче, милата! Дано бързо се оправиш!

# 656
  • София
Раче, ужасно и то точно сега, когато неможеш да пиеш много неща! Дано ти мине от антибиотика!

# 657
Честит имен ден на всички, които имат повод за празнуване на този празник   bouquet Бъдете много здрави и щастливи  Hug

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 10:16 от Nadeto

# 658
  • София
Раче, не е бил читав този зъболекар щом по рано не е направил снимка, за да види от къде идва проблема в зъба. Моя зъболечител ми прилага лазерна терапия като имам болки, ако искаш да ти дам координатите му, смея да кажа, че наистина е добър в професията си.

# 659
  • София
Да се включа по късни доби.
Благодаря за честитките, аз съм Райна и празнувам днес. Wink
Честито на колегите именяци и от мен! Hug

Утре ще изчета, че този проходилия се е научил да ме вижда докато заспива. Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт