Те в 21 ч рядко заспиват, а и Пепи от там насетне дълго чете,
но да са по леглата и да знам, че съм приключила с тях за деня - това ми е идеята.
. Колкото и да успокоявах всички около мен, изпаднах в паника направо. Две нощи не сме спали, и накрая, след като лекувахме два дена грип, се оказа гнойна ангина, та започнахме антибиотик, за първи път
и съм на края на силите си . А номера да ходела Ема с маска, че да пази Нора не ми беше много ясен как ще се получи. Та така, надявам се скоро да излезем от дупката.
.
.
.
Желая ви много бързо оъдравяване и на теб много сили

Слагам й дълги потници, ама нещо постоянно излизат.
Сутринта мъжът ми занесе урина и сега се обадих за резултатите, всичко е окей
Продължаваме АБто докато станат 10 дена прием и 2 дни по-късно пак ще нося урина за проверка. От понеделник е на ДГ - да, и аз си пращам детето на ДГ когато пие АБ. Тя си е здрава вече, не е заразна, защо да стои вкъщи?

Ако продължава да е толкова зле положението, довечера ще ходим до Вита, поне няма да чакаме, но ме притеснява, че там лекарите винаги се презастраховат с твърде много лекарства.
Пусни една снимка да му се радваме 
Много е наприятно, много! Препоръчам и мечо грозде 
Виж дали в аптеките нямат капки Otovowen - хомеопатични, за деца. Пият се, не се капят в ушите. Имам добър опит с тях
Ако сега го боли, дай му Нурофен.

Горкото второ дете...

Прегледа го, каза, че на слушалка не би казал, че има бронхит, но снимката го показва. Изписа му Азатрил. Та, да ви кажа, явно сополите и кашлицата не са били просто сополи и кашлица от секрет.Мого ми е гадно, защото за пореден път аз насоявам и правя оглед на детето, след което настоявам за изследвания, някои си плащам и...за съжаление майка ми се оказа права - потенето му по време на сън от 3 дни не е било незначително явление. Няма Т все така, то остава и това да ми спретне и да изкукам.
/
. Той по принцип си има и доста отпуска, просто ми стана много тъпо , че така е измислено и се замислих как се справят хората , които нямат на кого да разчитат. Спомних си , че като бях по майчинство с Ема и в болница за бъбреците две седмици пак си взе отпуск за да гледа Ема. Препоръчани теми