Декупаж - 31

• 64 293
  • 725
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря на всички ви за отзивчивоста, като го дооформя ще покажа резултата. Да ви кажа честно започнах да си го харесвам.
А да попитам някоя от вас има ли сватбени салфеткиза продажба или размяна?

# 256
Здравейте вълшебници   bouquet
Здравкова, африканската картина е чудесна.
Мери, кутията за хляба е трепач - много ми харесва.
Елинче, страхотно чайниче и кратунче.
Уиуи, колежките са ти дали много добри съвети. Действай  Peace
Момичета, всичко което показвате е прекрасно.
Три от започнатите ми шишета са готови и ги показвам. От тук до края http://rakovinkata.snimka.bg/hobby/dekupaj-2009.336166.14996371

# 257
  • гр.София
Уиуи, имам на Париж - в жълто - с айфеловата кула - ако искаш ще снимам - не е точно сватбена, но нали Париж е градът на любовта  Heart Eyes
 ellinna, bouquet за чайничето - много ми пареса, че на места прозира от естествения му син цвят отдолу - със зашкурване ли го получи този ефект.
Здравкова,  много хубава картина се е получила - африканките салфетки ли са?
Благодаря на Джастичка, че ми е изпратила на ЛС обяснения за полагане на салфетката за новаци, като мен  Hug
Копирам го - може да е полезно в началото и на други.
За новаци най-лесно е да я залепиш със сухо лепило добре, да направиш фона и направо да лакираш.
Друг вариянт е да я напръскаш с лак за коса,да я изгладиш след това и със разредено лепило(като прясно мляко) да напоиш добре(може да пръсваш вода и с пулверизатор) и когато видиш,че салфетката е мноооого мокра нежно да я поиздърпаш с пръсти или мека четка,да се опъне и изгладят бръчките.
После можеш да попиеш излишното лепило с парцалче леко потупвайки.
Като цяло мисля, че по-лесно се работи, когато и под салфетката има лепило, а не само отгоре - тогава ми се къса почти веднага.
Честита есен на всички! И много творческа да е  Heart Eyes
П.С. Rakovina , нещата са ти уникални

Последна редакция: ср, 23 сеп 2009, 09:15 от dilu

# 258
Здравейте хубавици! Вече ме е страх да отсъствам за 3 дни - като се върна ... леле един куп красоти натворили  #Crazy #Crazy #Crazy , а кака ви мръзне по язовирите  Ill
Раковинче всичко излязло от твоите ръчички е страхотно! Фаворит чинията с лалето! newsm81
Мери кашпата е станала трепач
Здравкова африканското пано е фантастично
Елинче и шампанското /коледното/ и чайника и кратунката ми аресват много  bouquet
тини7 и твоето чайниче е много готино  smile3501
То аз вече не знам какво да си мисля за новичките - уж неопитни, а подозрително бързо напредват smile3530. И така както си разглеждах нечий албум /не помня чий беше обаче/, гледам хоп от 2007 г. Що се криете бре таланти до сега?
Антомче - продължавай с напъните - дават страхотни резултати!   love001
Преди да замина се наложи много бързо да направя една кутия и едно шише за една приятелка, че трябваше да и ги дам преди празниците - много и харесаха, дано и на вас харесат, но се прибрах с една торба поръчки от останалата част от компанията и направо не знам кога ще намеря време и творческо вдъхновение! Показвам:
от тукhttp://picbg.net/pic1.php?u_id=22586ZFlWH&f_id=30992&i_id=351282до края

# 259
Цитат
Уиуи, имам на Париж - в жълто - с айфеловата кула - ако искаш ще снимам - не е точно сватбена, но нали Париж е градът на любовта 
Снимай, чакам Hug

# 260
хаиде мацки,4е кората е изсъхнала и не знам какво да я правя,но искам да яхна един кон на нея

# 261
Здравейте и от мен Честита ви есен! Дано ви вдъхновява да творите и радвате очичките ми Hug Hug Hug
ellinna,чайничето е много сладко, кАртунката също  bouquet
Бисквитке, много е хубаво, че кората е кедрова.Къдричка е спец по тия работи, дано се включи.Аз само мога да кажа от ''логичната'' ми мисъл newsm03, че би трябвало да се декупира от вътрешната - гладката страна...изшкури я преди това, основа - латекс и лепи...поне така мисля  newsm78
Раковинке, както винаги съм ей тъй  Shocked супер сиии Hug Hug Hug
Профиии, то и аз да се наредя да поръчвам Hug Hug Hug
Изброявам само от последната стр.,понеже ако трябва всички, то ще свърши темата Joy

От мен една коледна бутилка, за която искам съвет.Салфетката ми е много специална и исках да стане нещо хубаво.И идеята ми хареса, но май стана малко лъскавото в повече...Този златен гирлянд май ще го заменя с нещо като слама, а отдолу да сложа малко зеленко newsm78 Мисля си че така е доста кичозно, предвид темата newsm78
От тук до края
http://kris70.multiply.com/photos/album/4#photo=99

ПС:Миражчей, айде кажи къде и в колко да се виждаме smile3508 Аз само ще помоля да е след 13.30, че карам малката на училище...Ако искате пак в кафето на операта newsm78

# 262
Крис, и според мен гирляндът не е подходящ. Наистина по-добре е нещо като слама или канап. Grinning

# 263
Здравейте момичета и от мен,  леле леле колко красота лъха от всичко което сте показали.Прекрасни неща,аз съм в ремонт и нямам време за декупаж но от време на време поглеждам какво показвате и  ахвам ли ахвам ,приказни работи ,няма да Ви изброявам защото не искам да изпусна някой ,но сте прекрасни,и новите попълнения и вече утвърдените майсторки
Антомче ,хайде де ,ти си толкова талантлива и в декупжа и в писането ,вярвам е имаш талант и на организатор ,организирай една среща в Пловдив за всички които сме наоколо ,Варненки ни засрамват ,ще е много гот да се видим и споделим идеи и опит
За сега все още гледам и се радвам докато тече ремонта ,надявам се скоро да се включа и аз.Приятен и хубав ден за всички

# 264
Крис, и според мен гирляндът не е подходящ. Наистина по-добре е нещо като слама или канап. Grinning

Абсолютно, даже ще пусна преди и сега  Wink като я ремонтирам Hug Hug Hug

# 265
  • гр.София
Снимай, чакам Hug
[/quote]
Уиуи - ето я - но е без белия слой, че го похабих, като правих сватбения албум. Пиши ЛС, ако ти върши работа.

# 266
Момичета, здравейте. Какви красоти правите, нямам думи. Аз се включвам с една чинийка, надявам се да ви хареса. Grinning
http://mimesg.multiply.com/photos/album/34#photo=38
http://mimesg.multiply.com/photos/album/34#photo=39
Снимките ми не са добри, но не зная как да я снимам, че да се вижда добре. newsm78

# 267
  • пловдив

Антомче ,хайде де ,ти си толкова талантлива и в декупжа и в писането ,вярвам е имаш талант и на организатор ,организирай една среща в Пловдив за всички които сме наоколо ,Варненки ни засрамват ,ще е много гот да се видим и споделим идеи и опит
...

поради "производствена" необходимост утре имам среща с представители на Пазарджик,
та пловдивсата група /не че знам всички, понеже не си пишете градовете  Wink/ ако има желаещи да се пресъединят към 10,30 на кафесрещата да заповядат. Ще се проведе около Джумаята, но мястото за поркане още не е ясно, затова на ЛС ще предоставя телефон и който кацне в района да чурулика, че ятото ни не се знае към коя топла страна ще се насочи  mobilephone  Drunk
GenovevaG как си с прелитането до Пловдив  newsm78

това набързо, после ще ви хваля, че пак сте се оляли от красотии  lovekiss

# 268
благодаря ви, в петък ще се мъ4а с кедъра

# 269
Хубаво, грозно,приключих го. Толкова си мога Embarassed
http://lilijovcheva.snimka.bg/hobby/dekupaj.424051.15014544
и следващите

Общи условия

Активация на акаунт