Декупаж - 31

• 64 290
  • 725
  •   1
Отговори
# 315
хейййй, миражчеее обсъдихте ли предложението ми???
и аз искам такава среща бе хора!

# 316
Като гледах снимчиците от срещата, много ми се прииска и аз да съм там Sad. И аз искам уроци на живо  Whistling Много сте готини момичета. А за красотите на Надето, нямам думи.

# 317
В кой град беше тази среща ?

# 318
  • Бургас
Здравейте момичета  Hug
Да се рапиша набързо. Бравос на вас - пак сте сътворили "страхотиии"   Hug
Здравкова, шишенцето с колелото е прекрасно.
Наде, пак си блестяща - фаворит ми е пепелника с розите и този с рибките (нали зодията ми е рибешка  Sick)
ПиПеЛолита, ставаш майстор на бутилките, струва ми се  newsm78
delina74 , много и все хубави неща, браво
goguna , шишенцето ти е много нежно
Аз почнах като на комсомолско събрание  Embarassed да изброявам поименно, и разбира се все ще изтърва някой. Всички сте показали много хубави неща.
И аз да не съм с празни ръце  Sick сега ще ви покажя една табличка, пък като я напълня и други неща http://picasaweb.google.bg/Radost6603/LlVJVD#5386124846215660018. Бях си я взела от Миражчето още през май, и чак сега и се наканих.
И една кутийка http://picasaweb.google.bg/Radost6603/LlVJVD#5386126167842045010,  newsm78 не знам точно за какво, но дето ще я хвърлям, що пък да не я "понацапам" Mr. Green
Хубав ден на всички работни пчелички  bowuu
А на тези които почиват - приятни емоции   bouquet
П.С. Снимките от срещите са много хубави

# 319
Привет момичета. Живея  в малък град който вчера обиколих но никъде не можах да намеря необходимите бои и материали ако може да ми помогнете с някой сайт от където мога да си поръчам.

# 320
сиси кутията ти с лични собщения е пълна,опитах се да ти пратя нещо на лични но оооо

# 321
Благодаря за съветите изпратени на личните. Аз съм от Ловеч сега разбрах къде има такъв магазин Embarassed

# 322
Здравейте банда  Hug
Крис, Елица много хубави снимки сте направили. Гледах ги с голям интерес. Не се и съмнявам, че сте си прекарали чудесно.
Профилче забравих да ти кажа че бутилката с маската е превъзходна.
Делина чудесни неща си направила, но керемидките с гърненца, петленца и т. н. са ми фаворити  Peace
Пепилолита - много добре е станала втората ти бутилка
Наде - получил се е шебби -шика, как да не е. кажи парченцата точно от какъв плат са. Нещо като зебло ама какво е по - точно и от къде се купува.
Елинче керемидката е прелест. Много ми харесват такива неща.
Сладкишче, кората е чудесна, само дето по светлия кон нещо не ми се нрави. Много бледнее, все едно картинката е залепена наобратно. Поне на мен така ми изглежда иначе от другия край където е тъмния кон е идеално.  Peace
Тини, таблата много ми харесва. Браво!
Гогунке вазичката и шишето са много хубави.
Ето и последните ми направени неща. Две бутилки /едната либовна  Laughing/ и едно пано. Паното е върху гипсокартон / кнауф/, чудя се дали такъв тип неща не са много кичозни  newsm78
от тук до края http://rakovinkata.snimka.bg/hobby/dekupaj-2009.336166.15087976

# 323
то и на мен то4но светлия кон не ми харесва.имах намерение да направя огледален образ,но....
на салфетката е такъв като сянка ,но неопитните ми ръ4и4ки друго не можаха да сътворят та сега как да го пооправя ?идейки?

абе незнам как да го обясня КАТО МАНДЖА БЕЗ СОЛ

# 324
Здравейте прекрасни дружки  bouquet
Поздравления за Антом,Раковинка и Мери за срещата  bouquet
Но на групата от Варна-БРАВО Hug поздравявам ви и ви завиждам Mr. Green особено за уроците на живо....всичките сте толкова сладки и мили Heart Eyes
радвам се че винцето на лавандулова полянка ви е харесало Joy
Наде-всичко е прекрасно както винаги  bouquet но фаворит ми е пепелника с розите и дъската с котето Hug
Мумита-много интересно и хубаво е станало шишето  bouquet
Делина- #Crazy превъзходни неща си сътворила.Ама керемидите са прелестни  bouquet
Пипелолита-прекрасна бутилка Hug много,много ми харесва
Елина-много хубава керемидка  bouquet
Бишкотка-хубавка е кората
Гогуна-и двета шишета са прекрасни  bouquet
Тини-и таблата и кутийката са много хубави  bouquet
Раковина-шишетата са много стилни,а картината е прекрасна  bouquet
успешна нова седмица  bouquet и много Ви обичам Heart Eyes

# 325
Е да се плесна и аз някъде тука!
Чудя се кое да коментирам - одухотворените ви физиономии от филмовия материал от срещите или творбите?!?
Искрено ви завиждам за срещичките!!! От показаните произведения всичко ми харесва - не мога да разбера дали съм станала по-малко критична или пък вие сте задобрели много? Май е второто. Честно казано, ако трябва да ви хваля поименно, ще повторя с постовете преди мен, за това казвам само едно голямо браво - наистина всеки си има собствен стил и мисля, че ако някой ми покаже творба, вече мога да позная чия е!
Аз нещо тези дни съм  Sick зле, та едвам събрах сили да сътворя ей това:
http://picbg.net/pic.php?u=22586ZFlWH&i=353730
http://picbg.net/pic.php?u=22586ZFlWH&i=353729

# 326
Момичета, май ни е време за нова тема newsm78 Нека се изкажат по-вещите в занаята Grinning

# 327
За моя радост темите вече се заключват след 50-та страница, така че пишете спокойно Hug

# 328
# 329
  • пловдив
 Two Hearts не съм ви забравила, нито съм спряла да ви наглеждам, нито съм намалила любовта,
нито съм спряла да творя... просто са ми в повечко задачките, но не мога да се въздържа за кратичко изказване  Mr. Green Всичко ми харесва, а снимките от срещата ви са .... тук е мястото да си призная, че шЪ вЪ крада, тоест, ще си сваля някоя и друга снимка и ще си ви сложа в рамчица в кабинета да си ви гледам и когато ми се налага да се занимавам с отвратителен, скучен, сив счетоводен труд  Crossing Arms ще ви ползвам за "енерджи"  lovekiss
Продължавайте все така и твърдението,че България е едно голямо село, може пък някой ден да излезе вярно и да ни събере всички на мегдана    Hug

Общи условия

Активация на акаунт