Любима лична снимка! - 2 тема.

• 35 288
  • 441
  •   1
Отговори
# 330
О, върнахте се!  Simple Smile  Брей, че хубост...  не вярвам чак, на живо трябва да видя...

# 331
  • USA
Много са красиви снимките от Румъния, особено последната.

# 332
И още малко от езерото Комо

# 333
близо до село Лесидрен, Тетевенско

# 334
  • Стара Загора

От мен сградата на Парламента в Букурещ - да не се повтарям със JIv e Mr. Green

# 335
А, на мен ми харесва втората снимка на замъка Пелеш, напомня ми приказката за Красавицата и Звяра - много ми е магично...  Румънския парламент не ме кефи.  Ама, аз съм гледала и други снимки от тия румънски замъци и т.н. - не изглеждат така... Вие ги докарвате по- хубави.

# 336
  • Стара Загора
Вие ги докарвате по- хубави.
Еййй, това си беше голям комплимент. Мерси  Grinning
Всъщност на живо е още по-хубаво. Пелеш е върха на разкоша и разточителството, а замъка в Бран е като един лабиринт вътре.
Ето още снимки оттам и от цялата екскурзия

# 337
Брех, този Пелеш много ми харесва! А го бях отписала.....  За мен връх в разкоша и разточителството е Долмабахче и си мисля, че след него нищо няма да ме впечатли  Thinking  Пелеш е в съвсем друг стил..., ще трябва и там да ходя, ужас...

Обаче, за Хелоуин каква класическа дестинация само... направо в десятката  Mr. Green

# 338
Всъщност на живо е още по-хубаво. Пелеш е върха на разкоша и разточителството, а замъка в Бран е като един лабиринт вътре.
Ето още снимки оттам и от цялата екскурзия

Много драматични снимки,
Достави ми удоволствие да ги разгледам  Hug

# 339
  • София
Jiv e, прекрасни снимки! Ако от румънското министерство на туризма можеха да видят темичката сигурно щяха награда да ти дадат  hahaha. И аз включих Румъния към плановете си в най-близко бъдеще  Mr. Green. Омагьосващи са тези замъци!

# 340
  • Стара Загора
Ако от румънското министерство на туризма можеха да видят темичката сигурно щяха награда да ти дадат  hahaha.
Ако трябва да ме награждават с нещо, бих поискала да оправят една ужасно дълбока дупка по пътя Брашов-Букурещ, където си разбих предницата на колата Laughing
Иначе пътищата им са страхотни, и магистралите, и тези в градовете, ама тая дупка откъде изскочи... Embarassed

Пина, аз отдавна се каня за Турция. Никога не съм била там, но все отлагаме, защото пък мъжа ми е ходил няколко пъти.
Долмабахче наистина е страхотен и на Памуккале ми се ходи много.

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 11:16 от Jiv e

# 341
  • Стара Загора
Живе за Турция съм с двете ръце...пък за какво са ни мъже ...и без това само мрънкат Twisted Evil

П.П вярно хоризонта ми е крив на Парламента

# 342
Подкрепям, че мъже не ви трябват, но фотоапарати - да! Simple Smile Тука тема за Истанбул предълга, но отделно мога да помагам с каквото мога...
Аз, на Долмабахче бях гледала триизмерни снимки преди да ида. Още те ме ошашкаха и си мислих - е, това е то, видях го. Ама на живо е друга работа!
Долмабахче, както и Св. София, повече Св. София, са едни от местата, които не могат да бъдат снимани! Нищо не се вижда от снимка. Гледала съм на големи професионалисти, снимки на Нешънъл Джеографик - е, не! Така, че ви отправям предизвикателство - искам да видя сниките ви от там!  Grinning  И двете си го умеете....

# 343
  • Стара Загора
Можеш да дойдеш с нас ако искаш Mr. Green Мда...моят мъж твърди, че аз него забравям..но фотото не Twisted Evil
http://www.flickr.com/photos/34258413@N03/ - това са моите снимки от там. Има и още ама пусти мързел сега в това студено време Crazy
Отвътре замъка Пелеш наистина е страхотен. Заслужи си всяка лея Crazy Аз снимки от вътре нямам защото платихме за един фотоапарат и разбира се снима най-добрия Mr. Green

# 344
  • Стара Загора
Така, че ви отправям предизвикателство - искам да видя сниките ви от там!  Grinning  И двете си го умеете....
Хм... максималното ми ИСО е 25600. Наистина ме предизвикваш Laughing

Общи условия

Активация на акаунт