Японски чай "Инхуа" - 5 част

• 133 659
  • 483
  •   1
Отговори
# 210
  • Стара Загора
Здравейте! И аз се зарибих от темата и си купих капсулите - цялата кутийка от 36 капсули за 7лв. и нещо. Както четох в темата, трябва да се пие по една капсула сутрин 30 минути преди хранене. Но понеже аз никога не закусвам сутрин, започнах да ги пия вечер преди вечеря, тъй като вечер ми е на-обилното хранене. Дали е правилно така? Вече 3 дни ги пия, но не забелязвам никакъв ефект (разхлабващ).

# 211
Здравейте!Валя не знам ,защо при теб няма разхлабващ ефект.Аз пия чая вече 20 дни по 2 пакетчета и разхлабващият ефект е поразителен,но килограми все още не съм свалила може би,защото не спазвам диета.Успех!Ще пиша пак,ако има положителни резултати.

# 212
  • София
А някой знае ли колко дълго време е здравословно да се приемат чая и капсулите?

# 213
Пих чая миналото лято за 3 месеца /по 1 чай на ден/, въпреки обилното ядене отслабнах със 7 килограма, НО няма да ви разказвам за поразиите, които този чай ми нанесе на абсорбацията на витамини, на хормоните.....виенските лекари ми забраниха този чай и никога повече няма да си го купя.
така че, внимавайте и не прекалявайте.

# 214
  • София
Пих чая миналото лято за 3 месеца /по 1 чай на ден/, въпреки обилното ядене отслабнах със 7 килограма, НО няма да ви разказвам за поразиите, които този чай ми нанесе на абсорбацията на витамини, на хормоните.....виенските лекари ми забраниха този чай и никога повече няма да си го купя.
така че, внимавайте и не прекалявайте.
Разкажи моля те повече какви усложнения са били?

# 215
[Разкажи моля те повече какви усложнения са били?
В общи линии, организмът ми не абсорбира витамините от храните, които ям, пия допълнителни таблетки. Т.е. от чая се нарушава функцията на стомаха и червата...и др. За хормоните - на щитовидната жлеза и естрогена са с намалена функция. И това "благодарение" на инхуа-то. Няма да описвам и за косопада, и ....  /вярвам на австрийските лекари, все пак медицината тук е на светлинни години, а и лабораторните изследвания и пробите от чая  ooooh! / Такава химия повече няма да близна, за печалба и реклама хората са готови на всичко
така, че внимателно, ползвайте го само когато преядете и искате да облекчите червата си.  Peace

# 216
здравейте къде изчезнахте всички? Вече никои ли не пие чая? И аз искам да го почна но го няма никъде в аптеките:(SadSad

# 217
Чух че са спрели чайчето от продажба.  Sad
Някой знае ли дали е вярно и ако да, защо?

# 218
Просто няма внос...в края на месеца пак ще има.

# 219
шоколадче, благодаря ти за отговора. Добре, че не са го спрели от продажба.  Simple Smile

# 220
Купих последната опаковка в малката аптека срещу ВМА. Леле продрисках се бе хора... Shocked Иначе не задържам течности, нямам подут корем..

# 221
Който се интересува видях вчера чай Инхуа в Метро!

# 222
4аят вече го има в аптеките.аз от утре го почвам по 3 пакетчета на ден.ако има и други желаещи да започнем заедно нека да пишат. Simple Smile

# 223
  • Пловдив
Влизам,за да споделя моето мнение по въпроса за чая!След като го употребявах близо 4-5 месеца мога смело да кажа,че при мен нямаше никакъв ефект,освен ходенето до WC.Даже май напротив,пречеше ми да свалям.Спрях чая,защото се изчерпа в аптеките,т.е.бях принудена да го спра.И съм благодарна за това,защото започнах да свалям пак от теглото си.Аз даже в добавка пиех и капсулите Инхуа слим.Освен,че се охарчих сериозно,никакъв друг ефект не постигнах.Казвам всичко това с уговорката,че се отнася единствено и само за мен.Възможно е при други да има нужния ефект,но аз за себе си стигнах до ценния извод,че всичко е свързано с храненето.Благодаря на д-р Дюкан за перфектната диета,само и единствено с нея постигам и задържам желаното тегло. 
 Успех на всички в битката с килограмите! Peace

# 224
Момичета, на тези от вас, на които чайчето действа, на кой ден ви намали апетита? Аз нямам наднормено тегло, но искам да сваля макс. 5 кг. Прочетох тук историята на момичето, на което спрели да се абсорбират витамини и лекарства Sad Дано да не се получи и при мен така, че пия ОК по медицински показания и дано нещо да не се прецака. Иначе за приема на чайчето оставям интервал от 3-4 часа между тях. Дано да е добре.

Общи условия

Активация на акаунт