108 САЩ-Сини гащи съхнат на простора, розовите чакат в гардероба, давай Ники !

• 30 669
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
току-що видях новината- дъгър ще си имат бебе, пак  Crazy : http://shine.yahoo.com/channel/parenting/user-post-the-duggars-p … not-adopt-507802/

# 151

Crazy тези хора ме изумяват. Ние с по едно и две се сбръчкваме...

Тази жена е била бременна нон стоп за последните 19 години, стига бе.... Grinning гати

# 152
амии, ванхорн, сигурно не си казваш молитвата редовно  Laughing

# 153
  • USA
Честит Рожден Ден, Тандури!! Много здраве и творчески ентусиазъм!   bouquet

Мисиз Дъгър сигурно не знае какво е да не си бременна и я е страх да не и стане нещо. Представям си бебе #19 колко внимание ще получи от мама  Crazy.

# 154
  • usa
честит рожден ден, тандури! много здраве, любов и топлина ти желая! и най-хубава торта на рождения ти ден  Wink!

Представям си бебе #19 колко внимание ще получи от мама  Crazy.

също толкова, колкото са получили бебета с номера 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 и 18... но се чудя какво ще правят когато имената с j се изчерпят newsm78? дали ще спрат да раждат тогава?

добре завърнала се, Winx! как прекара по родните земи? а пожарът близо ли е до вас?

а аз току що получих писмо, с което ме информират, че са разбрали, че имам дъщеря на възраст между 7 и 19 и ме канят да я включа в предстоящия градски miss teen pageant. не бил необходим предишен опит, щели да ми я обучат за целта. много трябва да са го закъсали тези с конкурсите за красавици, за да започнат да изпращат писма по пощата и то точно на мен  Thinking... чак ми стана мъчно за тях  Cry...

# 155
Благодаря ви момичета!!! Трогнахте ме! Какво по-хубаво да си пожелае човек от много приятели на ден като днешния Simple Smile))

Аз по стечение на обстоятелствата днес се налагаше да "работя" и бях ужасно натоварена и буквално грохнал аот умора, но приятелите ми ме изненадаха толкова приятно!!! ПОлучих страхотна вечеря и сладоледена торта, тотална изненада, организирана от  най-близките ни. Аз не очаквах нищо, защото всички бяме впрегнати в мероприятието и много натоварени! Изкарахме си страхното....и като поитрезнея може и да кажа нещо по-смислено.  Laughing Не знам виното ли е или умората, но очите ми се затварят Simple Smile

# 156
  • У дома
Хайде и аз на опашката... Tandoori, мила, ЧРД и само хубави неща да ти се случват занапред!!!

На момчето на Пети и Клеър със закъснение ЧРД с най-добри пожелания Simple Smile

# 157
  • USA
Миз, мерси! Много добре прекарахме в България. 3 месеца минаха като миг. Пообиколихме насам-натам, Кристиан понаучи българския. Въобще, много съм доволна.
Пожарите бяха точно при нас. Две преки над нас ги евакурираха. Много съм щастлива, че всичко приключи вече. Беше голям кошмар. Възхитена съм от тукашните пожарникари.

# 158
Момичета още веднъж благодаря за пожеланията за мойто момче.  bouquet

# 159
Ани, аз като винаги вървя със закъснение.  Embarassed
Честит рожден ден!!! Бъди здрава и щастлива!!!

# 160
  • Boston, MA
На Тандури и Ричард - на патерица, най-добри пожелания!

# 161
Тандурчо...ЧРД от здраве да не се отървеш   bouquet

# 162
Аз наминавам да видя дали има новини от Ники и да дръпна темата нагоре!

Весел Лейбър Дей на всички!!! Ние бяхме на парти вчера и утре отиваме на друго.

# 163
Влизам и аз да погледна и май всички са на партита уикенда.Ние бяхме на бебешки РД в събота.Иначе цял уикенд развеждахме една от сестрите на мъж ми , че беше за 2 дни на гости след командировка.Ни беше забавно-малко разнообразие....
Днес почивка и мааалко домакински задължения...хахахах

# 164
  • Galaxy 13197853088
Здравейте,
правим среща на випуска и издирвам координати на две мои бивши съученички.
Нели Янкова , 74 набор от Стара Загора, има сестра Гергана която също вече е в САЩ, майка и е бивша учителка по математика. до колкото знам Нели е омъжена в САЩ.
Теодора Гунева Василева или Василева Гунева, набор 74 от Стара Загора. в САЩ отдавна.
ако имате някаква информация за някоя от двете моля изпратете ми я на ЛС или ако има някой друг сайт където мога да потърся.

благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт