108 САЩ-Сини гащи съхнат на простора, розовите чакат в гардероба, давай Ники !

• 31 008
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
Много ви благодаря момичета! Стискам зъби и гледам да мисля позитивно.

Кюбит дано и твоя татко премине през изпитанието без проблеми.

Стела видях снимките, супер сте.

# 376
Ванхорн....много гадно и особено като си далеч (((прегръдки))) стенд ли ще му слагат?!
----
Аз  да разведря темата и да кажа че чакаме още една принцеса и сме много щастливи  Mr. Green(на това се надявахме),днес я гледаха на левел 2 ултрасаунд и всичко е повече от перфектно! Днес прозрях също че ще мога да си се разхождам гола из къщи и няма нужда да си нарушавам навиците с 2 девойки! Laughing

# 377
честита ти мома,виктория!

# 378
Ванхорн и Кюбит положителни мисли и от мен, всичко ще бъде наред  Hug
Вики супер новина, това е най-добрата комбинация, щастливка си ти  Grinning

Да ви се похваля, че ще си имаме Бг училище и съм много щастлива  Grinning . Дано да потръгне инициативата!

# 379
  • Чикаго / София
Ванхорн. Кюбит,  силно стиснати палци имате и от мен!

Вики, супер новина! Елла ще си има дружка за игрите.

Ето няколко клипчета от концерта.. Не са с много добро качество, ама моята сапунерка толкова може!

http://www.youtube.com/watch?v=HNA3MXM1DiU
http://www.youtube.com/watch?v=j5Vu7rHkyS4
http://www.youtube.com/watch?v=_3zyqdvfT8k
http://www.youtube.com/watch?v=DoPWCfM9LhE
http://www.youtube.com/watch?v=1MfFy2ORSqY

На последното клипче, всички извадиха мобилните си телефоно, за да светят с тях. Ми така де, запалките са остаряла работа!

# 380
вики, включваме те в отбора на дабъл женските майки официално тогава  Grinning. чудесна новина! ах, колко е хубаво да се пазари за момичета.... Laughing!

благодаря на всички за милите думи за наш'та "олимпийска надежда"  Laughing.

клер, какво училище ще бъде? официално българско? да не си решила да преподаваш?!

марлела, отговарям ти тук, как иначе ще пълним 50 стр.  Grinning имаме позната, която е треньор по батут (трамполин), та тя ни убеди, че малката има заложби за гимнастика и ни препоръча да я запишем на тренировки, за да разтяга сухожилията докато е малка (това са мои думи, цитирам по памет). тренировките са веднъж седмично (45 мин.) в местен гимнастически клуб,  групата е от 4 деца от 3 до 5 години. на дара и хареса много в залата, та да видим как ще потръгне.., ако имаш още въпроси с удоволствие ще ти отговоря. Simple Smile

кюбс, виртуална подкрепа и от мен  Hug

# 381
Мерси за куража, момичета.   bouquet
В такива моменти ми е мъчно, че съм далече.  Tired

Да ви се похваля, че ще си имаме Бг училище и съм много щастлива  Grinning . Дано да потръгне инициативата!

Клер, браво!  Hug Супер сте! Много ви се радвам.  Heart Eyes

Вики, честита мома.  Grinning

Утре пак съм на зъболекар. Стискайте ми палци.  Confused

# 382
Кюбит стискам палци и при твоя татко всичко да мине добре... Hug
Клер какъв тип ще ви е училището?И тук гледах в сайта на бг обществото в Atlanta, че има,но нямам представа на какво ниво е... newsm78
Вики ей, че хубава новина- и аз си мечтая за две момичета.Ние сме две със сестра ми и е супер.Никога не бих го заменила за нищо-само дето сега много ми липсва... Sad

# 383
Стела, доколкото разбирам ще си е официално училището, одобрено е от МОН  Thinking доколкото разбрах  Party . Няма да преподавам, не съм квалифицирана по никакъв начин за подобна дейност, но просто се радвам, че ще има такава възможност. Честно казано бях наумила, че ако по времето, когато имам деца в такава възраст, няма Бг училище да се заема аз, но ето, че бързо-бързо се реши проблема  Grinning .

Мерси Кюбит, има планове и за Бг читалище и библиотека, дано и това стане  Peace . Стискам палци за зъбара  Peace
Мики, училището ще е за деца от 6 до 11 години ( 1-4 клас), ще се работи по програмата на МОН по Български език и литература, ще има поне 4 часа седмично всеки с продължителност 45 минути. Мисля, че като за начало е супер  Grinning

# 384
Ванхорн, Кюбит стискам палци за татковците ви Hug

Вики, страхотна новина!!! Ех, още една принцеса за снимки, представям си какви ще ги твориш тогава. Heart Eyes

Онзи ден видях у4ебници по български за 4ужденци в един от магазините с книги втора употреба. Клер, супер идея е бг у4илището!

Мерси за снимките на Провокаторката(голям талант си, скъпа, а модела има вид на философ Heart Eyes) и на Ирка от концерта.

# 385
Вики Бравоооо Вики. Да ви е честита принцеската! И моя мъж бленееше за мома, но това е момък. Да е жив и здрав.
============
За татко е късно да се слага стент, тъй като едната артерия е 100% запушена, а другата 65%. Без симптоми. Все още се чудят как не е направил инсулт. Ооох още един час и започва... Господ да е с него!
============
стела какви са тези екстри- 4-ри деца в клас. Дъщеря ми ходи тук http://www.gymcats.com/gymnastics.html и са по 7-8 поне. Два пъти в седмицата. Обичам да ги гледам. Има балкони и дори ги чуваш. Много са ми сладки и момченца и момиченца. Доста руски треньори има. cirque du soleil са в същата сграда и честичко наминават да си изберат някой, ако им трябва.

# 386
Мерси на всички  за хубавите думи bouquet Сега започва играта с имената.   Grinning

Мики ...племенника ми ходи в БГ у-щето ,доволни са .Ако те интересува отиди в бгатланта .ком там има инфо .

бенс
...каква мислиш ми беше 1вата мисъл в главата като видях 2те чертички  Embarassed,новородено +снимки....мед ми капна направо  Laughing сега само си мечтая поне тази девойка да лепне сините очи на баща си и повече няма да искам Heart Eyes...това за снимките де...за разнообразие хахаха

ванхорн... каквото и да беше щях да се радвам както сега ,тя Елла така хубаво го каза на доктора днес той като я пита "какво искаш братче или сестриче?"  ,отговора и  " не искам братче или сестриче ,искам бебе"  Laughing .Така се чувствахме и ние като решихме да имаме 2ро,все ми е тая какво ще е ,бебе да е само... Wink Твоят младеж си е баш на място ,нали си имате мома вече.
Стискам палци за татко ти  Praynig

# 387
Сега започва играта с имената.   Grinning

Давай да помагаме  newsm53

Ванхорн, следващия път девойка  newsm03

# 388
Clairette аз съм дан. Сега е твой ред не се мотай.

Вики
и на мен ми е все тая. Живо и здраво да е.

# 389
Благодаря ви за отговорите, момичета. А гъбичните инфекции могат ли да се лекуват по време на бременност? И в аптеките тук може ли да се вземе медикамент без рецепта, или трябва да се ходи на доктор първо?

Общи условия

Активация на акаунт