108 САЩ-Сини гащи съхнат на простора, розовите чакат в гардероба, давай Ники !

• 30 180
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • САЩ
Клерет за медения месец вие най добре си знаете на какво място би ви било най добре и най интересно. Хората са различни и се кефят на различни неща. Например имах колежка която беше ходила на меден месец на  къмпинг в Колорадо и беше супер доволна от това. За мен обаче това е ужасно. Аз предпочитам ол инклузив в Мексико или на друго топло място и плаж. Роуд трип също ме блазни, но си знам че след 4-5 часа в кола и ще ме хване съклета и ще съжалявам. Та затова решението е ваше. Света е голям, места за гледане бол. Жалко че не могат да се обиколят наведнъж  Simple Smile

п.с. ей на някоя от тия обиколки съм хвърлила око ама пусто много скъпи ми идват още http://www.vacationsbyrail.com/index.html

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 23:20 от Hitrusha

# 646
  • USA
Клерет, честито и от мен! Много смешно това с фотокнигите  Laughing. Смаяла си ги отвсякъде. За медения месец, аз бих избрала нещо островно. Не харесвам почивка ол инклузив в Мексико, нито круизове.

Честит рожден ден на Дида на Рая! Да е здраво и усмихнато дете.   bouquet

Ати, за религията обикновено се разсейвам, ако са по-агресивни направо ги отрязвам. Казвам им, че си имам моя си no, thank you.

# 647
за сега се колебаем м/у ол-инклузив в Мексико и Роуд трип в ЮС. Искам нещо незабравимо, затова си мисля, че Мексико е твърде достижимо и всяка година можем да ходим, трябва ми нещо по-специално. Hug

Сама си го написала. Ол-инкл. е достижимо и еднообразно. Аз залагам на роуд-трип.  Peace А като те познавам, предполагам, че ще ти хареса.

Ще те цитирам 2 пъти, че не искам в никакъв случай да смесвам двете неща.  Tired

Брей, брей Ирина Бокова станала предстедател на ЮНЕСКО  Party , първата жена на поста, при това наше момиче!

По повод на тая новина мога да кажа само едно - не ни провървя, избраха Ирина.  ooooh!
Толкова съм ядосана, че чак не ми се говори на тая тема.
Клер, много си млада, не помниш. Моля не се обиждай!  Simple Smile Просто аз съм силно фиксирана за бекграунда на особата и не разглеждам това като успех.
Спирам по темата.   Crazy

# 648
Winx, то и аз така давам по принцип, но този път ме бяха сгащили, така да се каже и нямаше накъде да мърдам. Та мойто решение беше аз да я просветя жената по отношение на ортодоксалната религия, празници, вярвания и така нататък. И така 20мин. После мъжът ми вика защо направо не я отряза, ама аз не знам как като е така лице в лице, а не исках да се конфронтирам.

Синът ми яде нар и умира от кеф, а аз даже не предполагах, че ще му хареса, още по-малко имах намерение да си го споделяме.  Има ли някаква опасност от алергия?

# 649

Как реагирате, ако някой на обществено място се опита да ви говори за религия, в смисъл да preach-ва? Онзи ден ми се случи една случка и още се чудя дали имаше и по-елегантен начин да се измъкна от ситуацията.

аз бих казала, че си имам религия и не се интересувам от други, ако някой те спре на улицата, ако е мама в парка аз бих си замълчала на нейните коментари и показала, че не искам да говоря по темата. много тъпо някой да ти прийчва при условие, че не те интересува.

Клер, ЮС ваканция  е хубава идея, но си набележи определен район, за да не прекарате цялото време само в път. Идеен маршрут- Далас-Ню Мексико-Аризона(Тусон)- Сан Диего- ЛА- Лас Вегас- Зайън Парк(може и до Моаб)- Гранд канион/Флагстаф-Санта Фе - Далас-микс от природни забележителности и забава. Другмаршрут бих започнала от Монтреал- Мейн(или Вермонт)- Бостън- Ню Йорк- ДС- и така до плаж във Флорида...зависи с колко време разполагате и какво ти харесва...айде размечтах се.

# 650

Не си сама, сестро.  Mr. Green Мойта фантазия какви планове и трипове обрисува за последните 10 мин... Даже за Ирина Бокова забравих на момента.  Joy

Аз казах един път, че не съм религиозна и разбрах, че съм направила голяма грешка. Наложи се да бъда груба, за да спрат да ме занимават. От тогава се хиля мазно и на второто изречение започвам с контраатака (ортодоксално) и до там се приключва. Честно казано, случвало се е 2-3 пъти само.

# 651
Клер аз бих си избрала нещо островно.Мъжът ми си мечтае за Бора Бора ама май ще си остане само с мечтите...другите 2 дестинации, които ми се виждат апетитни са : седмица в Paris-хем романтично, хем ще има време за разглеждане на всичко...или пътуване в Италия-няколко града с кола...малки романтични хотелчета, много снимки и като цяло блажено спокойствие с много туристически забележителности....но както е казала Хитруша то си е до човек.
Ние като се женихме само подписахме, но и сватба ще има в Бг...само, че не се знае кога, че организацията ще е голяма с пътуващи роднини от тук и Бразилия.А пък меден месец чак след това....за сега мечти, мечти... Whistling

# 652
Claire, congrats!!!

Za nara - spored sveki, semkite mu mogat da prichiniat apendicit. Sveki i lekar i az i viarvam, u nas pliuem semkite.

# 653
Клер, това ли са единствените опции - роуд трип или Мексико?
Ако са само двете бих избрала Мексико, но не ол инклузив и определено на Карибското крайбрежие. Вземете кола (сравнително евтино е) и обикаляйте сами района на полуостров Юкатан, за да попиете повече от страната.

Други интересни дестинации, които мога да предложа са Коста Рика, Аляска (тинк впряг от хъскис, северно сияние и други подобни красоти), Бразилия (тук имат сравнително евтини трипс до там - www.gate1travel.com), както и карибските острови - макар че като тип почивка е същото като Мексико.  

# 654

Za nara - spored sveki, semkite mu mogat da prichiniat apendicit. Sveki i lekar i az i viarvam, u nas pliuem semkite.

Уф, а той семките ги гълта, няма начин да го накарам да ги плюе. Май ще си ги ям тайно.

Аз съм за Коста Рика.  Grinning

# 655
Клеър...честито ,помня го и аз този ден....свободааааа  Simple Smile
Приятно избиране на трип ,където и да е щом сте заедно ще е хубаво  Heart Eyes

Оххх Коста Рика отдавна сме заплюли!

Мики...ти в Бразилия ходила ли си?Аз само на летището в Сао Паоло съм киснала! Много го обичам португалския език  ,отдавна искам да го науча-мъж ми е с португалско потекло,то  и името ни е португалско.
Лелеее при вас какви езици ще се омешат живот и здраве като си имате бебче. Crazy

# 656
Вики, ходила съм в Бразилия.Свекърва ми е бразилка,а свекър ми,лека му пръст, е бил американец.Та мъжът ми е 50/50.Три от сестрите му живеят в Бразилия. Две в Сан Пауло и една в Реcифе-това е в северната част на страната.Бяхме за нова година 2007.
Мога да кажа само, че е страхотно.Лично на мен много ми хареса.За съжаление не можахме да отидем до Рио,но винаги има следващ път.Ходихме и в един resort до Реcифе-Porto de Galinhas.Страхотно!!!
Ние бяхме края на декември, което значи, че там беше лято-слънце,плаж,абе какво повече да иска човек,като точно по това време в Бг беше "-14-15C"
Едно от нещата, които най-ми хареса беше, че хората вече започваха да се готвят за карнавала и вечер има репетиции по улиците на града.Не са с костюми, но пак може да усети човек атмосферата.
Имам снимки ако искаш-бих ги пуснала тук, но са във fаcеbоок и като пробвам да сложа link не ги показва... newsm78
Иначе португалския май не е толкова труден-аз вече разбирам доста, защото в къщи се говори основно на португалски,а с мен на английски.Но като забравят и си ми говорят на португалски.А и като незнае нещо на англ. сестра му на мъжа ми минава на португалски-абе разбираме се в края на краищата... Laughing

# 657
Мики снимките няма да се видят мисля докато не отключиш албума  - отиваш в албума в който се показват всички снимки,след това гледаш отгоре където пише edit photos клик -после  edit info клик -и ги правиш да се виждат от everyone.

Супер звучи,ще ми е интересно много да отида ,но съм и чувала ужасни предупреждения и ми се струва че да ходиш е ОК в твоя случай защото мъжа ти познава околностите и е местен.Или бих отишла с групова екскурзия!
Знам колко е гот да си на топло когато в БГ е студено,аз така ходих преди години зимата за 2 месеца в Аржентина и беше върха,после се връщаш със супер тен и зареден със слънце!  Simple Smile

# 658
Мики, във ФБ няма нужда да си отключваш албума, като скролнеш най-долу има линк - Share this album with anyone by sending them this public link: http://www.facebook.com/album.php... пускаш го този линк на който си искаш.

Вики, добре се справя момчето (на мама Crazy), пуска по някоя друга дума, произношението много го докарва, не плаче. Абе супер е, градината ни харесва, засега сме доволни. Мерси за питането Simple Smile

Мерси и за съветите, засега казаха, че не е ЮТИ и не е ясно, какво е, ще видим по-нататък. Пие си боровинков сок, чай от шипки и разни други неща и това е.

Клер, честито ти! Слушай Лени за пътешествията, тя е професионалистка Simple Smile.

# 659
Благодаря на всички за идеите  Hug
Лени, не се ограничаваме до Мексико и Роуд трип, просто за сега само това сме обсъдили. РИО е голямата ми мечта  Heart Eyes , много искам да отида там, трябва да проверя за какви цифри става въпрос  Rolling Eyes . Чили е още един вариант, който обмислям, но и там не знам с цените как стои въпросът-утре ще проверявам всичко. Аляска звучи интересно, но не и през зимата, аз не държа на студ, искам слънце, море и природа....тук в тази безкрайна равнина изкукваме вече без природа, много сме зажаднели  Wink . Ямайка, Доменикана...все привлекателно ми звучат. Мисля да се ограничим тук до региона, чак до Европа не мисля да отскачаме сега. При някое прибиране до Бг имам амбициозни планове и за Европа-та, но по нататък.

Мики, разказвай са Бразилия и давай снимки, много ми е интересно!

Общи условия

Активация на акаунт