108 САЩ-Сини гащи съхнат на простора, розовите чакат в гардероба, давай Ники !

• 30 161
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
  • САЩ
Ванхорн аз също бях и все още съм в малка фирма. Има няма 15-16 човека. Когато разбрах и уведомих шефа че съм бременна ме питаха само колко майчинство ще ползвам и мисля ли да работя до термина или ще изляза по рано. Та още тогава им казах че ако всичко е наред ще работя до последно (така и стана) и ще ползвам полагаемите по закон 12 седмици. Нямаха нищо против. Мястото и позицията ми се пазеха и се върнах дето се вика пак на същото бюро, че дори някои файлове които си бях оставила преди майчинството си ме чакаха пак там. Може би при мен нямаха проблем и не наеха допълнителен човек понеже майчинството ми беше зимата, а тогава е слабия сезон при нас.
Това което пишеш за колежката ти е много гадно и наистина притеснително. Представям си какво ти е точно сега последните седмици преди раждането, че и нея да я мислиш. Вземи най добре говори с шефа си и разбери той какво мисли и смята да прави. Дано това ти даде малко успокоение, пък после каквото стане. Дано нещата се развият в твоя полза! Praynig

# 676
Agent, разгледай тук: http://www.mountainroseherbs.com/
поръчвала съм само чайове.

Ванхорн, това е тема за разговор с шефа ти, не със заместничката.
При мен 6 седмици пълен офф, парт тайм до края на годината.

# 677
Благодаря ви момичета. Говорих с него поне 3 пъти.
Увери ме, че няма никакъв проблем. Може би аз съм по- чувствителна и ги мисля едни... Ще мисля положително  Grinning

# 678
Ванхорн, права си нямат задължение нито отпуск да ти дават, нито да ти пазят позицията щом е малка компанията (сякаш, кой знае, какво ще стане, ако не е на работа някой за 3 мижави месеца Rolling Eyes), но щом си говорила с шефа си, не се притеснявай. Съвсем е възможно от хормоните да си малко по-параноична Simple Smile. Важното е да имаш договорка, кога точно ще се върнеш. Аз бих или писала мейл с желание за потвърждение от шефа (I plan to.... Please let me know you agree with this plan), или той да го напише черно на бяло, като очаквания от теб и договорка между вас. Това определено ще те успокои.

# 679
Да, да, снимките на Мики са много хубави!   Simple Smile

Clairette, аз лично бих си избрала роуд трип, но определено ти знаеш най-добре какво ти се иска.

vanhorne, аз не мога да помогна с инфо, но се надявам да се окажат напразни притесненията ти!

Някой поръчвал ли си е снимки в snapfish? Цената е добра, но шипинга я прави същата като в Уолгринс например, от които по начало съм доволна. Струва ли си шипинга, ако качеството е супер?

# 680
Биз  Hug определено съм параноична и си признавам  Embarassed, но за имейл/писмено потвърждение не се бях сетила. Ще го направя на всяка цена. Ценен съвет, от сърце благодаря.

# 681
Марлела, ако не са ти спешни снимките, следи "спам"-мейлите от shapfish. Често имат промоции (снимките са на 1/2 или по-малко цена и/или безплатни доставки и прочие). Качеството е добро. Не знам какво е в уолгрийнс, за това не мога да ги сравня.

# 682
Марлела пропуснала съм въпроса ти за снимките. Препоръчвам ти да се регистрираш в http://www.artscow.com за нови потребители дават безплатни снимки ( мисля около 1000 ако не и повече), като можеш да взимаш определен брой весеки месец, заплащаш само шипинга. Качеството казват, било много добро, специално за снимките  Peace, иначе те предлагат и много други неща. Аз съм поръчвала 2 пъти снимки, но ги поръчвам за подарък и пристигат директно на друг адрес, затова не съм виждала какво представляват, но ги хвалят  Peace

# 683
Аз като "прост щракач на автоматичен режим" харесвам снимките, които съм вадила в Уолгрийнс, като цяло нямам големи претенции, защото и снимките ми не са никак професионални, но съм вадила и на други места с несравнимо лошо качество.
Кюбит, то щото все не е спешно, та се са натрупали от преди три и повече години.  Mr. Green Мерси за предложението!
Clairette, сайта звучи много добре, досега се рових в него, мерси за идеята! Simple Smile

# 684
Някой чел ли е това ? Блажка?
 Ще загледам Cougar Town след малко, да видим дали го бива...

# 685
Марлела току що гледах и аз сайтовете за снимки.И аз като теб съм поръчвала от Walgreens и после само ходя и си ги взимам.Няма смисъл от доставка тъй като ми е на 2 минути от нас.Гледах и сайта,които Клер е дала и разликата в цените е огромна,дори след доставка.Ти реши ли да пробваш да поръчаш от там?Сподели отзиви ако се решиш.

# 686
Тина ...много постен ми се видя Кугър Таун,не ме кефи , за сметка на това Иистууд ми стана много интересен.
Утре кой ще гледа "Фастфоруард" ?

Преди време вадих снимки от 2 различни Уолгрийнс защото имаха промоция,това през снапфиш .От единя снимките ми бяха в гаден зелен оттенък,много лоши ,другият ми извади много добри снимки....с 2 думи много си зависи. Peace

# 687
Момичета имам един въпрос-поръчвали ли сте си книги от buybgbook.com?Днес поръчвах книги до моя адрес с карта на приятелка.Картата е виза от бг банка.И май транзакцията минава през paypal.Никога не съм го ползвала и нямам идея как става.Мислите ли,че ако сайта ползва paypal то get paid, мойта приятелка също ще трябва да плати такса? newsm78

# 688
Момичета, имам един въпрос, може ли някой да ми каже в какъв магазин да търся кутии за подаръци? Трябват ми плътни кутии ( може и да не са цветни отгоре даже е желателно) от типа papier-mache, които са като от дебел картон. Гледах в Майкълс, но от този вид имат само малки, колкото дланта ми или огромни, които са като за шапки.  Rolling Eyes Имат други кутии, от тези дето се разгъват, но те са меки, а на мен ми трябва кутия с капак.  newsm78
В Парти Сити гледах...и там нямат такива. Някой има ли други идеи?  newsm78

# 689
  • САЩ
Тандури аз бих погледнала в Хоби Лоби и Бен Франклин (ако ги има при вас), а също и в цветарските магазини.

Общи условия

Активация на акаунт