108 САЩ-Сини гащи съхнат на простора, розовите чакат в гардероба, давай Ники !

• 30 260
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
Честит рожден ден на Бубка, с пожелания за много усмивки и хубави емоции цяла година... Hug
Кубит, Зора искрено ви завиждам за ранното ставане.Аз и да искам не мога,голяма мъка ми е... ooooh!
И затова да се оплача-днес ходих до DDS за кормуването.Станах в 7:30 , а се оказа, че днес било само със записвания и не може walk-ins.Идеше ми да ги убия. #2gunfireА в петък двама от служителите им ми казаха, че няма проблем, които и ден да е от вторник до събота.Много кофти,само се разкарвах.Добре, че ми е близо поне, но пък се разфучах де... #Cussing out

# 76
Бубка, честит рожден ден. Бъди здрава   bouquet
Изчистих Ванхорн Simple Smile

# 77
Мъжът ми също беше загрижен колко пари ли са похарчени за туй германско изследване, но не пожела да намали месото. Почва да ми писва ей, салам, та салам.

# 78
Аз може би не съм схванала, но моето разбиране беше, че въпросното изследване не е самоцелно, а просто периферни резултати от по-голям проект, в който се събират данни за връзката между хранене и рак. Натрупали са един тон данни за големия проект и сега съответно си ги използват за любопитни упражнения по статистика. Не знам как е в медицината, но в моята дисциплина такъв тип изследвания са си без пари (евентуално двумесечна стипендия за студента, който ще пусне статистическите тестове, а ако го включат като съавтор, няма и да му платят - що са му пари, като има слава).

# 79
Аз пък в 4 ставам без проблем(рано пиле  bowuu)... Я, кажете, намират ли се между вас късметлийки, дето спят по 8 часа на нощ, че аз каквото и да правя 5-6 часа в денонощието успявам да си докарам... май Тандури беше на същия режим... не е лесно да се носи тежко...  Whistling...

# 80
облак, аз обичам да спя и до скоро си спях по 8, че и 10 часа и повече. Но идва зима и се надявам да си отспивам повече (по-дълго е тъмно). Сега ми се е паднало. Предполагам, че е моментно ранното ми събуждане. Силно се надявам да е така.

# 81
Ох момичета, до сега четох една тема от вчера от Майки и не можах да спра да се смея.... Joyжалко, че вече е заключена, че можеше да стане още по-забавно,но....по същество:
Извода от темата беше, че следващия път като си затръгвате за Бг без проблем може да си отидете с автобус...че даже и бременните ни мами също...е, те такава щуротия не бях чувала, ама шарен свят... Joy

# 82
Аз пък в 4 ставам без проблем(рано пиле  bowuu)... Я, кажете, намират ли се между вас късметлийки, дето спят по 8 часа на нощ, че аз каквото и да правя 5-6 часа в денонощието успявам да си докарам... май Тандури беше на същия режим... не е лесно да се носи тежко...  Whistling...

Едва ми стигат 8 часа, мога и 10-12 часа да откарвам, та и повече  ooooh! .

# 83
За мен 8 часа са идеалните ,успявам да си ги взема слава богу -иначе и аз обичам повечко да спя но гледам да не преспивам че става страшно .И аз съм от нощните птици,мразя да ставам рано...не съм продуктивна просто. Най-хубавите ми чистения във къщи например се случват към 10-12 вечер...пък и имам и желание.... Simple Smile

мики...от САЩ до БГ с автобус ли ?!  ще падна  Laughing

ЧРД на Бубка...мноооого здраве!  bouquet

# 84
Ако стана по- късно от 7ам съм сякаш влак ме е газил. От дете съм ранобудна.

мики какви са тези автобуси, к'ви 10лв.  Grinning

# 85
За това стъди и по НПР говореха преди няколко седмици. Да, common sense, но има и генни фактори тука.  

8 часа спане ако съм лъки.  Много късно лягам.  Полезно било около 8 часа. Ако човек спи по-малко, сърдечните проблеми се увеличавали. Ако пък много повече от това се спи--имало други проблеми.  

# 86
Дами, привет от Лондон Hug

Ей, скъсвате се да пишите кога аз  не мога Crossing Arms Simple Smile

Лени, хубаво си го казала в предната тема, аз нямам дар слово.

Хаха, ако пишките на мом4етата падат щот не им се давало нещо, ЕйДж отдавна да е без.

Бубс, 4РД! Много любов и щастие!  bouquet

Тина, май скоро си на концерт, много здраве на  Боно и да не ни забрави през Октомври.

Обсъждате спането, да та ви каже кака ви Бенсън, какви ги свърши снощи- легнахме си рано към 8(джетлаг) и събуждам се по -едно време, поглеждам на мъжа ми 4асовника показва 5 и си мисля, как вси4ки ще сме бодри през деня и ще успеем да видим планираното за деня. Лежах за още 2 4аса и станах да се оправя в банята, даже грим си сложих. Идва мъжа ми и ми казва, 4е е 1 ам в Лондон Crazy Детето оба4е и то се събуди та от 1 до 3ам е ти4ал в лобито на хотела, а майка му нагласена го забавлява, в резултат спахме до обяд и сме супер назад с плана за забележителностите Tired

4етох бъроз и по диагонал, извинявам се, ако съм пропуснала нещо важно или някой Peace

# 87
Обсъждате спането, да та ви каже кака ви Бенсън, какви ги свърши снощи- легнахме си рано към 8(джетлаг) и събуждам се по -едно време, поглеждам на мъжа ми 4асовника показва 5 и си мисля, как вси4ки ще сме бодри през деня и ще успеем да видим планираното за деня. Лежах за още 2 4аса и станах да се оправя в банята, даже грим си сложих. Идва мъжа ми и ми казва, 4е е 1 ам в Лондон Crazy Детето оба4е и то се събуди та от 1 до 3ам е ти4ал в лобито на хотела, а майка му нагласена го забавлява, в резултат спахме до обяд и сме супер назад с плана за забележителностите Tired

Разсмя ме  Laughing

Да изкарате неповторимо и да наваксате изпуснатото. Как е времето?

# 88
Аз пък ако не спя поне 8 часа съм като газена от влак...откарвам си по 10-12 без проблем.Не съм morning person и определено съм по продуктивна по-късно през деня... Peace

Бенс успех със забележителностите и чакаме снимки като се върнеш... Sunglasses

# 89
...

обърках темата  Rolling Eyes

Един постинг в повече, но Ники да не се притеснява, ще замразим писането, ако трябва.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт