108 САЩ-Сини гащи съхнат на простора, розовите чакат в гардероба, давай Ники !

• 30 966
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
Аууу агент а така , 2на съгражданка ми стана и ти ,поздравления   bouquet .Браво и за градината и плана и за мъжа ,само да не даваш много девойки да се навъртат за пържолите му  Wink

Брех с тези готвачи мъже...завиждам  Tired ,моят не готви ама пък си пере и суши и прибира дрехите сам  Crossing Arms

# 466
Ееех Агент, ама как ще се подигравам  Naughty , по логиката за именните дни до там стигнах, нали на първи сняг празнуваш  Wink . Честитка за успеха и все така да преизпълняваш плана, току-виж до 5-тата години вместиш още един наследник  smile3534 . Иначе Тексас се излага якоооо, от четвъртък миналата седмица като е заваляло та цяяяяла неделя...писна ми вече от тоя дъжд, първо ни удави с някакви невъзможни литри дъжд, после спряха потопите и сега ту пикне, ту спре  ooooh!. Ние сме на интервю за ЗК другата седмица, да видим какви ще ги надробим  Rolling Eyes .

# 467
Честити имени и рождени дни на всички с поводи!   bouquet

Агент, петилетката за три години, а?! Simple Smile
Clairette, и Атланта не е спряла от няколко дни да се излага. Пак прокапа апартамента, този път тавана в ливинг руума.  #Cussing out

# 468
Почти закъсняла почерпушка и от мен, не си отговарям на името никак напоследък...
Ех, Марлела, явно не е била напразна покупката на чадъра Wink.

# 469
Викс, аз ги пека с малко сол, олио и вода, 4ак след това се сетих, 4е и в брашно се топяха, но и така станаха...да не те разям сега  Wink

Клерет, тъкмо мислех да те питам нормално ли е това време за тук, докато беше 100 градуса, сега ще ни удави, но поне в промеждутъците излизам с детето. Гледах реклама за някакво шоу Далас дивас и доутърс, или нещо такова, не знаех, 4е толкова богаташи има при вас.

Е, Агентке, кефиш- петилетка за три, дете на градина, паспорт... абе напред си с материала Simple Smile

# 470
А, Агент, ти се смееш, но според икономистите Мандарин ще е (вече е) по-важен от Френски, така че кой знае, идеята за Английски/Мандарин комбинация не ми изглежда толкова фар фечт.

По тоя повод, и аз търся подарък за бебе, и един от изборите в каталога бяха много красиви дървени "Chinese blocks."  Избрах други за всеки случай, че не знам каква е икономико-езиковата философия на родителите Simple Smile Simple Smile

# 471
Бенс, ами не е нормално. Чак не е за вярване  ooooh! . При вас явно поне промеждутъци има, ние тук слънчев лъч не сме видели от 1 седмица  Sad . Миналия петък пътувахме до Остин...просто не мога да ти разкажа какво преживяхме като взе да се изсипва някакъв потоп. Магистралата се наводни, чакахме 1 час и едва се измъкнахме от гьола  Rolling Eyes. Добре, че поспря за няколко часа следобеда докато бяхме в града и после като шурна пак  ooooh! . На връщане магистралата беше пак блокирана, чакахме час и половина и после едвам се прибрахме в дъжда. От тогава не е спирало.
Иначе не бях чувала за шоуто, за което казваш, но да, тук има мнооого милионери  Wink . Точно до нас са 3 много богаташки градчета, къщите там са цели замъци и имения, то не са поляни, то не са коне и фонтани, чудеса направо, трябва да наснимам някой път.

# 472
клер, на теб да не ти домъчня за сняг  Grinning, ще те поканя на гости след месец, да се порадваш Simple Smile

охооо, имали сме и други именици, да им е честито! Simple Smile

# 473
Не знам дали сте 4ули, но Katherine Heigl  е осиновила бебе от Корея, ако някой иска да види снимките:
http://celebrity-babies.com/2009/09/17/katherine-heigl-and-josh- … ntroduce-naleigh/

Ох, тия азиатски бебета са супер, ако следващото не е моми4е, съм се зарекла, 4е третото ще е  принцеса от Китай.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 19:24 от benson10

# 474
Аууу бенс мерси че сподели ,тя говори онзи ден в шоуто на Елън.Каза че винаги е искала да осинови от Корея защото и тя има осиновена сестра от там.Много сладко детенце пу-пу.Каза също че момиченцето е със спешъл ниидс!  Heart Eyes

Като заговорих за Елън не мога да не оспамя темата с клип от 1вото и шоу за сезона ,мога само да и кажа УОООООУ и си пожелавам и аз да мога да танцувам така на 51 години,обожавам я тази жена  Heart Eyes (да си усилите звука повечко)

http://www.youtube.com/watch?v=7rJ5ZJt_aac&feature=response_watch

# 475
Агент, то и аз заради топлата храна съм се насочила към французите Simple Smile хич и не ме интересува какъв език ще му говорят, само и само да не трябва да готвя аз.  hahaha

Хайде честито!

# 476
Да е жива и здрава Никиева София и да си носи красивата короната на името с кеф и достойнство!
ЧИД и на Мишолина! (Лю, аз що не знам ,че и ти си днес  Embarassed) и на Облак (Софко, не мога да те позная с таз дегизировка  Wink)
Благодаря от сърце на всички, които са се сетили за моето порастнало момиченце през последните 2 дни!   Heart Eyes

# 477
Вики чакай, чакай малко...нали не се опитваш да кажеш , че Елън е на 51 години  #Crazy

Бенс много са сладки азиатските бебчета наистина  Heart Eyes ,а това мацката от Грей'с анатоми ли е ?
Ох, Вики направо ме разби с тази инфо за Елън  Shocked

# 478
А, Агент, ти се смееш, но според икономистите Мандарин ще е (вече е) по-важен от Френски, така че кой знае, идеята за Английски/Мандарин комбинация не ми изглежда толкова фар фечт.

Ама Пикси, нали точно за това се смея, и аз мисля, че Мандарин ще е все по-важен и се майтапя, че в момента в който открия и добра мексиканска градина я пращам отма! Или намирам испаноезична нани за уикендите  Mr. Green аз много вярвам в езиците преди пубертета - колкото повече, толкова по-добре!

Благодаря ви, девойки! много мило ми става от вашите пожелания!

Да ви покажа моето мамунче, най-накрая и аз имам снимки с нея, че за цяла година имаме 3-4, и то от единствен ден, които Лени направи в парка като се видяхме!
(мъжОт е майсторът, ние позираме)
http://www.flickr.com/photos/snezhana/

Вики, Елън е абс трепач и много, много я харесвам и сега АИ ще кърти миффффки с нея! Тази мацка има дух на 22 год! Дай Боже всекиму!

# 479
агентке, знам вече от чикагски източници, че си "много готина мадама", сега се убедих с очите си  Hug . изглеждаш страхотно! за малката съм казвала и преди, че е бонбон  Heart Eyes пораснала е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт