108 САЩ-Сини гащи съхнат на простора, розовите чакат в гардероба, давай Ники !

• 30 966
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
  • САЩ
Агент, майка и детенце - две страхотни мадами! Много хубави снимки!  bouquet

# 481
Вече сме по-добре, и ще ме държи заета малката днес Simple Smile    Да споделя, че ако имате детенце, което не може да държи дори лъжица вода в стомаха, препоръчвам phenergan suppositories. Много нови лекари не ги обичат, и нашият педиатър се опита да ни даде Зофран, но Зофран не сработи изобщо в нашия случай (а и няма много изследвания, които показват да работи за буби).  Да предупредя, че не е за деца до 2 години! Без тези съпозъториз щяхме със сигурност да стигнем до IV в бърза помощ.

Агент, и аз се шегувах, но, да, за Испански няма съмнение колко е важен. За много работни позиции в различни области виждам "Предпочита се знание на Испански."  Моя съседка има гледачка, която говори испански. Смятам да питам дали може да си я разделим Simple Smile Simple Smile

# 482
Aгент, супер мадама си ,и малката колко е пораснала. Моята, петилетка , ако я изкарам за 7 години ще е супер, толкова съм неорганизирана, че чак ми иде да се гръмна

# 483
Агент, супер си, СУПЕР, а А. е невероятна и колко е порасла Heart Eyes Нацелувай малката у4ени4ка от нас Hug

МВК, много си ми сладка, аз съм до теб за 7-те години Simple Smile

Не знам дали знаете този сайт за у4илищно обзавеждане вкл.прискуул, но може и на дребно да се купува:
https://www.schooloutfitters.com/catalog/index

# 484
Еееее агент  трепач си , много френска.  Wink. Ангелината е страхотна и особено  там където се смее Heart Eyes.Хубави снимки имаш във фликър,не си се похвалила че сте ходили на екзотичната ваканция, хубаво изглежда  Peace.  Браво на мъжа и аз моя го впрягам от време на време за сесии че иначе няма да съществувам в семейните албуми.

Клеър...ти не знаеше ли ? жестока е Елън нали, абсолютен фаворит ми е тази жена такова чувство за хумор и такъв дух...няма просто!

# 485
Ееее, Агентче просто нямам думи... Много си готска, а Геленце е бонбонка. Толкоз са сладки с бибите ооо.
Поздравления за преизпълнения план. Само здраве и успехи от тук нататък.

Вики фенка съм и на Елън от години. Невероятно излъчване. От де тая енергия и дух, евала. Дано и ние успеем да се съхраним така.

# 486
Agent, освен че си голяма хубавица искам да кажа и че съм очарована от фотографските ти умения...разгледах снимките във Flickr-просто СТРАХОТНИ !!!
А малката е направо бонбон Grinning

P.С. Вики чакам и ти да покажеш  някой ден-не съм забравила... Whistling

# 487
Агент - много хубави мама и беба! А и мъжът ти е позабърсал малко фотографски умения от теб. Simple Smile

# 488
P.С. Вики чакам и ти да покажеш  някой ден-не съм забравила... Whistling

Аз за две години дебнене не съм успяла да я видя Вики, упорито се крие.  Wink Ако я "видиш", свиркай.  Mr. Green

Агент, да поздравиш мъжа си!  Peace Даже два пъти.  Wink Много сте хубави с мис А.
Ти вчера се кълна, а? На Citizenship day. Wink Как да ти повярвам, че е случайно.  Laughing
Честито, честито!  Hug

# 489
Момичета, в грешка сте. Вики е показвала толкова много нейни снимки. Тя е доста ОК по отношение на анонимност и интернет. Поне едно време беше, де, сега не знам...  Grinning

# 490
Права е Тина, и на аватара си е тя  Flutter

Плей доу е голям хит у дома, меси е, но детето с 4асове се забавлява сам...здравей отново свобода Laughing

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 06:05 от benson10

# 491
И аз съм си на аватара.  bowuu

# 492
  • Boston, MA
И аз съм си на аватара.  bowuu

Ола, Габриел!  Sunglasses

Обичам Елън и аз, даже мога да се престраша и да гледам АИ заради нея. И без това ми се очертава постен сезон (отменили са ми Ърл, Липстик Джънгъл и Илай Стоун)...

# 493
Ииии, изядохте ме.  Mr. Green Ми аз пък не съм я виждала.  Naughty Заподозряла съм я, че е готина мацка (рус вариант на Агентката примерно), щото иначе няма как да се получи такава хубава Елла.  Heart Eyes

Тино, точно ти си на аватара. Колкото и аз съм на моя.  Joy Малко черен хумор не е навредил на никой.  Wink

А който няма ТВ къде може да гледа Елън?  newsm78 Има ли такъв вариант? И аз съм във фенклуба й. Често гледам в ютюб, но там са все откъси. Само няколко цели предавания съм изглеждала.

# 494
Кюбит ти си най- добре скрита. Теб пък никога не съм те виждала. Вики съм виждала с скрито лице или в гръб. Ти мен си ме виждала, а и на аватара си бях аз дълго с детенце
Тина добре изглеждаш  Wink

Общи условия

Активация на акаунт