108 САЩ-Сини гащи съхнат на простора, розовите чакат в гардероба, давай Ники !

• 30 335
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
Кюбит ти си най- добре скрита. Теб пък никога не съм те виждала. Вики съм виждала с скрито лице или в гръб. Ти мен си ме виждала, а и на аватара си бях аз дълго с детенце
Тина добре изглеждаш  Wink

Кюбит е бонбон, да издам аз.  Laughing

# 496
кюбитчо....Брех 2 години си ме дебнала...?! невъзможно е тогава да не си ме виждала,колко албуми из-по-напусках тук от почивки.....Пък и по бански съм се показвала даже Embarassed...Къде си била ти тогава  newsm78

Ще ви се покажа бе хора щом искате  Simple Smile...ама на лични,вече спрях с публичните изяви.Имам албуми във фейса ,ванхорн ,кюбит  ще ви пусна линк после Wink.А може ли да заменя с ваши образи  Flutter
Мики ще ти пиша на лични   Wink

Тина...много си готина на автара,за колко време ти пораснаха мустаците  Laughing

Аз всички съм виждала мисля Thinking освен  кюбит ,ванхорн,пикси...не се сещам за други

# 497
Дадено Вики пращам ей сега. Нямам снимки в сегашния си вид, че съм  Embarassed

# 498
Тина, много си Убава и мъдра на аватара  Laughing Я кажи на Ю2 проверяваха ли за фотоапарати или не. Мерси.

И аз не съм виждала Ванхорн, само дъщеря и си спомням, та ако може и на мен плийз.

Пикси и до4ка, тоже не съм виждала, ама аз съм стара и със склероза, та може и да съм забравила.

Кюбит, не си дале4е за Вики, ама е по-спортна от агентката, поне от снимките с такова впе4атление съм останала и да издам, 4е мъжа и е много готин също.

Вики,  подстригали се, 4е те мисля Laughing

# 499
Хиър, караш ме да се изчервявам. Embarassed Ще ти го върна подобаващо.  Hug
Ванх, пускала съм снимки в другата тема, но може да е било преди да се появиш.  Peace
Вики, чакам лична поща с фейсбук акаунт и линкове със снимки.  Mr. Green
Бенс, а на теб се каня да ти кажа, че си намерих фризьорка.  Flutter Един път съм била, но съм сигурна, че е тя. Най-хубавото е, че е на буквално 2 мин от нас.  Party

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 07:58 от Кюбит

# 500
Ауу, Кюбит, втората снимка е супер, до сега все сериозна съм те виждала. Имаш невероятно излъ4ване и си още по-хубава усмихната Hug  Радвам се, 4е си намерила фризьор.

# 501
Бенсън, аз апарат не носех, Ирка беше папарак. Ние със Стела с телефоните. Очевидно, не са направили проблем.  Grinning  То и вече се обезсмисля, с тези  телефони с камери....

# 502
бенсън,аз имам политика да не качвам снимки във форума-не,че има нещо толкова много за криене,ама не искам  да ме има тук,за мен фейсбук е достатъчен(някои хора да си сложат поне снимка там,че да ги видя Mr. Green--те се знаят кои са,да не посочвам поименно).Аз май само пикси не съм виждала, а и блажка- за друг не се сещам,но ме тресе любопитството признавам си Mr. Green

П.С.Кюбит това сватбата ли ти е? Ако да, имаш много хубава рокля.(нетрадиционна) Laughing

# 503
  • Чикаго / София
Агентаката, супер  елегантамн и фешън мадама си. Малката миска е бонбонка голяма! Страхотни сте двете! Пу, пу!

Кюбит и аз съм я виждала от предишния път когато пуска снимки! Кюбит, усмихвай се по-често!  Дано имаш много поводи за това!

И Вики съм я виждала. Ванхорн не съм, или поне нямам спомен.

И Тина добре изглежда, само на снимката е позабравила да постриже мустака, в действителност е по спретната - прическа, вежди, мустак - на снимката се е проявил Чикагския вятър! Whistling

# 504
Тази вечер заведохме Джоджо на фемили суим. Влезе с баща си, намокри се до корема, и заяви "хайде, свърши плуването". Седя на пейката, ослушва се... После се появиха Иркините хубавици. Покрай тях се прелъга, влезе за още 2  мин. и т'ва беше... Последва сценка с тръшкане и всички екстри за които можете да се сетите в съблекалнята. Криво-ляво се прелъга с Ирка и мина под душа... С една дума- трагедия.  Laughing   

# 505
Имаш невероятно излъ4ване и си още по-хубава усмихната Hug

А на живо е още по-сладка, вЕрвайте ми  Flutter
Почти всички съм виждала аз  Thinking, без Пикси, Цонка-Офи-Дочка, Ванхорн, Янажар, Джутурна...май далеч не съм виждала почти всички се оказа  Laughing Хиър май веднъж съм я виждала на снимка, но ми е много блед спомена и не мога точно да се сетя.

Бенси вие за кой концерт на Ю-ту се гласите, Ако е 12 Октомври в наше село и аз съм там,да знаеш. Току-виж ми се сбъднал съня от миналата седмица, че те срещам в едно заведение заедно с г-ин Бенсън и А Дж  Grinning

# 506
Само аз май почти никoй не съм виждала-ама нали съм заек в темата...но пък съм любопитко и не бих отказала, а и по-лесно асоциирам никовете с физиономия... Whistling
Кюбит много хубава прическа,а на втората снимка си голяма симпатяга-наистина ти отива да се усмихваш... Grinning
Иначе на моя аватар съм си аз-от миналия имен ден на морето-още прясно, прясно къдрава овчица... Blush
Вики чакам лични...давай... Peace

# 507
Клаирете Mr. Green мерси за идеята за новия ми ник. Laughing

# 508
Клаирете Mr. Green мерси за идеята за новия ми ник. Laughing

Хаха, имам си кръщелница, чакам си бялата риза  Joy

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 07:41 от Clairette

# 509
  • usa
Клаирете Mr. Green мерси за идеята за новият ми ник. Laughing

Хаха, имам си кръщелница, чакам си бялата риза  Joy

чувала съм, че и хавлиена кърпа трябва да ти даде...

Общи условия

Активация на акаунт