Мелодията на сърцето - 31: чуй я, виж я ,наслади й се

• 24 676
  • 449
  •   1
Отговори
# 210
а аз обяснение за държанието на Енисе с/у Ламия нямам, според мен Енисе якоооооо завижда

Моята теория по въпроса е, че Енисе вътрешно се чувства ужасно гузна и виновна (или поне поставена в неблагоприятна позиция) от това, че изгони Ламия, след като я екслоатира като слугиня толкова години, а и от друга страна - в Турция явно се държи роднините да се подпомагат, колкото и да са далечни. После, когато чужди хора поемаха издръжката и грижата за Ламия, сякаш всеки път й удряха по един шамар и й подчертаваха нейната нередна постъпка - един вид й се изтъкваше, че чуждите правят това, което е неин дълг. Затова си мисля, че Енисе непрекъснато подчертава колко лоша и недостойна е Ламия - това единствено би могло да оправдае нейната постъпка. Все едно казва - ето, вижте защо изгоних Ламия, тя е лоша, пропаднала, неморална и прочее...

# 211
Изгледах серията и ураган от мисли се разбунтуваха в мозъка ми.
Както някой беше написал двамата герои - Джамил и Кенан са поставени в почти идентични ситуации. Лимя ходеше да помага на Кенан, както сега прави същото и с Джамил. Джамил се опитва да се съмоубие, и Кенан ....Ламия си тръгва от Джамил, тръгва си и от Кенан... малко ми е объркано. Ясно е, че най- вероятно целта е да се видят реакциите им, но пък не ми е много ясно. Някак си тя първо е при Джамил и след това при Кенан... Така ми изглежда.
Омут е като един лъч светлина в цялата сивота на отношенията на този петоъгълник (Ламия, Кенан, Джамил, Афифе и Джавидан). Много е свеж и създава настроение. Невероятно се забавляваше когато видя Кенан пред вратат си. То си е и за забавление. И тук идва следващия ми въпрос. Джамил разговаряше с Ламия, задаваше въпроси, очакваше отговори, питаше, разпитваше. Кенан просто приема нещата. Не попита, не иска да знае, само си мисли. То само с мислене не става според мен. Нещо диалога при тях никакъв го няма. Има едни дето могат да си четат мислите, ама те са във фентазитата, с които си прочиствам мозъка след сериала.
А "старлетката" Джавидан най- накрая така ще се наиграе (без да съм ровила точно за това в utube), ама няма как да е по друг начин. Започна се с възмездието. Първа в рова скочи Енисе. Ще се изкефя мяксимално ако отиде да се моли на Ламия за помощ...И след това по ред на номерата е Джавиданката - така го виждам.
Но най- много ме дразни Кенан с това, че някак си приема Ламия като придатък към Мелек. Много ми е странно. Същото го прави и "кака". Та това дете е родено от тази майка и то е част от нея. "Кака" ненавижда Ламия, а пък припада по детето. Малко невероятно. А и Кенан - идват ми много епитети, които мога да използвам, но ще се въздържа, защото са нецензурни.

# 212
а аз обяснение за държанието на Енисе с/у Ламия нямам, според мен Енисе якоооооо завижда

Моята теория по въпроса е, че Енисе вътрешно се чувства ужасно гузна и виновна (или поне поставена в неблагоприятна позиция) от това, че изгони Ламия, след като я екслоатира като слугиня толкова години, а и от друга страна - в Турция явно се държи роднините да се подпомагат, колкото и да са далечни. После, когато чужди хора поемаха издръжката и грижата за Ламия, сякаш всеки път й удряха по един шамар и й подчертаваха нейната нередна постъпка - един вид й се изтъкваше, че чуждите правят това, което е неин дълг. Затова си мисля, че Енисе непрекъснато подчертава колко лоша и недостойна е Ламия - това единствено би могло да оправдае нейната постъпка. Все едно казва - ето, вижте защо изгоних Ламия, тя е лоша, пропаднала, неморална и прочее...

много добре си го написала и е точно така и наистина в Турция по роднински се поддържат и помагат, естествено кой с каквото има възможност

# 213
ама Омут много ми аресваааааааааа

# 214
Syd 13,ще можеш ли наистина да качиш днешната серия във vbox7,че след като ви изчетох направо не ми се ляга а до утре има толкова време?Благодаря предварително!

# 215
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
И мен като характер много ми харесва. Но на външен вид нещо не мога да го възприема.

# 216
И мен като характер много ми харесва. Но на външен вид нещо не мога да го възприема.

ох от всякъде ми аресвааааааа, макар че не си падам по тъмноококоси

# 217
Syd 13,ще можеш ли наистина да качиш днешната серия във vbox7,че след като ви изчетох направо не ми се ляга а до утре има толкова време?Благодаря предварително!
Извинявам се наистина много се забавих.Но аз качих серията веднага , но още чакам vbox да одобри клипчетата.Не знам , защо се бавят толкова .Пак се извинявам.  Praynig Веднага що са готови ще дам линкове.

# 218
И аз чакам за видеото да гледам днешната серия. Praynig

# 219
http://www.vbox7.com/play:faf648a9
http://www.vbox7.com/play:c063f570
http://www.vbox7.com/play:58c947c7
http://www.vbox7.com/play:d3c34e5b
Ето и обещаното видео.Пак се извинъвам за забавянето. Явно е имало някакъв проблем във vbox.
Това са готовите части , останалите вижте в профила ми там. Надявам се , че и те скоро ще станат.

# 220
# 221
syd_13 , а краят на днешната серия ще го качваш ли. днес го гледах само до сцената, когато кенан се озова пред вратата на омут.
благодаря ти предварително  bouquet

# 222
syd_13 , а краят на днешната серия ще го качваш ли. днес го гледах само до сцената, когато кенан се озова пред вратата на омут.
благодаря ти предварително  bouquet
Качила съм цялата серия. Още не са одобрили останалите части.

# 223
 newsm51, много ти благодаря!

# 224
  • край голямата локва
запис   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт