Добре дошли на 6-тия етаж

• 11 351
  • 173
  •   1
Отговори
# 30
Всеки ака и то всеки ден /или през ден/  Joy
Ти какво очакваш от темата всъщност?

# 31
Кат си избирате мъж имате ли чеклист като за у Метро да речем или бъркате в коша с намаленията, па каквото излезе? ooooh!

А бе имат ама е някак си променлив с времето - първо купонджия, после домошар ...  Grinning

# 32
А вие не искате ли курва в леглото и жена в обществото /домакиня у дома де/  Wink

# 33

Айде да не зачекваме кафявата тема,защото ще ни  баннат. Joy

Темата май беше за колекциониране на фрапантни претенциозки коити после хапват паважа напреко. newsm78 Rolling Eyes

# 34
А вие не искате ли курва в леглото и жена в обществото /домакиня у дома де/  Wink

Курви даааааааааааа! ИСКАМЕ КУРВИИИИИИИИ! С ХИЛЯДИИИИИИИИИИ...Ама без номерата им...

Хахахах...

Ако искате да знаете какво искаме НИЕ направете алтернативна тема, сипете ни по една виртуална рикия и ни поканете да се изкажем целево. Blush

# 35

Айде да не зачекваме кафявата тема,защото ще ни  баннат. Joy

Темата май беше за колекциониране на фрапантни претенциозки коити после хапват паважа напреко. newsm78 Rolling Eyes

Е, това си е съвсем в реда на нещата. Но за такива девойки се кефа  Mr. Green

Курви даааааааааааа! ИСКАМЕ КУРВИИИИИИИИ! С ХИЛЯДИИИИИИИИИИ...Ама без номерата им...

Хахахах...

Ако искате да знаете какво искаме НИЕ направете алтернативна тема, сипете ни по една виртуална рикия и ни поканете да се изкажем целево. Blush

Е, аз май си мисля че знам, какво моя иска и това ми е достатъчно. Опитвам се да му го давам, ама докато изисквам от него.

# 36
Е кое е смешното? Детето докато е на градина, а тя на работа, отива през обедната почивка на маникюр и като се прибере, прекарва времето с детето, вместо да седне да се лакира, докато то гледа филмчета.

Да нещо такова ми се получава...

И не разбирам хората, които обикалят без да купуват, ей така само за да пълнят очи, но пък не ги съдя- тяхна воля . На мен ми дайте от онези от първите  етажи, и аз като мъжете искам да прави секс и да има пари, за останалото аз ще се погрижа, ще си наема чистачка, готвачка , и тн.. и няма да мрънкам, че не ми помага в домакинската. Всъщност това дефакто направих с моя мъж и до сега не сме имали проблеми. Само той си знае какво му коства да бачка по цял ден за да осигури моето и своето спокойствие. Защото когато аз съм спокойна на него няма кой да му мрънка, от там той е спокоен и всичко е ток Simple Smile
Да бе, по тая логика и по магазините може да си ходи, докато то е на градина - що тогава го нарича губене на време за семейството  Crazy
Защото трамбоваш, краката ти се уморяват и после ходи тичай след детето.. Пък и около теб има досадна паплач...друго си е да седнеш на стола, да си почиваш.. да се отдадеш на себе си.. И все пак да не навлизаме в излишен спор.. на който както му харесва да почива...

И да имам чек лист за мъже
1. да е умен и креативен, мога да го взема беден, но задължително да има потенциал да се развива
2. да е достатъчно луд , че да ме отвлече в сряда вечер на парти в Пловдив
3. да е наясно с желанията си и как точно да ги постигне
4. да имаме еднакво виждане относно възпитанието на децата- мразя лигави деца , държа на дисциплината и обичам поущтренията
5. да има разбиране за моите хобита и за това , че имам лично пространство в което не допускам никой
6. да има свои си занимания в които да не иска да участвам (така интересът ми към него винаги ще е жив)
7. да е болезнено искрен
Това е на прима виста...

# 37
Ето ти тема Девиатор, да ви видим какво точно искате

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=424852.msg12313912#msg12313912

# 38
Е то и аз не разбирам къв е кефа от това да ти стържат кожичките, докато на няква и перхидролват перчема и смърди та смърди, ама друг въпрос  Crazy
Това с плащането на домакинската работа е....каприз.
Чудно как ще те отвлече на парти - а детето?
Ами ако няма потенциал, а е най-милия мъж на света - кво, на боклука ли?
Въобще странни изисквания...

Единственото, което ми хареса в моя беше уникалното гъделичкане в стомаха и неистовото желание да съм с него. Затова си го взех. Не съм му търсила банковата сметка и не съм му правила тест за интелигентност.

# 39
Аз пък искам само  Mr. Green 5 неща:

- да си пасваме сексуално (еднакъв вкус и разбирания за сексуален живот)
- вкъщи да сме на принципа на съквартиранти, а не на камериерка - гост в хотел
- да се грижим и възпитаваме детето заедно
- да не мрънка и вечено друг да му е виновен
- да пие, колкото мен

# 40
Това с плащането на домакинската работа е....каприз.
Ми като е просто каприз- не го изисквай. Аз обаче обичам да съм глезена и капризна и за мен това е основно изискване
Чудно как ще те отвлече на парти - а детето?
Ми това е част от играта- толкова е луд, че се е обадил на майка си и я е изнидил да гледа детето докато той заведе жена си на разходка в Пловдив
Ами ако няма потенциал, а е най-милия мъж на света - кво, на боклука ли?
Там я. И да не ми се обажда. Голата любов не храни, еле па децата. Те искат дрехи, памперси, частна забавачка....

Въобще странни изисквания...
Напротив, изисквания осигуряващи на семейството ми (визирам всичките му членове) едно безпроблемно съжителство, без изнервена и истерична майка, без ревящи деца...

Аз пък искам само  Mr. Green 5 неща:

- да си пасваме сексуално (еднакъв вкус и разбирания за сексуален живот)
- вкъщи да сме на принципа на съквартиранти, а не на камериерка - гост в хотел
- да се грижим и възпитаваме детето заедно
- да не мрънка и вечено друг да му е виновен
- да пие, колкото мен

Мммдам, един вид и аз това искам, ама в по- детайлна форма.

# 41
Аре бе каприз. Жената е за да е жена...не лелка дето и ти мие чиниите. Тва мога аз и сам да си го направя. Или да цакам да ми го направят. Ако ще е дама, да е....А не да ми оди с вежди кат на Филип Тотю щото немала време от правенето на мусака.

За отвличането - всичко си има начини. Казвам го от опит. Мноо е лесно да се каже "не може" ooooh!

# 42
Това, че мия чинии не значи, че съм лелка. Както и това, че правя прекрасна мусака не значи, че нямам време за скубане и бръснене. Въпрос на организация и желание е всичко. Много елементарно обърнахте нещата - само в пари да се измерват  ooooh!

# 43
Това, че мия чинии не значи, че съм лелка. Както и това, че правя прекрасна мусака не значи, че нямам време за скубане и бръснене. Въпрос на организация и желание е всичко. Много елементарно обърнахте нещата - само в пари да се измерват  ooooh!

Ако нема да е пари ще го обърна на друго - на секс. Ако казуса е дали да ми врътне една мусака или една свирка, а познай кое ще избера? Щото времето е ограничен ресурс. И мойто, и нейното. Така че айде да си го ценим малко повече.

Щото дами миещи чинии да...ама знам случаи дето някои не си свалят грима и не кихат да не им се развали прическата, докато мъжа им не заспи.  bowuu

# 44
Защо само за крайности пишеш бе човек?

И свирка, и мусака и едно масажче дори може да ти направи жената, ако просто го може. Въпрос на организация и желание, това е!

И защо решихте, че като не домакинства жената - става идеалната секс-партньорка?

Общи условия

Активация на акаунт